Tinki Academy

Tinki Academy

3.2 reviewscore • 9 reviews
R

Geen zere benen meer

Ik ben slechts een week geleden begonnen met de online cursus van Tinki. Mijn puppy vertoonde de vervelende gewoonte om in handen en benen te bijten, maar dankzij Tinki heb ik haar dit gedrag kunnen afleren. De waardevolle en nuttige tips die ik in de cursus heb gekregen, hebben echt het verschil gemaakt.

Robert 16 okt 2023
Reageer
P

Order misschien maar annuleren

Ik plaatste een order een week geleden, maar tot nu toe heb ik nog steeds niets ontvangen. Ondanks mijn verzoek om informatie over de status van mijn bestelling, heb ik geen reactie gekregen. Op dit moment overweeg ik om mijn order te annuleren. Ik ben hier niet tevreden als het zo doorgaat.

Piet 8 aug 2021
Reageer
E

Tevreden maar stop met reclame

Ik ben tevreden over de e-books en andere studiematerialen die ik heb aangeschaft. Ze bieden waardevolle informatie en hebben me geholpen me voor te bereiden op mijn theorie-examen. Echter, er is één aspect dat ik als vervelend heb ervaren. Ondanks mijn aanmelding en betaling, blijf ik regelmatig reclame-e-mails ontvangen van dezelfde dienst die me vragen om me aan te melden of om meer producten te kopen. Dit kan als hinderlijk worden ervaren en leidt af van het leerproces.

Ellen 8 mei 2020
Reageer
D

Extra kosten en geen gehoor

Ik heb naar 3 verschillende e-mailadressen gemaild om mijn ontevredenheid over de puppycursus kenbaar te maken. Ik wist niet welk adres ik moest gebruiken om mijn geld terug te vragen. Ondanks dat ik slechts één cursus heb gekocht en er toch twee keer kosten in rekening zijn gebracht, heb ik geen enkele reactie ontvangen, en heb ik mijn volledige betaling nog niet teruggekregen.

Daan 25 feb 2020
Reageer
A

Moeilijk toegang tot aankopen

Hoewel ik Tinki leuk vind, vind ik de website verschrikkelijk en niet erg gebruiksvriendelijk. Het is moeilijk om toegang te krijgen tot mijn aankopen. Een app voor de telefoon zou handig zijn, aangezien ik meestal mijn telefoon gebruik. Tot op heden heb ik nog niets gebruikt vanwege de problemen om mijn gekochte producten te vinden.

Anja 5 dec 2019
Reageer
H

Ondermaatste training en veel marketing

Gladde marketing en teleurstellende producten. Ik heb de puppycursus aangeschaft en deze vind ik echt ondermaats. Het lijkt erop dat Tinki snel geld wil verdienen, maar geen kwalitatief product wil leveren. Ik vermoed dat de meeste beoordelingen zijn gekocht hier. Ga niet in zee met deze gladde verkopers, want hier krijg je geen waar voor je geld.

Harm 4 sep 2019
Reageer
I

Gewoon een goede puppycursus!

Ik ben nog steeds druk bezig met het doornemen van de materialen en tot op heden heb ik veel gehad aan de waardevolle tips en informatie die worden aangeboden in de puppycursus. Ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om deze cursus aan te schaffen.

Het leermateriaal is goed gestructureerd en biedt praktische begeleiding bij het opvoeden en trainen van mijn puppy. Ik merk dat ik meer inzicht krijg in het gedrag van mijn hond en hoe ik daar het beste mee om kan gaan. De stapsgewijze aanpak is duidelijk en gemakkelijk te volgen, wat het leerproces prettig maakt.

Ineke 4 jun 2019
Reageer
J

Duidelijke uitleg

De puppycursus biedt een zeer duidelijke uitleg over alles wat je moet weten als nieuwe puppyeigenaar. Helaas is mijn puppy onlangs overleden na een ongeluk met een paard, dus ben ik momenteel niet bezig met de cursus. Maar bij de volgende pup zal ik zeker goed voorbereid zijn dankzij de informatie.

Jan 27 mei 2019
Reageer
O

Super tevreden over de puppycursus

Wij hebben met veel tevredenheid de puppycursus gevolgd. Vanwege onze steeds veranderende schema's was het voor ons lastig om een fysieke cursus bij te wonen. Gelukkig bood deze online puppycursus de perfecte oplossing! We willen onze dank uitspreken voor het aanbieden van deze cursus. De online puppycursus bood ons de flexibiliteit om op ons eigen tempo te leren en te trainen, wat bijzonder waardevol was gezien onze drukke agenda's. Het lesmateriaal was informatief en goed gestructureerd, en de video's gaven praktische demonstraties van de trainingstechnieken.

Olivia 24 mei 2019
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van februari 2024.

Over Tinki Academy

Tinki Academy is een toonaangevende online hondenschool die zich richt op het aanbieden van uitstekende online hondentrainingen en cursussen voor zowel baasjes als hun honden. Of je nu een puppy hebt of een seniorhond, Tinki Academy heeft alles wat je nodig hebt. Ze zijn vastbesloten om het beste in baasjes en hun honden naar boven te halen. Bovendien begrijpen ze de uitdagingen bij het opvoeden van een puppy en bieden ze oplossingen voor de 7 meest voorkomende problemen. Met Tinki Academy kun je op een gemakkelijke en effectieve manier de training en opvoeding van je hond verbeteren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://123tinki.com
  • info@123tinki.com