TuinChamp

TuinChamp

4.5 reviewscore • 15 reviews
D

Ik wacht nog op me pakket

Helaas heb ik het product van Tuinchamp nog niet ontvangen vanwege een misverstand met de levering. Volgens hun leverancier waren we niet aanwezig tijdens de bezorging, hoewel ons bedrijf vanaf 07.00 uur actief was. Het is frustrerend dat het pakket nog niet is aangekomen, en de communicatie met de leverancier lijkt onduidelijk. Hopelijk kan dit snel wIorden opgelost, zodat ik alsnog het product kan ontvangen en mijn ervaring met Tuinchamp kan verbeteren.

Daniel 16 dec 2023
Reageer
H

Tuinchamp heeft me positief verrast

Tuinchamp heeft me positief verrast met hun snelle levering en uitstekende productkwaliteit. Mijn bestelling arriveerde prompt en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden met de service en de geleverde producten. Een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel efficiënte bezorging als kwaliteitsartikelen voor de tuin. Mogen meer van dit soort goede tuin-webshops zijn, ideaal.

Henry 8 dec 2023
Reageer
L

Algemeen tevreden

Ik plaatste een bestelling voor tuinafscheidingen bij Tuinchamp en ben over het algemeen tevreden. Het enige punt van aandacht is dat de telefoon misschien sneller beantwoord zou kunnen worden; het kostte me drie pogingen voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Desalniettemin was het personeel vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De tuinafscheidingen waren van goede kwaliteit en werden op tijd geleverd. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop bij Tuinchamp en in de toekomst zal ik gebruik blijven maken van hun diensten.

Lio 16 nov 2023
Reageer
F

UItstekende ervaring

Mijn ervaring met Tuinchamp was uitstekend. Ik bestelde rietmatten en de afhandeling verliep vlekkeloos. Er was een korte verificatie van mijn adres nodig, maar dit werd snel en efficiënt opgelost. De klantenservice was behulpzaam en beleefd. De rietmatten voldeden volledig aan mijn verwachtingen en werden netjes geleverd. Al met al een probleemloze transactie en ik ben zeer tevreden met de service van Tuinchamp. Ik zal zeker overwegen om in de toekomst weer bij hen te bestellen.

Floyd 9 nov 2023
Reageer
L

Tuinchamp bestelling

Dat Tuinchamp zo goed met mijn bestelling zou omgaan, had ik niet verwacht.. Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen, en de bezorging was snel en precies zoals beloofd. Ik ben buitengewoon tevreden over de totale ervaring en de nauwkeurige afhandeling door Deze webwinkel. Ik beveel het ten zeerste aan voor degenen die belang hechten aan vlotte en betrouwbare service.

Lucas 28 okt 2023
Reageer
G

Bestelling zijn hier veilig!

Wat een geweldige ervaring met Tuinchamp! Het is een fijn bedrijf om bij te bestellen met uitstekende producten en een vlotte levering. De communicatie tijdens het proces was transparant en doeltreffend. Zelfs toen de bezorger een fout maakte, werd dit ter plekke gecorrigeerd. Mijn complimenten voor de snelle oplossing en de klantvriendelijkheid. Dit toont de betrokkenheid en toewijding van Tuinchamp aan hun klanten. Ik ben zeer tevreden en zal zeker overwegen hier in de toekomst weer te bestellen.

Guno 18 okt 2023
Reageer
G

Verbeterpunten, maar goede webshop

Tuinchamp verraste me met een snelle levering, maar de montage-instructies waren moeilijk leesbaar. De website vertoonde enkele haperingen bij het kiezen tussen levering en afhalen, wat een minpuntje was. Desondanks is de website visueel aantrekkelijk en straalt het professionaliteit uit. Het bestelde product ziet er goed uit, wat de moeite waard maakt. Het verbeteren van de leesbaarheid van instructies en websitefunctionaliteit zouden de algehele ervaring echter verbeteren. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop, maar er zijn nog enkele aandachtspunten voor verbetering.

Gracita 8 sep 2023
Reageer
R

De dienstverlening is op een hoog niveau

Tuinchamp heeft me positief verrast met hun efficiënte en hoogwaardige dienstverlening. Het team is bijzonder vriendelijk en proactief in het vinden van oplossingen. Mijn interactie met het bedrijf was positief, waarbij ze snel en doeltreffend inspeelden op mijn wensen. Over het geheel genomen was het een uitstekende ervaring, en ik waardeer de vriendelijke benadering en proactieve aanpak van Tuinchamp.

Ryan 7 sep 2023
Reageer
J

Dik tevreden!

