ToysForJoy.nl

ToysForJoy.nl

4.1 reviewscore • 10 reviews
P

Goede prijs, maar verbeteringen mogelijk

Mijn ervaring met deze winkel was over het algemeen positief, maar er zijn enkele verbeterpunten mogelijk. De prijzen waren redelijk en ik kreeg mijn bestelling op tijd geleverd. Echter, de communicatie kon beter. Ik kreeg geen updates over de status van mijn bestelling en moest zelf contact opnemen voor informatie. Een betere informatieverstrekking zou de algehele ervaring verbeteren.

Ook merkte ik dat de website niet erg gebruiksvriendelijk was. Het was soms moeilijk om de juiste producten te vinden en ik had graag een zoekfunctie gezien om het proces te vergemakkelijken.

Desondanks ben ik tevreden met mijn aankoop en zal ik deze winkel overwegen voor toekomstige aankopen, mits er verbeteringen worden doorgevoerd in de communicatie en website-ervaring.

Patricia 14 sep 2023
Reageer
S

Teleurstellende ervaring

Mijn recente aankoop bij deze winkel heeft me helaas met een teleurstellende ervaring achtergelaten. Volgens de belofte op hun website zou mijn pakket de volgende werkdag al geleverd moeten worden. Helaas is dit niet gebeurd, en na enkele dagen van ongeduld heb ik een e-mail gestuurd om te informeren over de vertraging. Het is echter nog teleurstellender dat ik tot op heden geen enkele reactie op mijn e-mail heb ontvangen. Ik heb zelfs mijn spammap gecontroleerd, maar er is geen enkele e-mail van hen te bekennen. Ik had mijn artikel direct betaald, maar mijn brievenbus blijft leeg. Ik hoop dat mijn ervaring een uitzondering is en dat andere klanten betere service krijgen.

Sabrina 23 mei 2022
Reageer
E

Snelle en discrete levering

Mijn ervaring met deze winkel is uiterst positief. De levering van mijn bestelling verliep snel en discreet, wat zeer gewaardeerd wordt. De enige fout die ik heb gemaakt, is het vergeten van batterijen toe te voegen aan mijn bestelling, maar het pakket zelf werd snel en onopvallend afgeleverd. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb, zal ik zeker overwegen om hier opnieuw te bestellen. Het is fijn om te weten dat er betrouwbare en efficiënte online winkels zijn.

Erwin 29 aug 2021
Reageer
M

Vlotte en onopvallende service

Na een teleurstellende ervaring elders, waar ik lang op mijn bestelling moest wachten, besloot ik hier te bestellen. Tot mijn verbazing werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden over de snelle en discrete levering. Het pakket werd in een gewone, onopvallende doos afgeleverd, wat ik bijzonder waardeerde. Als ik in de toekomst opnieuw iets nodig heb, zal ik zeker overwegen om hier weer te bestellen. De service was boven verwachting goed en betrouwbaar.

Maaike 12 jun 2020
Reageer
L

Ontevreden over product en gebrek aan informatie

Hoewel het bestel- en bezorgproces vlekkeloos verliep, ben ik erg teleurgesteld in het geleverde product. Het lijkt van goedkope kwaliteit te zijn en voldeed niet aan mijn verwachtingen. Bovendien ontving ik onvoldoende informatie over de juiste reiniging van het product, waardoor het al snel defect raakte. Het is jammer dat ik het product zo snel moest weggooien. Ik had gehoopt op een betere ervaring met dit product.

Lydia 12 feb 2020
Reageer
L

Uitstekende klantenservice

Mijn ervaring met deze winkel was uitstekend. Ik had een artikel besteld dat uiteindelijk niet meer leverbaar was. Tot mijn verbazing bood de klantenservice mij de mogelijkheid om een vergelijkbaar alternatief te kiezen, zelfs als dat iets duurder was. Ik stemde hiermee in, en enkele dagen later werd mijn nieuwe keuze bezorgd. Dit noem ik pas klantenservice! Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp en de snelle levering. Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen gewonnen, en ik zal hier zeker weer bestellen als ik iets nodig heb. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan hier duidelijk hoog in het vaandel.

Laura 7 jul 2019
Reageer
R

Snelle levering en goede service

De website is overzichtelijk en de levering verliep snel. Ik ben tevreden over de service, maar het zou handig zijn als ze een chatfunctie met veelgestelde vragen op de website zouden hebben. Dat zou het nog gemakkelijker maken om informatie te vinden. Al met al was mijn ervaring positief, en ik zal overwegen om hier in de toekomst weer te winkelen.

Renate 29 apr 2019
Reageer
K

Uitstekende service, zelfs voor niet-klanten

Hoewel ik geen klant was geworden, werd ik vlot en vriendelijk geholpen bij het oplossen van een probleem met een product. Ik ben dankbaar voor de geboden hulp en zal deze winkel zeker overwegen als ik in de toekomst op zoek ben naar nieuwe producten. De bereidheid om te helpen, zelfs voor niet-klanten, is een teken van goede klantenservice.

Karlijn 5 jan 2019
Reageer
A

Tevreden met G-vibe

Ik heb de G-vibe besteld en ben zeer tevreden met het product. In het begin was het even wennen, maar het blijkt van goede kwaliteit en doet precies wat het moet doen. Geen oplichtingspraktijken hier en een prima prijsstelling. Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker overwegen om hier in de toekomst weer te winkelen.

Annabel 23 jun 2018
Reageer
R

Uitstekende dienstverlening

De dienstverlening was uitermate netjes en adequaat. Ze dachten met me mee, zelfs toen er iets misging. Problemen waren daarom voor mij geen zorg en ik kon mijn producten zonder moeite bestellen en ontvangen. Daarnaast bieden ze een breed scala aan producten tegen redelijke prijzen. Ik zal hier zeker weer bestellen in de toekomst. Discreet speeltjes kopen, ideaal.

Roos 18 jun 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over ToysForJoy.nl

Toys for Joy is een sexshop die iedereen laat genieten met een uitgebreid assortiment van meer dan 9.000 producten. Of je nu een dame of heer bent, bij Toys for Joy vind je gegarandeerd een passend speeltje of accessoire, ongeacht je seksuele voorkeur. Naast de bekende speeltjes zoals vibrators en dildo's, bieden we ook een breed scala aan andere producten. Ontdek onze verleidelijke lingerie, drogisterij-artikelen zoals condooms, massageoliën en glijmiddelen, en vergeet vooral niet onze uitgebreide selectie BDSM-items. Met de speeltjes van Toys for Joy ben je verzekerd van spannende en opwindende momenten. Kies voor genot en ontdek ons ruime aanbod bij sexshop Toys for Joy.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.toysforjoy.nl
  • info@toysforjoy.nl