RCN de Potten

RCN de Potten

4.6 reviewscore • 3 reviews
E

Camping is netjes

Voor een camping aan het water is het zeer slecht dat je nergens knap kan zwemmen en dat je vanuit de camping naar een recreatie plas verder op word gestuurd voor de rest is het personeel heel aardig maar wij komen nooit meer terug op deze camping en het privé sanitair is heel mooi gemaakt maar is heel erg krap zonde dat daar op is bezuinigd

Eric menning 7 jul 2023
Reageer
e

mooie camping aan het water

Net weer thuis na 5 dagen op camping de Potten aan het sneekermeer gestaan te hebben. een mooie grote camping met veel activiteiten.de plekker voor de caravan of camper zijn erg groot dus je hebt genoeg ruimte erom heen. het santair gebouw wordt 2 x per dag goed schoon gemaakt,en het douchen is gratis met heerlijk lekker warm water en ruim de tijd om te poedelen, afwas water is ook gratis. het restaurant en de snakbar is goed en betaalbaar,genoeg te doen voor iesereen van jong tot oud. vriendelijk personeel en behulpzaam ,elke ochtend verse broodjes die je bestelt bij de receptie,en die de volgende dag bij je tent/caravan/camper of huisje gebracht worden.wat een serves is dat.je bent zo in Sneek of op de snelweg.de omgeving is prachtig als je van water houd. wij hebben in ieder geval genoten daar.

e v boeschoten 13 apr 2023
Reageer
T

Pareltje

Deze ruime camping aan het Sneekermeer is een ware parel voor liefhebbers van water. De omgeving is prachtig en biedt volop mogelijkheden om te genieten van diverse wateractiviteiten.

Het sanitair gebouw werd zorgvuldig twee keer per dag schoongemaakt, wat zorgde voor een frisse en nette omgeving. Een leuke extra was het dagelijks bezorgen van verse broodjes bij je caravan, wat zorgde voor een heerlijk ontbijt.

Het restaurant en de snackbar op de camping waren van goede kwaliteit en bovendien betaalbaar. Het vriendelijke personeel zorgde ervoor dat we ons welkom voelden en stond altijd klaar om te helpen.

Thijs de Dees 11 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Sneek.

Over RCN de Potten

RCN de Potten, gelegen aan De Potten 2 te Offingawier, is een RCN vakantiepark met accommodaties en plaatsen waar je uitzicht hebt over de Friese Meren, een paradijs voor watersportliefhebbers. Er is een watersportparadijs aanwezig, zeillessen voor jong en oud, brasserie en terras aan het water, verhuur van boten en waterfietsen en veel sport- en spelmogelijkheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sneek, Friesland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-potten
  • info@rcn.nl