De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont

4.3 reviewscore • 11 reviews
H

Heerlijk verblijf gehad!

Onze complimenten, het verblijf in De graaf van Egmond is wederom een groot succes geworden. De kamers zijn erg schoon, supermooi en huiselijk ingericht. Wij zijn door een extreem vriendelijk team ontvangen. Aanrader dus! Wij komen volgen jaar zeker terug. Deze appartementencomplex is gelegen aan de boulevard te Egmond aan zee.

Henny 23 jun 2023
Reageer
D

Zelfs in november mooi!

Net gerenoveerd en goed onderhouden met een goede ligging. Het complex was ook erg schoon gehouden! Wij hadden een 2-persoons studio op de begane grond met een aangrenzend terras, super zelfs met het November weer. De parkeergarage is super toegankelijk en fijn voor de auto. Alles is te openen met je eigen pincode, die je beter niet vergeet! Wij raden het aan.

D. Lemmers 24 nov 2022
Reageer
L

Zeker een aanrader

We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit 2-persoons appartement met een aparte slaapkamer. De inrichting is leuk en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden slapen heerlijk. De locatie is fantastisch, direct aan zee (wij hadden zeezicht vanaf de zijkant). Een klein minpuntje is de minimaal aanwezige verlichting, we misten een lamp boven de eettafel. Ook het douchen met een regendouche in een cabine waar één wand open is, kan leiden tot een waterballet, maar er staat wel een vloerwisser klaar. We zullen zeker nog een keer terugkomen!

Limburgs duo 19 nov 2022
Reageer
F

Waanzinnige locatie en een goede ligging

Het appartement heeft een sfeervolle uitstraling met een prachtig uitzicht over zee. Echter, er zitten geen ramen in de slaapkamers waardoor het binnen erg warm was. Omdat er geen airconditioning in het appartement aanwezig is, was dit extra vervelend tijdens een week met temperaturen van 30 graden buiten. Maar we hebben wel genoten.

Familie Ouda 29 aug 2022
Reageer
S

Lekker hoor

Een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht op zee. Het appartement is leuk en smaakvol ingericht en schoon. Het gebruik van een code in plaats van een sleutel is ook een handige oplossing. Het centrum is op loopafstand. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar! En de receptie krijgt een dikke 10+

Skotter 17 aug 2022
Reageer
A

Zeker geen negatieve ervaring

Het appartement was heel dicht bij zee, daarom kozen wij hier voor. Dit was ideaal voor de strandbezoekjes en het zonnen, maar dat kon bij het appartement echt niet. Dat was het enige minpuntje: Het balkon was miniscuul. Maar het cijfer dat we voor deze review/ervaring willen geven zal nooit negatief zijn bij ons in ieder geval!

A 15 aug 2022
Reageer
H

Niet helemaal rolstoelvriendelijk

Wij zochten naar een rolstoelvriendelijke hotel, wat dit hotel aangaf te zijn. Je kunt er met de lift via de garage en wat professionele stuurmanskunsten wel komen, maar ideaal is het niet. Ons appartement keek uit op de parkeergarage en duinen, helaas geen strand, maar dat kan ook niet altijd. Het balkon, badkamer en slaapkamer waren allemaal niet rolstoelvriendelijk.

Hilona 15 jun 2022
Reageer
H

Eigenlijk 4.5 ster, heel positief

Ik zou graag 4.5 ster willen geven, maar dat kan niet. Het appartement was helemaal perfect, maar de deurcode was wat lastig in te tikken als je geen dunne vingers hebt. Goede kwaliteit bedden, de WC op spoelt hard door, de keuken en TV waren perfect, maar de Wi-fi.. Te traag voor woorden.. De binnenkomst was wel ideaal doordat er leuningen zijn voor de mensen die minder ter been zijn. Wij komen in ieder geval nog wel eens langs!

H. t Hof 9 apr 2022
Reageer
A

Ideale appartementen

Wij zaten op de hoek op de begane grond, wat ideaal was, omdat we de hond mee hadden genomen. Het was een schoon appartement, modern en met alles erop en eraan. De regendouche op de badkamer was heerlijk om te ontspannen! Het personeel was ook heel erg vriendelijke en behulpzaam, maar niet zo heel lang aanwezig per dag.. Je mag naar de faciliteiten van het Roompot Park, maar dat is wel 1.5 kilometer verderop, een mooie wandeling op een mooie dag.

Annemieke 15 mrt 2022
Reageer
E

Goede verbouwing

Wij waren hier tijdens de verbouwing, of in ieder geval, het is nog niet helemaal af. Het balkon is een stuk breder dan de vorige keer dat wij er waren, dus dat is een mooi pluspunt! De lamp bij de eettafel was een beetje zwak, dus lezen is er niet bij. Er was ook wat weinig opbergruimte en het was een graadje te heet voor mij. De balkondeur moesten we dus open doen tijdens het slapen omdat er geen raam meer is.. Over het algemeen is het een goed appartement, met wat minpuntjes zoals bijna alle appartementen wel hebben.

Eline F. 1 okt 2021
Reageer
M

Wacht tot de verbouwing af is

Alsjeblieft, wacht nog even. Ga hier niet nu heen. Er is een verbouwing gaande, waarbij zo min mogelijk overlast beloofd wordt, maar dat is dus echt niet zo. Er word geboord, gesloopt, gehamerd en alles klinkt alsof het naast je appartement gebeurt (zal ook wel zo zijn). Wacht tot de verbouwing klaar is, want Roompot helpt je hier niet bij. Was altijd blij met Roompot, maar verhuren tijdens een verbouwing is echt schandalig.

Matthijs 4 mrt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont is gelegen te Boulevard Noord 20 in Egmond aan Zee. Dit park biedt comfortabele, moderne appartementen op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Egmond aan Zee. De accommodaties zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving met uitgestrekte duinen, brede zandstranden en pittoreske dorpjes. Er is een wasserette aanwezig in de gebouwen, als ook gratis wifi, een lift en centrale parkeergelegenheden. Gasten kunnen genieten van lange strandwandelingen, fietsen door de duinen, winkelen in de gezellige boetiekjes en genieten van lokale lekkernijen in de restaurants en cafés.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Egmond aan Zee, Noord-Holland
  • https://www.graafvanegmont.nl
  • info@roompot.nl