Park Westerkogge

Park Westerkogge

4.1 reviewscore • 11 reviews
F

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij de receptie vriendelijke ontvangen door de medewerksters van Park Westerkogge. Het is een rustig gelegen park vlakbij Hoorn. Het park bevindt zich midden tussen de landerijen. Hoorn is wel een leuk stadje om eens te bezoeken. Bij de ontvangst waren de medewerkers zeer vriendelijk maar het personeel was ook zeer behulpzaam tijdens ons verblijf. Om een voorbeeld te geven, had ik een melding gemaakt over iets in de badkamer (kleinigheid) en ze waren meteen bereid om het probleem op te lossen. Echt perfect en we komen zeker nog een keer terug.

Frits 19 dec 2022
Reageer
O

Voor herhaling vatbaar

Dit is een prachtig mooi park dat nog volop in ontwikkeling is. De omgeving is rustig en sereen en de huisjes zijn zeer mooi. We hadden een huisje aan het water en dat was geweldig leuk. Het hele park is tot in de puntjes verzorgd en we werden vriendelijk ontvangen door mensen die oprecht geïnteresseerd waren in hoe ons verblijf was geweest.

Otto Korne 16 okt 2022
Reageer
N

Accommodatie was mooi

Mooie accommodatie met veel privacy en een mooie tuin. In de keuken konden we eigenlijk alles maken wat we nodig hadden. Er zijn nog wel een paar verbeterpunten, waaronder doodgeslagen vliegen op de muur en de waterdruk in de badkamer was ook vrij laag. Verder niks geks tegengekomen. Heel erg genoten van de jacuzzi. Ook zeer vriendelijk personeel op het park. Wij hebben echt genoten van onze vakantie.

Noa 4 okt 2022
Reageer
H

Geweldig park

Het was een fantastisch groot park! Vooral het verwarmde buitenbad was geweldig voor de kinderen. Ondanks de grootte van het park, voelde het niet massaal aan wanneer je daar bent en kinderen maken snel vrienden. Er zijn tal van leuke activiteiten beschikbaar, waaronder watergames, zwembadspellen, weerwolven, grazy 88, speurtochten, en nog veel meer. Rik en Jelke, namens Wout, Dana en Sev, willen we jullie bedanken voor de geweldige activiteiten. De huisjes aan het water zijn prachtig ontworpen en bieden veel privacy. We hebben ook heel wat vissen gevangen. Dit park is echt geschikt voor zowel jong als oud!

Hennie Mol 28 sep 2022
Reageer
C

Schoonmaak kan beter

We verbleven in een wellness huisje op het park en de sauna en jacuzzi waren geweldig! Het huisje zelf was echter erg vies, met veel stof overal, vieze besteklades en spinnen en spinnenwebben in en rondom het huisje. Aangezien het park nog niet helemaal af is, zouden we ons met een "gewoon" huisje minder hebben vermaakt dan met een wellness huisje.

Cor 5 sep 2022
Reageer
T

Geweldig park dat in aanbouw is

Ons verblijf was heel plezierig! De animatie was super leuk en we raden het echt aan voor gezinnen met kinderen. Wel is het duidelijk dat het park nog in ontwikkeling is. Zodra het park volledig is afgebouwd, zal het zeker een prachtig park zijn!
Wel moeten we even de receptie echt hartelijk danken! Bij aankomst de portemonnee verloren en die lieve dame kwam na de vondst hem nog persoonlijk langs brengen voordat ik wist dat ik hem uberhaupt verloren was!

Toos Tin 27 jul 2022
Reageer
M

Fijn verblijf gehad bij Park Westerkogge

Fijne week gehad met de familie. We konden genieten van een mooi aangelegde tuin met veel privacy. We werden bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. De eerste indruk is het halve werk zeggen ze wel eens. Er word nog wel gebouwd in het park en het zwembad was nog dicht. Dit was echter geen verrassing dus absoluut geen klacht. Het uitzicht over de weilanden was erg rustgeven en hier hebben we erg van genoten. Het was het geld meer dan waard. Alles bij elkaar hebben we een zeer fijn verblijf gehad bij Park Westerkogge. Misschien komen we nog wel een keertje terug.

