Landal Waterpark de Alde Feanen

Landal Waterpark de Alde Feanen

4.8 reviewscore • 9 reviews
Q

Alles was heel mooi en luxe bij de Alde Feanen

Het was geweldig in de watervilla! Alles was heel mooi en luxe, met de nieuwste snufjes. Ze hebben echt aan elk detail gedacht, waardoor het voelde als een echt thuis. Het park waarin de villa staat, is ook heel modern en past goed bij het huis. De omgeving is super mooi, net als een paradijs op aarde. Hier kun je genieten van moderne luxe en de prachtige natuur om je heen. Het is niet zomaar een vakantieplek; het is een reis naar een speciale plek waar luxe en natuur samenkomen voor een geweldige ervaring.

Quinten 4 mei 2023
Reageer
S

Gezellige park!

We hadden een fijne tijd op dit gezellige park! Het huisje was echt heel goed, met alles wat je maar wilt. Het park was klein, maar het was precies wat we zochten omdat het lekker rustig was. De omgeving was supermooi, elke ochtend was een verrassing. Kortom, het was een super leuke vakantie. We vonden het gezellig op het park en genoten van de mooie natuur eromheen.

Saar 13 nov 2023
Reageer
J

Landal Waterpark de Alde Feanen review

In het mooie Landal Waterpark de Alde Feanen vonden we een fijne plek om tot rust te komen en te fietsen. We waren daar met een groep van 11 personen. Ons huisje was nieuw en gezellig, als een warme knuffel na een avontuurlijke dag. Te midden van het groen voelden we ons meteen thuis, een mooie plek waar je kunt ontspannen en genieten.

Jasmijn 11 sep 2023
S

De stilte daar voelde heel rustgevend, en de natuur was inderdaad heel mooi. Het huis was nog beter dan we hadden verwacht, met een fijne mix van comfort en looks. Nu zijn we blij en ontspannen, en we kijken al uit naar ons volgende bezoek aan dit vakantiepark.

Sophie 17 sep 2023
L

Echt konden ontspannen

We hebben een fijne week gehad in een mooi huisje dat heel goed werd verzorgd. Het voelde alsof we onze eigen rustige plek hadden gevonden, waar alles heel goed was geregeld. De schoonheid en netheid zorgden ervoor dat we echt konden ontspannen. Het leek wel alsof we in een sprookje thuiskwamen, waar we elk moment van de dag hebben genoten. Het was echt een heerlijke plek die onze week extra speciaal maakte, vol mooie momenten en comfort.

Lieke 30 jul 2023
Reageer
L

Super voor waterratten

Een waar watersportparadijs! Deze accommodatie schittert echt als je van watersport houdt. De sfeer ademt avontuur met het kabbelende water als achtergrondmuziek. Peddel op het meer, zeil met de wind in de haren, of waag je aan opwindende waterski-avonturen. Het is als een betoverend speelterrein voor de waterratten onder ons. Hoewel de accommodatie misschien meer gericht is op de watersport, belooft het een vakantie vol spetterend plezier en onvergetelijke momenten!

Luuk 16 jul 2023
Reageer
I

Leuke week gehad!

We hebben een leuke week gehad! In het restaurant hebben we lekker gegeten en het uitzicht over het water was echt mooi. Het personeel was heel aardig en hielp altijd met een glimlach. We voelden ons thuis, met goede zorg en lekker eten. Het was een vakantieweek waarin we genoten van het lekkere eten en het vriendelijke personeel, en het was een onvergetelijke tijd.

Isa 9 jul 2023
Reageer
E

Chic ingericht

We verbleven in een heel mooi, groot huis. Het was chic ingericht en stond in een gezellig park met een heel mooi uitzicht. Ze hadden goed nagedacht over alles, zoals horren en fijne meubels, zowel binnen als buiten. In het restaurant was het ook leuk. We waren positief verrast. Het enige minpuntje was dat de matrassen een beetje hard waren, maar dat maakte de mooie plek niet minder fijn. Het was een hele fijne ervaring om hier een weekend te zijn.

Emma 21 jun 2023
Reageer
J

Ontsnappen aan de drukte van de randstad

Een leuke ervaring in een prachtige watervilla die uitblinkt in netheid. De loungeset aan de waterkant werd ons favoriete toevluchtsoord, een plek waar we de rust vonden om even te ontsnappen aan de drukte van de randstad. Het park ademde sereniteit en was een ideale onthaastingsplek. We verkenden de omgeving per fiets, maakten boottochten en ontdekten charmante plaatsen. Het vriendelijke personeel willen we ook nog een pluim geven.

Jax 30 mei 2023
Reageer
L

Deze fijne plek is heel rustig

Deze fijne plek is heel rustig, met alleen het vrolijke gezang van vogels en het rustige geluid van water om je heen. Hier voel je je kalm en ontspannen, net zoals een zachte deken die alle drukte wegneemt. Elke ochtend lijkt het alsof de vogels je vrienden zijn die je begroeten, en het kalme water zorgt voor een rustige sfeer. Hier, in deze prettige omgeving, kom je echt tot rust.

Lotte 17 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van De Veenhoop.

Over Landal Waterpark de Alde Feanen

Landal Waterpark De Alde Feanen is gelegen te Eijzengapaed 6 in De Veenoop. Dit unieke vakantiepark ligt aan Nationaal Park De Alde Feanen en biedt directe toegang tot open vaar- en zwemwater. Gasten kunnen verblijven in luxe watervilla's met eigen aanlegsteiger, waardoor het de ideale bestemming is voor liefhebbers van varen. De vrijstaande accommodaties zijn uitgerust met luxe voorzieningen zoals inloopdouches en terrassen, en bieden een prachtig uitzicht op het water. Het park biedt de mogelijkheid om kano's of sloepen te huren, waarmee gasten de natuurrijke omgeving van het Friese water en het nationale park kunnen verkennen. Landal Waterpark De Alde Feanen is omgeven door weidse uitzichten, rust en ruimte, en biedt activiteiten als fietsen, wandelen, varen, en vissen. Het park ligt bovendien nabij authentieke Friese dorpjes als Grou en Warten, waardoor het ook een uitstekende keuze is voor cultuurliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Veenhoop, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/waterpark-de-alde-feanen
  • aldefeanen@landal.nl