Tapijt24

Tapijt24

4.0 reviewscore • 1 review
A

Tapijt24.nl review

Zeer mooie website met veel tapijten te koop. Ik heb voor mijn 2 zoontjes een rond kleed gekocht met diertjes. Die zijn vandaag aangekomen, meteen uitgepakt! Ze zijn precies wat we ervan hadden verwacht en het staat erg mooi in de kinderkamertjes. Jammer dat je hier geen foto kan plaatsen, dan kon je het zelf zien. De bestelling duurde ongeveer een week voordat ik het in huis had, moest uit Duitsland komen, prima uiteraard! Grote shout out naar Tapijt24.nl!

AAlexander 2 feb 2021
I

Wij waren op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer bij de bank. Noemen ze ook wel een shaggy dacht ik. Veel gezocht op sites als Leen Bakker en Kwantum en dergelijke. Uiteindelijk toch uit gekomen bij Tapijt24.nl die de juiste afmeting had. Dat is eigenlijk de reden waarom we voor deze webshop hebben gekozen: ze hebben heel veel maten ter beschikking voor vrijwel alle vloerkleden en tevens kan je de kleur aanpassen.

Irene 6 jun 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Tapijt24

Bij tapijt24.nl vind je niet alleen vormgevingselementen of woonaccessoires, maar zoveel meer. Onze tapijten verwelkomen je met een huiselijke uitstraling, beschermen je kostbare vloeren, verwarmen je voeten en dienen als prachtige eyecatchers. Een kamer zonder tapijt kan al snel leeg en ongezellig ogen, maar onze tapijten maken kamers juist knusser en zijn de ideale aanvulling om elke kamer smaakvol te verbeteren. Als jouw inrichting nog de finishing touch mist, laat je dan overtuigen door ons veelzijdige assortiment van hoogwaardige tapijten bij Tapijt24.nl. Je kunt eenvoudig je nieuwe tapijt online kopen. Hier vind je een ruime keuze aan dessins, kleurencombinaties, moderne en tijdloze designs die van onze tapijten echte eyecatchers maken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.tapijt24.nl
  • social@teppichcenter24.de