Time For Trends

Time For Trends

3.4 reviewscore • 10 reviews
S

Begrip voor de vertraging en prima bezorging

Ik heb een armband gekocht via vd.nl bij dit bedrijf. Op de website van vd.nl stond vermeld dat als je voor 23.00 uur bestelt, je de volgende dag bezorgd zou krijgen. Ik heb mijn bestelling op de 24e geplaatst en ontving deze pas op de 28e, hoewel ik begrip heb voor mogelijke vertragingen tijdens de kerstdagen. De verpakking was mooi en de bezorging verliep goed.

Sanne 28 dec 2022
Reageer
A

Alles voldeed aan de verwachtingen

Het product voldeed aan de verwachtingen, maar de levertijden kwamen niet overeen met de belofte van "voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis". Ik plaatste mijn bestelling op woensdag om 22:43 uur en ontving deze pas op zaterdag, wat teleurstellend was omdat het een cadeau betrof voor een verjaardag op vrijdag. Desondanks heeft de winkel een goed assortiment.

Anouk 6 feb 2023
Reageer
F

Snel gehandeld bij de oplossingen

Ik heb een Pulsar-horloge besteld, maar ontving het verkeerde type. De klantenservice was vriendelijk en bood verschillende oplossingen aan. Ze hebben snel gehandeld en het geld is netjes terugbetaald. Ik raad aan om de items te controleren voordat ze worden verzonden, maar verder kun je gerust hier bestellen voor je nieuwe producten.

Frank 8 okt 2022
Reageer
L

Zeer tevreden over de snelle reactie

Ik ben zeer tevreden over de snelle reactie van TimeForTrends. Toen ik twee dagen na mijn bestelling nog steeds geen trackinginformatie had ontvangen, nam ik contact op en werd het pakket dezelfde dag nog bezorgd. Dit was belangrijk omdat het een cadeau betrof dat ik de volgende dag wilde geven.

Lotte 6 jul 2022
Reageer
L

Zeer goede eerste aankoop

Dit was mijn eerste aankoop en ik ben zeer tevreden. Mijn aankoop was prachtig verpakt, en ik hoefde niets meer te doen. Het werd snel geleverd, wat een positieve ervaring was. Ik zal zeker vaker via dit bedrijf bestellen vanwege de snelle levering, mooie verpakking en duidelijke website. Aan te raden aan een ieder!

Lara 18 mei 2022
Reageer
K

Gebrek aan communicatie is frustrerend

Mijn ervaring met Het Batterijenhuis is tot dusver teleurstellend. Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik geen updates ontvangen en het product is nog steeds niet geleverd. Het gebrek aan communicatie en klantenservice vanuit het bedrijf is frustrerend. Ik hoop dat ze hun dienstverlening in de toekomst zullen verbeteren.

Kees 4 apr 2022
Reageer
P

Problemen maar half opgelost

Mijn aankoop voldeed helaas niet aan de verwachtingen. Er was eerst een verkeerde zending, wat uiteindelijk werd opgelost na een telefoontje. Helaas bleek het horloge een lege batterij te hebben. Het controleren van de zending op defecten zou een verbeterpunt zijn om teleurstellingen te voorkomen voor klanten zoals ik en negatieve recensies te voorkomen.

Peter 17 feb 2022
Reageer
L

Beloftes niet nagekomen

Erg teleurstellend. De belofte was "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis (werkdagen)". Ik plaatste mijn bestelling op woensdag en ontving deze nog steeds niet na 4 dagen. Bovendien was de klantenservice niet bereikbaar in het weekend. Een mail met updates over de levering zou nuttig zijn. Ik ga hier waarschijnlijk niet meer bestellen ondanks dat het product wel prima was.

Lonneke 17 jan 2022
Reageer
J

Via Beslist.nl geen goede ervaring

Ik heb besteld via beslist.nl en verwachtte mijn bestelling binnen 1-4 dagen te ontvangen. Helaas ontving ik geen informatie over de levering en geen track & trace. Het cadeau voor een verjaardag werd niet op tijd geleverd. Duidelijkheid over de levering is essentieel bij dit proces en onze ervaring was echt een belabberde.

Jeroen 30 sep 2021
Reageer
A

Alles was goed geregeld

Mijn ervaring met dit bedrijf was uitzonderlijk positief. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en efficiënt. Toen ik merkte dat een korting ontbrak, hebben ze zonder aarzelen of vertraging deze direct terugbetaald. Het is duidelijk dat klanttevredenheid voor hen voorop staat. Deze proactieve en klantgerichte benadering maakte een groot verschil. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker weer bij hen bestellen.

Anne 6 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Time For Trends

TimeForTrends, een onderdeel van Juwelier Wieringa, is een bekende naam in Delfzijl en omgeving. Sinds 1903 heeft Juwelier Wieringa een solide reputatie opgebouwd in de verkoop van horloges, sieraden en klokken. De winkel, gelegen in het centrum van Delfzijl aan de Landstraat, biedt een gezellige sfeer en een uitgebreid assortiment aan horloges en sieraden van diverse merken en prijsklassen. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij TimeForTrends. Met meer dan 100 jaar ervaring weet het deskundige personeel de klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je de openingstijden van de winkel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.timefortrends.nl
  • klantenservice@timefortrends.nl