Tankpas.nl

Tankpas.nl

3.0 reviewscore • 2 reviews
O

Niet naar onze verwachtingen

De tankpas heeft helaas niet aan de verwachtingen voldaan. Vaker wel dan niet werkt de pas niet naar behoren en onlangs deed deze het helemaal niet meer. Contact met de klantenservice leerde dat alles in orde zou moeten zijn maar dat bleek niet het geval. Wat is dat nou voor hulp?? Het is ook niet mogelijk om facturen te combineren dus tja van hulp is weinig sprake.

Olaf J 13 dec 2023
Reageer
T

Zakelijke laadpas

Voor mijn werk ben ik veel onderweg. Ik rijd in een elektrische auto en heb hiervoor een laadpas aangevraagd bij tankpas.nl. De aanvraag was heel eenvoudig. Ze vragen alleen om de broodnodige gegevens en vervolgens kun je gelijk je pas aanvragen. De pas zelf is niet gratis, maar qua kosten valt het best mee. Helemaal als je er veel gebruik van maakt. Je kunt zelfs met de pas parkeren en de auto wassen. Ik ben er tevreden mee. Maakt mijn leven toch weer wat makkelijker.

Tiemen 21 okt 2022
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van mei 2024.

Over Tankpas.nl

Tankpas.nl biedt een handige oplossing voor automobilisten die willen profiteren van vaste prijzen en gemak bij het tanken. Met de tankpas van Tankpas.nl heb je toegang tot alle tankstations in Nederland, waardoor je altijd kunt tanken waar het jou uitkomt. Het grote voordeel is dat je van tevoren precies weet welke prijs je betaalt, ongeacht waar je tankt. Dit zorgt voor duidelijkheid en bespaart tijd en moeite bij het zoeken naar de goedkoopste optie. Bovendien kun je in de meeste gevallen de tankpas zonder borg aanvragen, waardoor het nog gemakkelijker wordt om gebruik te maken van dit handige systeem. Tankpas.nl biedt een betrouwbare en praktische oplossing voor brandstofbeheer.