Park Westerkogge

Park Westerkogge

4.3 reviewscore • 3 reviews
M

Fijn verblijf gehad bij Park Westerkogge

Fijne week gehad met de familie. We konden genieten van een mooi aangelegde tuin met veel privacy. We werden bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. De eerste indruk is het halve werk zeggen ze wel eens. Er word nog wel gebouwd in het park en het zwembad was nog dicht. Dit was echter geen verrassing dus absoluut geen klacht. Het uitzicht over de weilanden was erg rustgeven en hier hebben we erg van genoten. Het was het geld meer dan waard. Alles bij elkaar hebben we een zeer fijn verblijf gehad bij Park Westerkogge. Misschien komen we nog wel een keertje terug.

Melanie 27 mei 2022
Reageer
F

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij de receptie vriendelijke ontvangen door de medewerksters van Park Westerkogge. Het is een rustig gelegen park vlakbij Hoorn. Het park bevindt zich midden tussen de landerijen. Hoorn is wel een leuk stadje om eens te bezoeken. Bij de ontvangst waren de medewerkers zeer vriendelijk maar het personeel was ook zeer behulpzaam tijdens ons verblijf. Om een voorbeeld te geven, had ik een melding gemaakt over iets in de badkamer (kleinigheid) en ze waren meteen bereid om het probleem op te lossen. Echt perfect en we komen zeker nog een keer terug.

Frits 19 dec 2022
Reageer
N

Accommodatie was mooi

Mooie accommodatie met veel privacy en een mooie tuin. In de keuken konden we eigenlijk alles maken wat we nodig hadden. Er zijn nog wel een paar verbeterpunten, waaronder doodgeslagen vliegen op de muur en de waterdruk in de badkamer was ook vrij laag. Verder niks geks tegengekomen. Heel erg genoten van de jacuzzi. Ook zeer vriendelijk personeel op het park. Wij hebben echt genoten van onze vakantie.

Noa 4 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Berkhout.

Over Park Westerkogge

TopParken Park Westerkogge, gelegen aan Lijsbeth Tijsweg 7 te Berkhout, is een vakantiepark gelegen nabij Hoorn met vakantiehuizen direct aan het water op korte afstand van Amsterdam waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, gratis parkeren, restaurant, terras aan het water, snackbar, broodjesservice, sup board verhuur, buitenzwembad, kinderbad, ligweide, sportveld, speeltuin, luchtkussen en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.