EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve

4.8 reviewscore • 5 reviews
D

Met onze hond naar de Woudhoeve

Met onze trouwe hond zijn we een lang weekend naar de Woudhoeve geweest en het was super. Met name onze hond was uiterst tevreden over het verblijf. :-) Park is omring met mooie omgeving waar je heerlijk kan wandelen langs het strand of de duinen.

Dakota 15 jul 2023
Reageer
E

Superb

Midweekje EuroParcs De Woudhoeve heeft ons goed gedaan. Zijn nog naar de kaasmarkt geweest, een ruinëkerk in Bergen bezocht en ja iedereen kent de duinen en stranden van Nederland wel. Fantastische midweek gehad! Kan niet anders zeggen.

Emery 11 jul 2023
Reageer
H

Accommodaties waren aangenaam en goed onderhouden

Wat een fantastische tijd hebben we doorgebracht met onze kinderen en kleinkinderen tijdens een verblijf van vier dagen op de Woudhoeve. Ons verblijf was in chalet nummer 4 en 236. Beide accommodaties waren aangenaam en goed onderhouden met alle voorzieningen die we nodig hadden.

Harley 4 jun 2023
Reageer
P

Goede sfeer op het park

Het park was vrij volgeboekt volgens mij want het was vrij druk overal en het zat wel vrij aan de limiet qua huisjes die bezet waren en desondanks dit feit was het best rustig qua geluid. Hing gewoon een goede sfeer waarbij alles goed geregeld was.

Payton 4 mei 2023
Reageer
S

Aangename overdekte speelplaats op EuroParcs

Met 5 personen zijn we weekje weg geweest naar EuroParcs De Woudhoeve. Super mooie locatie en dichtbij de duinen en ook dichtbij steden als Castricum en Schoorl. Wel apart dat je binnen enkele minuten fietsen je werkelijk waant in een totaal andere omgeving. De overdekte speelplaats op het park is ook geweldig dus zeker een aanrader om dit park eens te bezoeken. En ook nog aan te raden: het aquarium in Bergen aan Zee, super leuk!

Sage 4 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Egmond aan den Hoef.

Over EuroParcs De Woudhoeve

Er zijn 5 reviews geschreven over EuroParcs De Woudhoeve op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Egmond aan den Hoef, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/de-woudhoeve
  • gastenservice@europarcs.nl