TuinChamp

TuinChamp

4.8 reviewscore • 4 reviews
F

UItstekende ervaring

Rietmatten zijn van goede kwaliteit. Heb eerst een testbestelling gedaan van enkele meters en daarna het overige deel van in totaal 40 meter besteld. Ga zeker in de toekomst nogmaals bestellen als ik weer iets van tuinafscheiding nodig heb.

Floyd 9 nov 2023
Reageer
F

Jarenlang hier een fijn gevoel!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Tuinchamp, waaronder bamboematten en twijgmatten. De levering is altijd snel en tot nu toe is alles van goeed kwaliteit. 1x is het me overkomen dat ik een verkeerd product had besteld, dit was geen probleem en het werd zo omgeruild.

Ps. ook voor advies over je tuin etc is Tuinchamp goed.

Faino 15 mei 2023
Reageer
B

20 meter wilgenmatten besteld

20 meter wilgenmatten besteld bij Tuinchamp. Zijn eenvoudig op maat te zagen en het ziet er goed uit. Jammer dat ik in deze review geen afbeelding kan plaatsen want dan kon ik een goed beeld geven. Volgens de site is de levensduur van de wilgenmatten ongeveer 15 jaar dus ik kan weer een tijdje door.

Berto 10 mei 2023
Reageer
K

Onder de indruk van Tuinchamp.nl

Ik woon in België dus had verwacht dat de levering wat trager zou zijn dan wanneer ik het op een Belgische site zou kopen maar dit was niet het geval. Dinsdagochtend besteld en woensdagochtend stonden ze al voor de deur.

Kevin 8 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over TuinChamp

Er zijn 4 reviews geschreven over TuinChamp op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.tuinchamp.nl
  • info@tuinchamp.nl