Landal Waterpark de Alde Feanen

Landal Waterpark de Alde Feanen

4.8 reviewscore • 4 reviews
S

Mooie omgeving en natuur

Huisje heeft echt alles wat je nodig hebt. Het mooie aan Landal Waterpark de Alde Feanen is dat het een vrij klein park is waardoor het er lekker rustig is. Mooie omgeving/natuur in en rondom het park. Hebben hier zeker genoten en ben ervan overtuigd dat we hier terug gaan komen.

Saar 13 nov 2023
Reageer
J

Landal Waterpark de Alde Feanen review

In het mooie Landal Waterpark de Alde Feanen vonden we een fijne plek om tot rust te komen. We waren daar met een groep van 10+ personen. Hebben veel gefietst met onze mountainbikes en hebben genoten in de avond met een goed pilsje!

Jasmijn 11 sep 2023
Reageer
L

Super voor waterratten

Voor iedereen die van watersport houdt, die is hier bij Waterpark de Alde Faenen aan het juiste adres. Van waterski tot rustig peddelen, er zijn zoveel dingen te doen op het water. Wel tip: ga er heen met lekker weer, dat helpt enorm. Wij hadden geluk met het weer en dan is het hier fantastisch.

Luuk 16 jul 2023
Reageer
J

Ontsnappen aan de drukte van de randstad

Wij hadden een super mooie watervilla gehuurd op dit park. Deze had ook een loungeset aan de waterkant van het huisje, wat een heerlijke plek. Hebben hier elke avond gezeten. Hebben nog een leuke boottocht gemaakt en in de middag lekker gefietst. Willen ook nog graag het vriendelijke personeel een pluim geven voor de geweldige tijd.

Jax 30 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van De Veenhoop.

Over Landal Waterpark de Alde Feanen

Er zijn 4 reviews geschreven over Landal Waterpark de Alde Feanen op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Veenhoop, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/waterpark-de-alde-feanen
  • aldefeanen@landal.nl