Taarten.nl

Taarten.nl

4.7 reviewscore • 9 reviews
A

Voortreffelijk en heerlijk

Ik wil graag mijn oprechte mening delen over mijn ervaring met taarten.nl. We hadden een aangename transactie met dit bedrijf en waren aangenaam verrast met de overheerlijke chocolade slagroomtaart die we ontvingen. Deze taart verdient absoluut een aanbeveling! Namens ons volledige team willen we taarten.nl bedanken voor deze heerlijke traktatie. Het was een genot om van te genieten en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Anna 29 sep 2023
Reageer
F

Helaas een afwijking van de afbeelding

e taart arriveerde op tijd, maar helaas week deze af van de afbeelding en leek het alsof deze in haast was gemaakt. Bovendien ontbraken enkele van de verwachte accessoires. Het is jammer dat ik geen foto kan toevoegen om dit te laten zien, maar over het algemeen was ik een beetje teleurgesteld over de uiteindelijke staat van de taart in vergelijking met wat ik had verwacht.

Frank 16 sep 2023
Reageer
L

De lekkerste taarten

Vorige week had ik een taart besteld bij Taarten.nl en hij viel goed in de smaak. De taart was voor de verjaardag van mijn zoon en we hebben er echt van genoten. Ze hebben hele leuke kindertaarten die je nergens anders vindt. Ik had gekozen voor een voetbaltaart met een leuk persoonlijk kaartje. Ook kun je er nog kaarsjes bij nemen en andere leuke dingen. Mijn zoon vond het helemaal geweldig, dus de dag begon goed en een goed begin is het halve werk! Ook fijn dat de verzending super snel ging, helemaal omdat ik vrij laat was met het bestellen. Alles top geregeld!

Leonie 9 mei 2021
Reageer
E

Schitterende en smaakvolle marsepeintaart!

Na uitgebreid zoeken naar een prachtige marsepeintaart voor de verjaardag van mijn echtgenote, belandde ik bij taarten.nl. De taart was even prachtig als op de website, met witte rozen en vrolijke sprinkles, en deze arriveerde ruimschoots binnen het opgegeven tijdsbestek. Wat de smaak betreft, hoewel ik geen fan ben van marsepein, was er een zeldzaam evenwicht tussen de marsepeinen bekleding en de lagen verse room en confituur, die beiden qua smaak uitstekend tot hun recht kwamen. Kortom, een voortreffelijke taart! Dank je wel, taarten.nl, namens de jarige en mijzelf.

Els 18 feb 2021
Reageer
J

Uitmuntende dienstverlening

Ik heb onlangs petitfours besteld, en de levering was precies op tijd. Ik waardeer het echt dat er aandacht is besteed aan de verzending om ervoor te zorgen dat de petitfours in goede staat arriveerden. Ik ben van plan om in de toekomst zeker weer bij jullie te bestellen vanwege de uitstekende service. Bedankt!

Jan 6 feb 2021
Reageer
B

Zeer content met de taarten!

Ik ben uiterst tevreden met de taarten die ik heb besteld. Ze waren niet alleen prachtig gepresenteerd, maar de smaak was ook verrukkelijk! De communicatie met de leverancier verliep zeer soepel, en al mijn vragen werden snel en bevredigend beantwoord. Bovendien werd de taart precies op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen!

Bart 3 feb 2021
Reageer
W

Overzichtelijk, duidelijk en makkelijke website

De website is overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk toegankelijk. De taart werd op tijd bezorgd, precies volgens de informatie op de website. De taart zag er keurig uit en voldeed ruimschoots aan de verwachte grootte voor het aantal personen. De smaak was voortreffelijk, en de ontvanger heeft er echt van genoten.

Wilma 3 feb 2021
Reageer
M

Last-Minute Abraham

Op het laatste moment hebben we nog een Abraham-pop besteld voor onze oudste zoon, die vijftig werd. Helaas arriveerde ons bestelde fotocadeau door de coronamaatregelen te laat, maar het werd keurig de volgende ochtend aan huis bezorgd, zodat we toch nog een leuke verrassing konden meenemen. De pop was prachtig vervaardigd en smaakte uitstekend.

Miranda 27 jan 2021
Reageer
H

Perfecte presentatie en voortreffelijke smaak

Ik kan niet anders dan vol lof zijn over deze ervaring. We hebben de taart maar liefst zes weken van tevoren besteld, en alles verliep op rolletjes. De planning was perfect, en er was duidelijk veel aandacht besteed aan de presentatie van de taart. En natuurlijk, de smaak was ronduit verrukkelijk. Deze taart is absoluut een aanrader om te serveren bij koffie of thee, en ik zal niet aarzelen om in de toekomst weer te bestellen. De kwaliteit en zorg die in deze taart zijn gestoken, zijn echt bewonderenswaardig.

Hans 25 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Taarten.nl

Taarten.nl is de plek om de lekkerste dagverse taarten te bestellen, gemaakt door de beste ambachtelijke banketbakkers van Nederland. Bestellingen gaan gemakkelijk via de webshop. Met een ruim aanbod aan taarten, van verjaardagstaarten tot relatiegeschenken, is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte taart te vinden. Bijna alle taarten zijn te voorzien van een logo, afbeelding, foto of tekst en kunnen geheel gepersonaliseerd worden. Van één taart tot wel 1.250 taarten, Taarten.nl bezorgt op elk gewenst moment door heel Nederland en België. De taarten worden op de ochtend van levering vers gemaakt door de beste banketbakkers van het land. Een taart bestellen bij Taarten.nl is snel en gemakkelijk en het resultaat is een heerlijke, verse taart die bij elke gelegenheid past.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.taarten.nl
  • info@taarten.nl