Tiben Motorsport

Tiben Motorsport

4.3 reviewscore • 6 reviews
M

Vriendelijk en behulpzaam

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig het is om zaken te doen met deze mensen. Ze zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar bieden ook razendsnelle verzending voor alles wat ik tot nu toe heb gekocht. Het is altijd mijn eerste keuze als ik iets nodig heb op het gebied van motorsport.

Martijn 12 sep 2023
Reageer
L

Een dikke 10 van de 10

Met een onberispelijke beoordeling van 10/10, wil ik graag mijn ervaring delen. Deze winkel is niet alleen betrouwbaar, maar wordt ook gerund door een uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. Het geruststellende gevoel dat de klant nog steeds als koning wordt behandeld, is hier springlevend. Ze krijgen van mij echt een smetloze recensie!

Laura 28 nov 2022
Reageer
M

Uitstekende partner voor onze behoeften

De service van deze winkel verdient absoluut een pluim. Als bedrijf zijn wij afhankelijk van betrouwbare leveranciers, en deze winkel heeft keer op keer bewezen een uitstekende partner te zijn voor onze behoeften op het gebied van bromfietsonderdelen. Navigeren op hun website of in de winkel zelf is een fluitje van een cent; de onderdelen die we nodig hebben zijn altijd snel en gemakkelijk te vinden. Maar wat echt indruk op me heeft gemaakt, is de klantenservice. Ze zijn niet alleen responsief, maar ook deskundig en altijd bereid om een extra stap te zetten om te helpen. Voor bedrijven zoals de onze is zo'n toewijding aan klanttevredenheid onbetaalbaar. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met hun service en productaanbod.

Michelle 18 okt 2021
Reageer
T

Zelfs onderdelen niet die niet online staan

Mijn ervaring met deze webshop is buitengewoon positief. De klantenservice is uitermate vriendelijk en reageert snel op e-mails. Wat deze winkel echt onderscheidt, is hun bereidheid om zelfs onderdelen te leveren die niet op hun website vermeld staan. Dit is een enorme plus. De verzending verloopt snel en zonder problemen. Ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsonderdelen tegen een goede prijs.

Thijs 18 dec 2020
Reageer
S

Er mist wat informatie

Hoewel deze winkel een uitgebreide selectie onderdelen op voorraad heeft, zou het handig zijn als ze de openingstijden van hun bedrijf en de geschatte levertijd van bestelde onderdelen op hun website zouden vermelden. Momenteel ontbreekt deze informatie, wat soms voor verwarring kan zorgen. Ik denk dat ze deze klacht wel vaker krijgen, dus hopelijk doen ze er wat aan.

Sophie 19 nov 2020
Reageer
M

Perfect proactief geregeld

Ik wil graag mijn tevredenheid uiten over deze webshop. Ik had twee opeenvolgende bestellingen geplaatst en zonder dat ik erom hoefde te vragen, werden de verzendkosten van één van de bestellingen keurig teruggestort. De onderdelen die ik nodig had voor mijn Peugeot 104 uit 1970 werden zeer snel geleverd en waren in uitstekende staat. Wat het nog beter maakte, was de zeer scherpe prijs. Ik ben absoluut tevreden en wil het team bedanken!

Mark 16 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Tiben Motorsport

Tiben Motorsport is een uitstekende garage voor autoliefhebbers. Het team van Tiben Motorsport bestaat uit gepassioneerde monteurs die hun vakmanschap en kennis inzetten om de beste service te bieden. De meeste klanten zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Tiben Motorsport. Ze nemen de tijd om de problemen van je auto uit te leggen en bieden je verschillende oplossingen, waarbij ze transparantie garanderen over de kosten en voordelen van elke optie. Bovendien is de kwaliteit van het werk dat ze leveren uitstekend en hun deskundige aanpak blijft zeker niet onopgemerkt. Wil je auto fixen? Dan is Tiben Motorsport misschien iets voor jou.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://tibenmotorsport.com
  • info@tibenmotorsport.com