Tuinchamp heeft een uitstekende webshop, en de levering verliep perfect, zoals afgesproken. De snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd, was indrukwekkend en was een teken van uitstekende service. Alles verliep volgens verwachting en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Ik ben in ieder geval onder de indruk van hun diensten. Topsite met topdienstverlening en daarmee ben ik echt blij mee.

Jamal 11 aug 2023
Reageer
J

Advies waar je maar wilt

Tuinchamp biedt uitstekende service met deskundig advies, zelfs via e-mail. De website is gebruiksvriendelijk, en de bestelling werd zeer snel bezorgd. De communicatie gedurende het hele proces was duidelijk en efficiënt. Ik waardeer het snelle en behulpzame klantgerichte advies, wat de koopervaring zeer positief maakte. Tuinchamp is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel expertise als efficiënte service.

Jessica 10 jul 2023
Reageer
M

Alles top hier bij Tuinchamp

Wat een geweldige ervaring met Tuinchamp! De wilgenrol die ik bestelde, had transportschade, maar na contact met Tuinchamp werd dit snel en keurig opgelost. Ik ontving direct een nieuwe rol. De kwaliteit van de wilgenrol is uitstekend, en ik had eerder al goede ervaringen met dit product. Voor een mooie tuinafscheiding zijn de dikke bamboeschermen van Tuinchamp prachtig en van hoge kwaliteit. Ik heb er inmiddels twee in mijn achtertuin staan, en ze creëren een zeer sfeervolle ambiance. Topkwaliteit en topservice! 😄

Mary 7 jul 2023
Reageer
F

Jarenlang hier een fijn gevoel!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Tuinchamp, waaronder bamboematten en twijgmatten. De levering is altijd snel en de producten zien er prachtig uit. Toen ik per ongeluk de verkeerde bestelling plaatste, werd ik direct goed geholpen door zeer behulpzame medewerkers. Absoluut een aanrader voor de vriendelijke service en kwalitatieve producten!

PS: verstrekken van positief advies zijn ze ook goed in. Maak hier gebruik van zal ik zeggen.

Faino 15 mei 2023
Reageer
B

Hie bestel ik opnieuw

Enkele jaren geleden kocht ik 20 meter wilgenmatten bij Tuinchamp. Snel geleverd, eenvoudig op maat te maken en ze zagen er goed uit. Na 4.5 jaar tonen ze slijtage, maar gezien de levensduur van 15 jaar zoals vermeld, ben ik toch tevreden. Ondanks het eerdere kwaliteitsverlies, bestel ik opnieuw. Ik heb 4.5 jaar van de matten genoten en ontving talloze positieve complimenten. Kortom, een goede investering met een acceptabele levensduur.

Berto 10 mei 2023
Reageer
K

Onder de indruk van Tuinchamp.nl

Tuinchamp heeft indruk gemaakt met een buitengewoon snelle levering! Mijn bestelling van dinsdagochtend arriveerde al op woensdagochtend in België. Ik ben tevreden over de duidelijke website, gedetailleerde productomschrijvingen en het gemak van de betaling. Al met al een plezierige winkelervaring, vooral dankzij de snelle en efficiënte leveringsservice van Tuinchamp. Voor mij zijn ze nu een vaste waarde.

Kevin 8 feb 2023
Reageer
Y

Geen goede ervaring hier!

Mijn ervaring met Tuinchamp was teleurstellend. In plaats van een eenvoudig in elkaar te zetten moestuinbak ontving ik een zak met een frame en losse takken die ik zelf moet vlechten. Dit proces is niet eenvoudig, vooral omdat de meeste takken te kort zijn. Het in elkaar zetten van de moestuinbak wordt hierdoor een vervelende en tijdrovende klus. Het verschil tussen verwachting en werkelijkheid heeft mijn ervaring helaas negatief beïnvloed. Als je het mij vraagt dan zeg ik gewoon niet kopen bij Tuinchamp.nl.

Yoran 22 jul 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over TuinChamp

Bij Tuinchamp.nl vind je een ruim assortiment aan esthetische tuinafscheidingen die je tuin, balkon of terras accentueren en tegelijkertijd bescherming bieden voor je bloemen, planten en groenten. Deze duurzame afscheidingen verhogen de visuele aantrekkingskracht van je buitenruimte en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Je kunt kiezen voor wilgenmatten, rietmatten, bamboematten, heidematten of andere tuinafscheidingen, Tuinchamp heeft voor elk tuinontwerp een passende oplossing. Met deze afscheidingen creëer je privacy en heb je volledige controle over de grenzen van je terrein, waardoor je ongewenste dieren en kinderen buiten kunt houden. Naast functionaliteit dienen de tuinschermen ook als decoratieve elementen. De uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen van de lisdoddematten, boomschorsmatten en schermen maken Tuinchamp de ideale keuze voor tuinafscheidingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.tuinchamp.nl
  • info@tuinchamp.nl