De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont

5.0 reviewscore • 3 reviews
L

Zeker een aanrader

We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit 2-persoons appartement met een aparte slaapkamer. De inrichting is leuk en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden slapen heerlijk. De locatie is fantastisch, direct aan zee (wij hadden zeezicht vanaf de zijkant). Een klein minpuntje is de minimaal aanwezige verlichting, we misten een lamp boven de eettafel. Ook het douchen met een regendouche in een cabine waar één wand open is, kan leiden tot een waterballet, maar er staat wel een vloerwisser klaar. We zullen zeker nog een keer terugkomen!

Limburgs duo 19 nov 2022
Reageer
F

Waanzinnige locatie en een goede ligging

Het appartement heeft een sfeervolle uitstraling met een prachtig uitzicht over zee. Echter, er zitten geen ramen in de slaapkamers waardoor het binnen erg warm was. Omdat er geen airconditioning in het appartement aanwezig is, was dit extra vervelend tijdens een week met temperaturen van 30 graden buiten. Maar we hebben wel genoten.

Familie Ouda 29 aug 2022
Reageer
S

Lekker hoor

Een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht op zee. Het appartement is leuk en smaakvol ingericht en schoon. Het gebruik van een code in plaats van een sleutel is ook een handige oplossing. Het centrum is op loopafstand. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar! En de receptie krijgt een dikke 10+

Skotter 17 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over De Graaf van Egmont