Vakantiepark Buiten Bergen

Vakantiepark Buiten Bergen

4.0 reviewscore • 3 reviews
C

Buitenbergen.nl ervaring

Heel prettig park waar je goed een eind kan fietsen en lopen. Vooraf is het mooi dat je zelf kunt bepalen welke woning je wilt boeken. Het is een relatief groot park met best veel huisjes op een groot perceel waardoor je rondom je huisje best veel privacy hebt. Toen wij er waren hoorden we ook veel mensen Duits praten dus blijkbaar is het park ook goed bezocht door Duitsers. Voor rust- en natuurliefhebbers is dit park zeker de moeite waard, vandaar de 5 sterren rating. Wij hebben genoten!

Calvin 25 okt 2022
Reageer
F

Onderhoud is geen overbodige luxe

Ik heb de afgelopen jaren in verschillende huizen verbleven, maar ik merk dat er in termen van onderhoud, comfort en hygiëne nog veel verbeterd kan worden. Toen ik informeerde bij de receptie of zij de huizen zelf ook controleerden, kreeg ik geen overtuigend antwoord. Klachten worden doorgegeven aan de eigenaren. In het verleden heb ik dit park aanbevolen aan vrienden, maar nu zou ik dat niet meer doen. Ik ga zelf ook op zoek naar betere alternatieven in de omgeving.

Familie D 18 aug 2021
Reageer
M

Lekker genoten

Dit is een rustig park in de buurt van de duinen en de zee. Wij verbleven in huisje nummer 28, dat prima was. Alles was aanwezig, en het was ook redelijk sfeervol. Soms lees je over een geurtje in de huisjes. Maar als dat zo is, denk ik dat je een neiging tot klagen moet hebben. Wij zullen dit park dus zeker te weten aanraden bij vrienden en familie! Niks mis mee!

M Inning 22 dec 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Schoorl.

Over Vakantiepark Buiten Bergen

Vakantiepark te Schoorl / Groet, Noord-Holland.