EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve

4.2 reviewscore • 15 reviews
C

Park de Woudhoeve

Mijn echtgenoot en ik besloten spontaan om er samen tussenuit te gaan. Ook al liet het weer deze zomer te wensen over, hebben we ons uitstekend vermaakt op de Woudhoeve. Heerlijk gefietst door de duinen, ontspannen wandelingen gemaakt langs de kust, en vervolgens genoten van een drankje of maaltijd in een gezellig strandtentje. Een andere aanbeveling is om een bezoek te brengen aan Alkmaar of Hoorn. Op een andere dag kwamen de kinderen met de kleinkinderen langs, en toen zijn we naar het Marine museum in Den Helder geweest.

Casey 12 okt 2023
Reageer
K

EuroParcs De Woudhoeve is echt heel mooi

EuroParcs De Woudhoeve is echt heel mooi. Er is een lekker warm zwembad dat onze dagen extra fijn maakte. Het huisje had mooie spullen en de tuin maakte ons verblijf extra speciaal. De kinderen vonden de leuke dingen die ze konden doen erg leuk. We zijn zo blij dat we al hebben besloten om volgend jaar weer te gaan. Het was echt super en dat willen we graag nog een keer meemaken!

Kris 15 aug 2023
Reageer
D

Vermakelijke activiteiten op De Woudhoeve

De omgeving van De Woudhoeve straalt rust uit, en het personeel bij de ontvangstbalie is buitengewoon hulpvaardig en aangenaam in de omgang. Bij aankomst werden we verrast met een attentie in de vorm van een verzorgingsset van Rituals, wat we bijzonder attent vonden. Zelfs onze viervoeter werd verwend met een lekkernij en wat speelgoed. De kids hebben volop plezier gehad met de vermakelijke activiteiten op het terrein. Toen we merkten dat de douchekraan lekte, was het meisje van de technische dienst direct bereid om ons te helpen.

Dakota 15 jul 2023
Reageer
E

Had het naar mijn hier

We brachten een midweek door op jullie vakantiebestemming, en ons gezin heeft er enorm van genoten! Het is ook erg prettig dat de vrouwen bij de balie goed op de hoogte zijn van de omgeving! De kaasmarkt, de ruïnekerk in Bergen, de duinen en het strand - het is echt fantastisch! De kinderen hebben volop plezier gehad met hun spelactiviteiten op het terrein! Fantastisch!

Emery 11 jul 2023
Reageer
H

Accommodaties waren aangenaam en goed onderhouden

Wat een fantastische tijd hebben we doorgebracht met onze kinderen en kleinkinderen tijdens een verblijf van vier dagen op de Woudhoeve. Ons verblijf was in chalet nummer 4 en 236. Beide accommodaties waren aangenaam en goed onderhouden, met alle voorzieningen die we nodig hadden.

Harley 4 jun 2023
Reageer
P

Genoten van ontspannen wandelingen door de duinen

Ondanks de volgeboekte status van het park, heerste er een onverwachte kalmte. De omgeving is prachtig, en we hebben genoten van ontspannen wandelingen door de duinen. Het huisje zelf was charmant ingericht, wat bijdroeg aan een aangenaam verblijf. De combinatie van serene rust, de aantrekkelijke omgeving en het sfeervolle huisje maakte ons weekend onvergetelijk. Een aanrader voor wie zoekt naar een vredige ontsnapping te midden van de natuurlijke pracht.

Payton 4 mei 2023
Reageer
S

Aangename overdekte speelplaats op EuroParcs

Wat een aantrekkelijke locatie, zo dicht bij de duinen. Er zijn gezellige dorpen in de omgeving, zoals Bergen, Castricum en Schoorl. Binnen vijf minuten fietsen bevind je je in een totaal andere omgeving. De accommodatie biedt voldoende ruimte voor een gezelschap van vijf personen, en op het park is er een aangename overdekte speelplaats. Bovendien is het aquarium in Bergen aan Zee zeer de moeite waard.

Sage 4 mrt 2023
Reageer
S

Alles was doorweekt

De verblijfsruimte was behoorlijk groot. Bij aankomst was de koelkast doorweekt en de vaatwasser was nog niet uitgepakt. Alles was doorweekt. We hebben bij de receptie doeken gekregen om alles op te drogen. Het personeel bij de receptie en op het terrein was vriendelijk en hulpvaardig. Echter, er waren minder activiteiten beschikbaar voor kinderen van 11 jaar en ouder dan we hadden verwacht.

Sage 24 nov 2022
Reageer
P

Uiterst onplezierige ervaring gehad op dit park

Helaas hebben we een uiterst onplezierige ervaring gehad op dit park. We hadden een accommodatie geboekt, maar bij aankomst kregen we iets compleet anders. Bij het openen van de deur werden we begroet door een overweldigend aantal vliegen, en met 'overweldigend' bedoel ik echt heel veel (minstens 50). Het indienen van een klacht bij de receptie had geen resultaat: het antwoord was, "Wat kan ik eraan doen?" We hebben gevraagd om een vliegenmepper, omdat we daar als gezin waren met een hond.

