RCN de Potten

RCN de Potten

4.3 reviewscore • 4 reviews
J

Top accommodatie aan het water

Wij hebben met onze kleinkinderen een week in het voorjaar in een bungalow aan het water doorgebracht en het was een prima verblijf. De kleinkinderen hebben zich goed vermaakt en we zouden het zeker overwegen om hier nog een keer naartoe te gaan. We hebben ook een elektrische sloep gehuurd om op het Sneekermeer te varen en hoewel het een beetje fris was, was het wel een leuke ervaring voor de kinderen.

Josefien 4 mei 2022
Reageer
S

Leuke vakantie maar wel tip voor de hygiene

Eerlijkheidshalve was het personeel super aardig en behulpzaam. De activiteiten die werden aangeboden waren leuk, maar als tip zou ik willen geven dat er meer aandacht besteed zou moeten worden aan hygiëne, vooral in de douches. Er lag zoveel haar op de grond en sommige mensen leegden hun plas emmer in de wasbakken waar ook tanden gepoetst worden. Dit is natuurlijk niet hygiënisch.

Sandra 29 jul 2022
Reageer
L

Top park zeker aan te raden

Waanzinnige park wat prachtig gelegen is. Wij hadden een schitterend huisje met een top ligging! Helaas was het wat weer wat minder, maar gelukkig toch nog heerlijk met het bootje erop uit kunnen gaan. Al met al hebben wij heerlijk genoten van ons huisje bij RCN de Potten!

Leon 17 dec 2021
Reageer
H

Prachtige locatie met wat minpunten

Dit was onze eerste keer bij RCN de Potten en we hebben genoten van de prachtige locatie. Er is zoveel te doen in de omgeving, zoals mooie fietsroutes, leuke dorpen en steden in de buurt. Op de camping zijn er veel faciliteiten, waaronder gratis midget golf. De kampeerplaatsen waren ruim en prima, maar er waren enkele minpunten. Het sanitair was erg verouderd en werd nauwelijks tot niet schoongemaakt, wat het super smerig maakte. Ook waren de paden op de camping aan reparatie toe. Daarnaast was de wifi slecht. Verder was het echter prima.

Hilda 21 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Sneek.

Over RCN de Potten

RCN de Potten, gelegen aan De Potten 2 te Offingawier, is een RCN vakantiepark met accommodaties en plaatsen waar je uitzicht hebt over de Friese Meren, een paradijs voor watersportliefhebbers. Er is een watersportparadijs aanwezig, zeillessen voor jong en oud, brasserie en terras aan het water, verhuur van boten en waterfietsen en veel sport- en spelmogelijkheden.