Taarten.nl

Taarten.nl

4.6 reviewscore • 3 reviews
A

Voortreffelijk en heerlijk

Ik wil graag mijn oprechte mening delen over mijn ervaring met taarten.nl. We hadden een aangename transactie met dit bedrijf en waren aangenaam verrast met de overheerlijke chocolade slagroomtaart die we ontvingen. Deze taart verdient absoluut een aanbeveling! Namens ons volledige team willen we taarten.nl bedanken voor deze heerlijke traktatie. Het was een genot om van te genieten en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Anna 29 sep 2023
Reageer
F

Helaas een afwijking van de afbeelding

e taart arriveerde op tijd, maar helaas week deze af van de afbeelding en leek het alsof deze in haast was gemaakt. Bovendien ontbraken enkele van de verwachte accessoires. Het is jammer dat ik geen foto kan toevoegen om dit te laten zien, maar over het algemeen was ik een beetje teleurgesteld over de uiteindelijke staat van de taart in vergelijking met wat ik had verwacht.

Frank 16 sep 2023
Reageer
L

De lekkerste taarten

Vorige week had ik een taart besteld bij Taarten.nl en hij viel goed in de smaak. De taart was voor de verjaardag van mijn zoon en we hebben er echt van genoten. Ze hebben hele leuke kindertaarten die je nergens anders vindt. Ik had gekozen voor een voetbaltaart met een leuk persoonlijk kaartje. Ook kun je er nog kaarsjes bij nemen en andere leuke dingen. Mijn zoon vond het helemaal geweldig, dus de dag begon goed en een goed begin is het halve werk! Ook fijn dat de verzending super snel ging, helemaal omdat ik vrij laat was met het bestellen. Alles top geregeld!

Leonie 9 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Taarten.nl

Taarten.nl is de plek om de lekkerste dagverse taarten te bestellen, gemaakt door de beste ambachtelijke banketbakkers van Nederland. Bestellingen gaan gemakkelijk via de webshop. Met een ruim aanbod aan taarten, van verjaardagstaarten tot relatiegeschenken, is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte taart te vinden. Bijna alle taarten zijn te voorzien van een logo, afbeelding, foto of tekst en kunnen geheel gepersonaliseerd worden. Van één taart tot wel 1.250 taarten, Taarten.nl bezorgt op elk gewenst moment door heel Nederland en België. De taarten worden op de ochtend van levering vers gemaakt door de beste banketbakkers van het land. Een taart bestellen bij Taarten.nl is snel en gemakkelijk en het resultaat is een heerlijke, verse taart die bij elke gelegenheid past.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.taarten.nl
  • info@taarten.nl