TopGear

TopGear

4.8 reviewscore • 4 reviews
A

Helemaal prima ervaring!

Ik had een zeer goede ervaring met het aanmelden voor BBC Top Gear Magazine. Het invullen van mijn gegevens verliep probleemloos en de website was gemakkelijk in gebruik. Echter, ik was enigszins teleurgesteld omdat er een promotie met een LEGO sportauto leek te zijn die ik bij mijn abonnement zou ontvangen, maar die heb ik niet gekregen. Ik zou graag willen weten waarom deze belofte niet is nagekomen.

Anton 12 mei 2022
Reageer
P

BBC Top Gear Magazine is te gek

Mijn partner geniet enorm van dit tijdschrift. Als de online abonnementsdienst gebruiksvriendelijk was, zou ik zeker overwegen om abonnee te blijven. Het biedt ons veel leesplezier en verrijkt onze kennis over auto's en alles wat met automobilisme te maken heeft, een van onze grote hobby's. Het is echt diepgaand en nog een sleuk, dus niet zo'n opgevuld blad met lucht.

Paula 22 feb 2021
Reageer
A

Fan van het magazine

Als een grote fan van het TG-team, vooral Freddie, hou ik van de stijl die terugkomt in het magazine. Het staat vol met interessante artikelen en tests, uitstekend geschreven en voorzien van prachtige foto's. De beslissing om een 12-maanden abonnement te nemen was makkelijk, zeker met de aangeboden abonnementsprijs en een fantastisch gratis LEGO model als cadeau. Ik ben zeer tevreden!

Anoniem 28 dec 2020
Reageer
R

TopGear mooi blad

Hier leveren ze hele goede producten en ze vragen gewoon een eerlijke prijs. De magazine is ook heerlijk door te bladeren als man zijnde.
Natuurlijk zijn er wel goedkopere bladen, maar je wilt toch ook wel een beetje kwaliteit kan ik me zo indenken. Dit is het enige blad waar ik lid van ben en ben er tot op heden zeer content mee. Ben dan ook zeer tevreden!

Remco 22 mei 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over TopGear

TopGear Magazine is het meest bekende en toonaangevende auto- en lifestyle magazine van Nederland. Dit blad staat bekend om de mooiste auto's en de humoristische toonzetting. In TopGear Magazine vind je het nieuwste autonieuws, de beste autotests en andere mooie achtergrondverhalen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://topgear.nl
  • info@topgear.nl