Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp

4.3 reviewscore • 3 reviews
I

Strandhuisjes huren in Nederland top

Wij hebben eens een zelfde soort strandhuisje gehuurd op Scheveningen en dit jaar hebben we een strandhuisje geboekt op Julianadorp via Roompot. Een betere strand/vakantie beleving krijg je niet als je letterlijk met je voeten in het zand staat als je het huisje uit gaat. Mooi concept dat zeker aan te raden is. Klein puntje is wel dat je alleen zo'n soort strandhuisje eigenlijk moet huren als het weer prettig is, want met rot weer is er weinig te doen.

Irene van Gassel 27 mrt 2024
Reageer
D

Een aanrader voor natuurliefhebbers

Mijn partner en ik verbleven op een prachtige camping vlakbij de zee. De mogelijkheid om de boot naar Texel te nemen en daar te fietsen was een groot pluspunt. De duinen boden prachtige fiets- en wandelpaden. Het dorpje en het wandelen op het strand maakten het helemaal af. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers!

Daan 3 aug 2023
Reageer
P

Een verkwikkend verblijf aan de kust

Ik koos voor deze prachtige locatie aan de kust voor een verkwikkend verblijf. Hoewel het soms wat winderig was, bood het strand een spectaculair uitzicht en de zonsondergangen waren betoverend. Het huisje was eenvoudig maar gezellig, voorzien van alle gemakken die ik nodig had. Het personeel ter plaatse was vriendelijk en behulpzaam, wat mijn ervaring nog positiever maakte. Ik heb volop genoten van mijn tijd hier en kan deze plek zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar ontspanning aan zee!

Pieter 15 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Julianadorp.

Over Strandhuisjes Julianadorp

Er zijn 3 reviews geschreven over Strandhuisjes Julianadorp op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Julianadorp, Noord-Holland
  • https://www.strandhuisjesjulianadorp.nl
  • info@roompot.nl