Melanie 27 mei 2022
Reageer
R

Mooi huisje maar weinig te doen

Het huisje was prachtig en de locatie was ook ideaal. Helaas is er op het park weinig te beleven. Het park ligt tussen velden met witte en rode kool. Ik mis een gezellig (overdekt) terras waar je 's avonds iets kunt drinken. Voor tieners is er echt niets te doen. Daarom vind ik de prijs die je betaalt voor een week echt te hoog.
Wel een park om lekker te vertoeven in je huisje als je daar van houd, dus het is maar net waar je naar op zoek bent.

Robert Daalder 17 mei 2022
Reageer
F

Het kan beter

De locatie van het park middenin een koolveld was niet ideaal, vooral omdat het winderig was tijdens ons verblijf. Het interieur van de huisjes was mooi, maar helaas was de hygiëne slecht in ons huisje. De moltons waren erg vies en als we dat van tevoren hadden geweten, zouden we er niet op hebben geslapen. Hoewel we betaalden voor de schoonmaak, lijkt het erop dat degenen die het doen, geen idee hebben van wat ze aan het doen zijn. Het gras was gemaaid en er stond onkruid in de tuin in plaats van planten. We hoorden dat huisbezitters kunnen kiezen tussen het zelf doen van de tuin of deze laten doen. Wij zaten in de laatste categorie. De horeca was prima met een menu van €10,-, maar het park zelf had geen supermarkt of bakker in de buurt. We moesten 10-15 minuten rijden om daar te komen, wat niet prettig was in de ochtend. Al met al zullen we niet terugkeren naar Westerkogge, maar dat betekent niet dat anderen het niet anders kunnen ervaren.

Familie Staanders 13 apr 2022
Reageer
R

Park viel erg tegen

Het park is mooi, maar het is jammer dat er nog privé chalets zijn die er niet hetzelfde uitzien als de chalets van TopParken. Hierdoor oogt het park rommelig en sommige chalets waren niet erg netjes. Bij aankomst troffen we een erg vies huisje aan, dus dienden we een klacht in bij de receptie. We willen graag onze complimenten geven aan de medewerkers van de receptie omdat ze ons goed hebben geholpen. Na een fantastische week te hebben gehad, moesten we helaas vertrekken. Toen we het beddengoed afhaalden, schrokken we van hoe vies de moltons, kussens en dekbedden waren. Dit kan echt niet en we hebben dit ook gemeld. Hopelijk wordt dit nu in de toekomst voorkomen.

Roest 9 okt 2021
Reageer
R

Niet zoals verwacht

Het park is gelegen aan een slootje in plaats van aan het water, waardoor er weinig te beleven is. We hadden een luxe chalet geboekt, maar deze voldeed niet aan de beloofde luxe zoals airco en overkapping. Bovendien was het huisje niet schoon en troffen we vies bestek in de lade aan. Het vuile beddengoed van de vorige gasten bleef 2 dagen buiten bij de deur liggen. We hebben een medewerker bij de receptie aangesproken om te vragen waarom deze chalet als luxe werd verhuurd, maar we kregen een vaag antwoord.

Rosanne Doorn 13 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Berkhout.

Over Park Westerkogge

TopParken Park Westerkogge, gelegen aan Lijsbeth Tijsweg 7 te Berkhout, is een vakantiepark gelegen nabij Hoorn met vakantiehuizen direct aan het water op korte afstand van Amsterdam waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, gratis parkeren, restaurant, terras aan het water, snackbar, broodjesservice, sup board verhuur, buitenzwembad, kinderbad, ligweide, sportveld, speeltuin, luchtkussen en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Berkhout, Noord-Holland
  • https://www.topparken.nl/park-westerkogge
  • info@topparken.nl