Tapijt24

Tapijt24

4.0 reviewscore • 1 review
A

Tapijt24.nl review

Zeer mooie website met veel tapijten te koop. Ik heb voor mijn 2 zoontjes een rond kleed gekocht met diertjes. Die zijn vandaag aangekomen, meteen uitgepakt! Ze zijn precies wat we ervan hadden verwacht en het staat erg mooi in de kinderkamertjes. Jammer dat je hier geen foto kan plaatsen, dan kon je het zelf zien. De bestelling duurde ongeveer een week voordat ik het in huis had, moest uit Duitsland komen, prima uiteraard! Grote shout out naar Tapijt24.nl!

AAlexander 2 feb 2021
Reageer
I

Wij waren op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer bij de bank. Noemen ze ook wel een shaggy dacht ik. Veel gezocht op sites als Leen Bakker en Kwantum en dergelijke. Uiteindelijk toch uit gekomen bij Tapijt24.nl die de juiste afmeting had. Dat is eigenlijk de reden waarom we voor deze webshop hebben gekozen: ze hebben heel veel maten ter beschikking voor vrijwel alle vloerkleden en tevens kan je de kleur aanpassen.

Irene 6 jun 2021
Beste woon en meubelwinkels

Dit zijn de beste woon en meubelwinkels van maart 2023.

Over Tapijt24

Bij Tapijt24 kunt u vloerkleden in verschillende vormen en maten vinden voor zowel uw huiskamer, uw slaapkamer, of een kinderkamer. Ze hanteren mooie prijzen en de vloerkleden zijn van goede kwaliteit. Er is regelmatig een aanbiedingsperiode, waardoor een aantal van deze vloerkleden nog verder afgeprijsd zijn.