Strand49

Strand49

3.7 reviewscore • 3 reviews
M

Echt super geweldig

Helemaal super was onze vakantie bij Strand49! Het strand was dichtbij en super leuk om te spelen en te zwemmen. Onze tent stond op een leuke plek tussen de bomen, heel gezellig. Het sanitair was super proper en we kregen zelfs schone handdoeken! Het winkeltje op de camping had lekkers en spelletjes, we hebben ons nooit verveeld. We gaan zeker nog eens terug naar Strand49!

Moos 16 jun 2022
Reageer
P

Was niet zo leuk

Het was niet zo geweldig als ik dacht dat het zou zijn. Ik wilde graag naar het strand gaan, maar het water was niet schoon en het was stond erg hoog om de kinderen er in te laten spelen. Het zand was niet fijn om op te lopen en er was geen speelplaats voor kinderen. Het eten was niet lekker en duur, en het personeel was niet heel vriendelijk. Ik denk dat ik een andere keer een ander strand zal kiezen om naar toe te gaan.

P.O. 14 sep 2022
Reageer
Y

Fijne locatie

Wij wilden tijdens de coronacrisis naar de bollenvelden en het strand en hadden twee jaar geleden een camping aan zee bezocht. Deze camping ligt ongeveer 3 kilometer verwijderd van zee, wat resulteert in minder wind. Een fiets is echter aan te raden. De plekken zijn gemarkeerd door een paar bergjes begroeide aarde en zijn niet strak gemaaid, wat meer sfeer biedt. Het incheckproces was volgens ons niet persoonlijk en de huisjes staan aan de buitenrand van de camping, wat betekent dat kampeerders niet in staat zijn om naar de bollenvelden te kijken. Als je niet tegen huisjes wilt kijken, is het belangrijk om je plek goed te plannen. We hebben geen gebruik gemaakt van de "winkel" omdat er genoeg winkels in de omgeving zijn. Het privé sanitair is klein, maar voldoet aan alle eisen. Er waren duidelijk verschillende seizoensplekken aanwezig en als we opnieuw naar de bollenvelden willen, denken we zeker na of er plaats is.

Y 20 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Sint Maartensbrug.

Over Strand49
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Maartensbrug, Noord-Holland
  • https://strand49.nl
  • info@strand49.nl