Strandhotel Het Hoge Duin

Strandhotel Het Hoge Duin

3.8 reviewscore • 4 reviews
F

Hondonvriendelijk

Duur geworden en zeer hondonvriendeliijk
Verbouwing gelukt maar daar is alles mee gezegd
Komen er niet weer
Helaas hond niet meer welkom
Gemiste kans voor hoge duin

Fa jonkers 2 jun 2024
Reageer
A

Weekend strandhotel in wijk aan zee

Met name het personeel is meedenkend en vriendelijk. Met schoonouders en onze honden zijn we een weekend naar dit hotel gegaan. Was iets mis gegaan met de boeking (schoonmoeders...) waardoor de honden gezamenlijk op 1 kamer moesten. Toen we aangaven dat de honden niet zo goed met elkaar overweg konden hadden ze meteen iets geregeld! Hotel heeft verder geen faciliteiten als een zwembad maar met een beetje geluk kan je heerlijk op loopafstand genieten van de zee. De locatie ligt een stuk hoger waardoor je ook heerlijk over de zee kunt kijken tijdens het eten of een wijntje. Hotel is zeker het aanraden waard.

Andre 1 aug 2022
Reageer
F

Knuffel vergeten heel goed opgelost

Hadden een kamer geboekt bij Hotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee met onze 2 kinderen. Heerlijk genoten van de super ligging, strandtentjes in de buurt en het fijne hotel. Gisteravond thuis gekomen en waren we het favoriete knuffeltje van onze zoon vergeten, meteen het hotel opgebeld en deze hadden het knuffeltje al gevonden. Hadden per e-mail nog een paar leuke foto's meegestuurd dat de knuffel het nog heel fijn vond in het hotel. Vond onze zoon heel leuk, moesten 7,50 euro betalen zodat ze hem terug konden verzenden naar ons huis (verzendkosten). Kan niet anders dan dit hotel 5 sterren geven. Een betere service kunnen we ons niet wensen.

Familie Strijker 25 apr 2022
Reageer
R

Hotel mooie locatie en goede service

Weekendje weg gehad bij Strandhotel Het Hoge Duin was prima en goed geregeld door de medewerkers. We hadden het al enkele maanden geleden geboekt waarbij we onze kleinkinderen erbij hadden geboekt en onze hond mocht ook mee. Is ook een vrij groot hotel waarbij de receptie, waar je in principe ook binnen komt, op de 4e verdieping is. De eerste dag was het even zoeken maar de tweede dag waren we al wegwijs geworden. Ontbijt was prima, vers maar niet heel veel keuze. Het matras was vrij zacht en het hoofdkussen ook, moet je van houden dus is een persoonlijke kwestie. Voor de rest alles super geregeld en het ligt pal aan het strand als je even naar beneden loopt vanaf de duinen, super locatie! We hebben gekozen om wat strandtentjes te bezoeken qua eten, ook omdat dat wat makkelijker is omdat onze hond mee was. Deze waren erg dichtbij het hotel.

Rene 24 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Wijk aan Zee.

Over Strandhotel Het Hoge Duin

Er zijn 4 reviews geschreven over Strandhotel Het Hoge Duin op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wijk aan Zee, Noord-Holland
  • https://www.hethogeduin.nl/nl/
  • info@hethogeduin.nl