SynVest

SynVest

3.9 reviewscore • 10 reviews
E

Duidelijk antwoord, maar trage betaling

Ik kreeg een helder antwoord op mijn vraag, wat ik zeer waardeer. Echter, ik was teleurgesteld te ontdekken dat het drie maanden duurt voordat het geld van een verkoop op mijn rekening staat. Ik had gehoopt dat dit proces sneller zou verlopen. Toen ik begon, was ik niet op de hoogte van deze lange wachttijd, wat enigszins frustrerend was. Hoewel de communicatie duidelijk was, had ik de voorkeur gehad voor een snellere uitbetaling, wat mijn ervaring aanzienlijk zou hebben verbeterd.

Erik 16 okt 2023
Reageer
B

Beginnende investeerder, communicatie kan beter

Als nieuwe investeerder bij Synvest kan ik nog geen volledige beoordeling geven, maar mijn eerste indrukken zijn gemengd. Wat me opvalt is dat de communicatie verbeterd kan worden. Het duurt vaak lang voordat mijn e-mails worden beantwoord, en soms krijg ik helemaal geen reactie. Dit vind ik een belangrijk verbeterpunt, vooral omdat goede communicatie essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen in een investeringsrelatie. Ik hoop dat dit aspect in de toekomst verbetert.

Bas 27 sep 2023
Reageer
L

Tevredenheid over investering in vastgoed

Twee jaar geleden begon ik met investeren in Nederlands en later ook Duits vastgoed. Ik ben zeer tevreden met hoe de zaken verlopen. Wat opvalt is de stipte en tijdige uitbetaling van het dividend elke maand. Wanneer ik vragen heb, ontvang ik snel en deskundige antwoorden. Deze aspecten van de dienstverlening zorgen ervoor dat ik me als investeerder gewaardeerd en goed geïnformeerd voel.

Lars 12 jul 2023
Reageer
P

Ttevredenheid met vastgoedinvesteringen bij synves

Als relatief kleine belegger heb ik in de afgelopen 20 jaar een mooi portfolio opgebouwd. Mijn interesse verschoof naar vastgoed als een nieuwe investeringsmogelijkheid. Ik was bezorgd over de risico's van investeren in een enkel pand, zoals leegstand, wanbetalers en onderhoud. Synvest trok mijn aandacht door de spreiding van investeringen, langlopende huurovereenkomsten en het wegnemen van de tijd die ik zelf aan beheer zou moeten besteden. De persoonlijke benadering en de mogelijkheid om maandelijks bij te dragen waren ook aantrekkelijke aspecten. Dit heeft mij overtuigd om met Synvest in zee te gaan.

Pieter 2 jun 2023
Reageer
A

Er werd rendament beloofd van 6 %

Ik stapte in met de verwachting van een rendement van 6%, maar helaas werd dit niet gerealiseerd. Hoewel er verschillende redenen zijn, waaronder de impact van de coronapandemie, ben ik niet ontevreden over het bedrijf. Mijn besluit om over te stappen naar een andere investeringsvorm is niet gebaseerd op ontevredenheid, maar eerder op een verlangen om iets nieuws te proberen. Ik vind het team aardig en begrijp dat ze afhankelijk zijn van investeerders zoals ik voor hun inkomsten. Er is niets mis met hun aanpak of service.

Anouk 4 apr 2023
Reageer
M

Communicatie en dividendinformatie kunnen beter

Ik heb gemerkt dat de communicatie over ontwikkelingen binnen de investeringen niet altijd optimaal is. Op een gegeven moment was ik verrast toen het dividend aanzienlijk verlaagd werd. Wat nog teleurstellender was, is dat er daarna weinig communicatie was over de verwachtingen aangaande het herstel van het dividend naar het oude niveau. Deze gebrekkige informatieverstrekking en communicatie zijn voor mij duidelijke verbeterpunten.

Mark 21 mrt 2023
Reageer
J

Stabiel rendement uit vastgoed

Ongeveer 15 jaar geleden ontving ik uitstekend advies over lijfrentes, wat leidde tot mijn investering in Duits en Nederlands onroerend goed. Deze investeringen hebben een goed en stabiel rendement opgeleverd. Wat mij aanspreekt aan deze onderneming is hun nuchtere en solide aanpak, zonder overdreven praatjes. Deze eigenschappen hebben bijgedragen aan mijn positieve ervaring en vertrouwen in hun diensten.

Jeroen 21 mrt 2023
Reageer
D

Vragen over transparantiebeleid

Ik ben positief over de duidelijke bevestiging van mijn inleg, de tijdige meldingen over de voortgang en de stipte betaling van rentes en dividenden. Echter, ik zou graag meer transparantie zien wat betreft het beleggingsbeleid. Er zijn meerdere fondsen die nog niet volledig zijn belegd, en ik vraag me af hoe beslissingen worden genomen over de toewijzing van nieuwe projecten aan deze fondsen. Ook maak ik me zorgen over mogelijke belangenconflicten in dit proces.

David 23 feb 2023
Reageer
T

Prettig contact en goede service

Sinds ik in oktober vorig jaar begon te beleggen bij Synvest, heb ik meerdere keren contact gehad met verschillende medewerkers. Elke keer werd ik uitstekend geholpen en nam men de tijd om mijn vragen grondig te beantwoorden. Dit geeft mij een veilig en gerust gevoel, aangezien het hier om mijn geld gaat. De klantenservice en persoonlijke benadering van Synvest maken een groot verschil en dragen bij aan mijn positieve ervaring met hen.

Thijmen 20 feb 2023
Reageer
T

Redelijke belegging, maar transparantie kan beter

Mijn ervaring met deze belegging is gematigd positief. Hoewel de belegging op zich redelijk is, zijn de rendementen in de praktijk lager dan verwacht. Vorig jaar was het rendement op Duits vastgoed bijna 0%, wat teleurstellend was. Bovendien vond ik de verstrekte informatie over deze lage rendementen summier en moeilijk te vinden. Ik zou graag zien dat er meer transparantie is in de communicatie, vooral als het gaat om belangrijke financiële informatie zoals rendementen.

Timo 15 feb 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over SynVest

Er zijn 10 reviews geschreven over SynVest op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.