Peyton 11 sep 2022
Reageer
R

Douchecabine was defect en vies

Bij onze aankomst om 3 uur was de verblijfsplek nog niet gereed. De medewerkster adviseerde ons om 10 minuten te wachten, maar uiteindelijk duurde het een half uur. Drie weken voorafgaand aan onze aankomst hadden we geïnformeerd of de accommodatie voorzien was van airconditioning. Toen we aankwamen, bleek echter dat er geen airconditioning aanwezig was, ondanks eerdere informatie. De verblijfsplaats was uitermate onhygiënisch; de douchecabine was defect en bevuild, en de toiletborstel was dermate vuil dat aanraking onwenselijk was.

Reese 1 aug 2022
Reageer
L

Ga hier naar de sauna

Bij onze aankomst was het chalet direct beschikbaar voor gebruik. Indrukwekkend, chalet nummer 278 is werkelijk prachtig, ruim van binnen met twee badkamers, twee toiletten, een elektrisch terrasscherm en een privétuin, en comfortabele bedden. Prachtige landschappen, kustlijn, fietsmogelijkheden, duinlandschap en schilderachtige dorpen. Aanbeveling: Ontdek de fauna in Hoenderdaell Park in Anna Paulowna en ervaar het klimduin in Schoorl.

Leslie 16 mei 2022
Reageer
F

Dit is waarom je kiezen voor de Woudhoeve

Met ons gezelschap, bestaande uit 6 volwassenen en 3 kinderen, hebben we een verblijf gehad in de Woudhoeve. Iedereen had zijn eigen huisje en alles was goed geregeld. Waarom kiezen voor de Woudhoeve? De locatie is geweldig en natuurlijk geldt dit ook voor het park, samen met de gastvrije medewerkers! Het zwembad en het restaurant hebben we deze keer overgeslagen, hoewel we weten dat ze uitstekend zijn. We komen zeker terug!

Finley 29 sep 2021
Reageer
A

Lekker prive op De Woudhoeve

We vonden het heel fijn in chalet nummer 276! Het huisje had alles wat we nodig hadden en was heel erg comfortabel en mooi ingericht. Het stond in een groene omgeving en bij een stukje water, dus het was lekker privé. We zijn echt blij en willen zeker nog een keer zo'n leuke ervaring meemaken, maar dan wat langer!

Amari 23 sep 2021
Reageer
R

Perfect voor fietsavonturen

Uitstekend gelegen tussen de heuvels en Egmond, een park dat perfect is voor fietsavonturen. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met een verrassingspakket. De accommodaties zijn ruim en keurig, en de bedden zijn comfortabel. Een extra voordeel is dat de bedden standaard zijn opgemaakt en bij vertrek hoef je ze niet op te maken. Je betaalt toch voor schoonmaakkosten, en in een hotel hoef je dat toch ook niet te doen.

Rowan 6 sep 2021
Reageer
K

Misselijkmakend

We keken enorm uit naar deze vakantie met onze twee kinderen van 5 en 8 jaar oud. Onze verwachtingen kregen helaas meteen bij aankomst een flinke deuk. Wat een vies verblijf hadden we gekregen! Voordat we überhaupt aan onze vakantie konden beginnen, heb ik eerst zelf alles grondig schoongemaakt. Dit alles zorgde ervoor dat het allemaal misselijkmakend werd.

Kai 1 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Egmond aan den Hoef.

Over EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve is gelegen te Driehuizerweg 8 in Egmond aan den Hoef. Het is een schilderachtig vakantiepark dat uitblinkt in het bieden van een ontspannende kustervaring. Het park staat bekend om zijn gezinsvriendelijke sfeer en biedt een scala aan faciliteiten die zorgen voor een plezierige en comfortabele vakantie voor alle leeftijden. Een van de belangrijkste attracties van het park is het verwarmde buitenzwembad, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is er een recreatieplas waar gasten kunnen zwemmen en ontspannen. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt het park fiets- en E-chopper verhuur. Er zijn ook verschillende speeltuinen en sportvelden beschikbaar, wat het een perfecte bestemming maakt voor gezinnen met kinderen. Eten en drinken zijn goed verzorgd in EuroParcs De Woudhoeve. Gasten kunnen genieten van maaltijden in het à-la-carterestaurant of gebruikmaken van de barbecue- en gourmetdiensten. Er is ook een snackbar voor snelle snacks. Het park is huisdiervriendelijk, waardoor gasten hun trouwe viervoeters mee kunnen nemen op vakantie. Voor de praktische zaken is er een wasserette beschikbaar en het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De omgeving van EuroParcs De Woudhoeve biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Het ligt nabij het strand en de duinen, wat het ideaal maakt voor lange strandwandelingen en fietstochten. Bovendien zijn er in de omgeving verschillende attracties zoals het Zee Aquarium in Bergen aan Zee, het historische Alkmaar en het pittoreske dorp Bergen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Egmond aan den Hoef, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/de-woudhoeve
  • gastenservice@europarcs.nl