Landal Villapark Vogelmient

Landal Villapark Vogelmient

3.7 reviewscore • 10 reviews
C

Betoverende vakantietijd

De kritiek die sommigen uiten begrijp ik niet helemaal. Voor ons was het ontbreken van drukke parkactiviteiten een verademing. Ja, het huisje was niet helemaal spik en span, maar eerlijk gezegd kom je dat elders ook wel eens tegen. Onze zomervakantie hier was absoluut betoverend. De accommodatie was prima, netjes onderhouden en strategisch gelegen op het terrein. Steek de weg over en je bevindt je in het bos, iets verder zijn de duinen en het strand te vinden, evenals diverse strandtentjes. Aan de andere kant van het park loop je zo het charmante centrum in. Een heerlijke mix van rust, natuur en culinaire verwennerij. Een beetje schoonmaakwerk met chloor en doekjes deed wonderen, zoals ik altijd al doe (ook als het op het eerste gezicht schoon lijkt). De prijs was wel wat aan de hoge kant, maar de ruimte, het gemak en het comfort maakten dat zeker goed. We hebben intens genoten!

Chanelle 31 aug 2022
Reageer
R

Stilte en comfort in overvloed

Na een pauze van vijf jaar besloten we opnieuw een villa te huren in dit park. Wat direct opviel was de rustige sfeer en het ruime perceel waarop onze villa stond. Dit kleinschalige park biedt een oase van stilte. Op loopafstand bereik je het levendige centrum van De Koog met diverse winkels. Onze villa met zijn ruime woonkamer en open keuken was voorzien van alle gemakken en de grote badkamer was een pluspunt. Over het algemeen waren de voorzieningen goed, al was er wel een probleem met de hygiëne, veroorzaakt door een nare geurige stofzuiger. Desondanks hebben we genoten van ons verblijf en de prachtige omgeving.

Robbert 29 aug 2022
Reageer
M

Anders dan verwacht

Het park bleek kleinschalig en miste een eigen centrum en winkels. Alhoewel het centrum van De Koog en het strand binnen handbereik waren, was de villa een teleurstelling. De inrichting week af van de foto's op de website en had duidelijk betere tijden gekend. Voor de prijs die we ervoor betaalden, hadden we meer verwacht en voelden we ons enigszins bekocht.

Marjolein 24 aug 2021
Reageer
D

Steeds weer uitmuntend!

Dit park blijft onze onbetwiste favoriet op Texel. De prachtige huizen, de ideale locatie (zowel het dorp als het strand zijn op loopafstand) en de voortreffelijke service van het personeel maken het keer op keer een geweldige ervaring. Ondanks dat het park inmiddels twee decennia oud is, zijn de veranderingen aan de huizen en het terrein nauwelijks waarneembaar. We kijken al reikhalzend uit naar ons volgende bezoek!

Dennis 5 aug 2020
Reageer
J

Een lijst van teleurstellingen

Onze ervaring was helaas teleurstellend. De villa, verouderd en klein, voldeed niet aan onze verwachtingen. Voorzieningen lieten te wensen over, zoals een defecte vaatwasser en een gebrek aan comfort. Het gebrek aan hygiëne en de ongemakken hebben onze vakantie negatief beïnvloed. Wij kunnen dit aan niemand aanraden en kennen betere opties in de omgeving.

Jolanda 7 jul 2020
Reageer
V

De stilte genieten nabij de zee

Ondanks het beperkte aanbod aan faciliteiten, biedt het park een serene toevlucht nabij het prachtige strand. Hier konden we ontsnappen aan de dagelijkse drukte en ons onderdompelen in de natuurlijke omgeving. Onze ruime, goed onderhouden villa was perfect voor een ontspannen verblijf, met alle benodigdheden binnen handbereik. De rust en netheid van de accommodatie creëerden een gevoel van comfort, waardoor we ons direct thuis voelden. Hoewel het park niet overvloedig is in voorzieningen, bood het een rustige en verkwikkende ervaring voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en eenvoudige geneugten.

Veronique 12 jul 2019
Reageer
O

Epische ervaring met vleugje teleurstelling

Hoewel de locatie perfect was, voldeed de villa niet aan onze verwachtingen. Verouderde inrichting en gebrekkige voorzieningen ontsierden ons verblijf, ondanks beloofde verbeteringen. Het interieur was teleurstellend, ver verwijderd van de moderne ambiance die we hoopten te vinden. Bovendien ontbraken enkele essentiële upgrades die onze ervaring hadden kunnen verbeteren. Ondanks deze hindernissen maakten we er het beste van, genietend van de omgeving. We hopen dat toekomstige gasten kunnen profiteren van oplossingen voor deze kwesties, waardoor de villa zijn potentieel kan waarmaken en een comfortabel verblijf kan bieden.

Olga 16 okt 2018
Reageer
M

Niet echt top

De parklocatie was een ware hemel, maar onze villa toonde enkele tekortkomingen in dit paradijs. Ondanks zijn comfort en ruimte, kampte de villa met wifi- en voorzieningsproblemen, waardoor ons verblijf enigszins werd beïnvloed. Het ontbreken van betrouwbare internettoegang was een minpunt in deze moderne tijden, terwijl disfunctionele voorzieningen enig ongemak veroorzaakten. Desondanks besloten we te genieten van de omliggende natuurpracht en probeerden we het meeste uit ons verblijf te halen. We hopen dat de villa's binnenkort deze kwesties aanpakken om toekomstige gasten een ongestoorde en bevredigende ervaring te bieden die overeenkomt met de betoverende locatie.

Maarten 19 aug 2018
Reageer
K

Lekker relaxen

Ons verblijf in dit prachtige park met perfecte ligging en goed uitgeruste villa's was over het algemeen plezierig. Helaas viel de netheid van ons huisje tegen, wat onze ervaring enigszins beïnvloedde. De adembenemende omgeving en comfortabele villa's boden veel pluspunten, maar enkele onderhoudsproblemen en schoonheidskwesties deden afbreuk aan ons comfort. Ondanks deze hobbels hebben we geprobeerd te genieten van de omringende natuurpracht en faciliteiten. De potentie van dit park als een ideale bestemming is er zeker, mits er aandacht wordt besteed aan het oplossen van de genoemde kwesties voor toekomstige gasten.

Kim 7 aug 2018
Reageer
T

Betoverende getaway

We hebben hier twee jaarwisselingen doorgebracht en we zijn zeer tevreden. De locatie was perfect, op een steenworp afstand van het levendige centrum en het prachtige strand. Onze villa bood voldoende ruimte en comfort, waardoor we een geweldige tijd hebben gehad in de betoverende omgeving van Vogelmient. Dit park heeft alles wat je nodig hebt om een fijne vakantie te hebben.

Thijs 28 mei 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Texel.

Over Landal Villapark Vogelmient

Landal Villapark Vogelmient is gelegen te Ruijslaan 41 in De Koog. Het vakantiepark ligt op loopafstand van het strand en de gezellige dorpskern van De Koog, waar je diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden vindt. Het park biedt een ruime keuze aan comfortabele en luxe villa's, geschikt voor gezinnen, stellen en grotere groepen. De villa's zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en comfortabele slaapkamers. Sommige villa's hebben zelfs een eigen sauna of bubbelbad. Op het park zelf zijn er ook diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin, broodjesservice, fietsverhuur en speel- en sportvelden. Voor natuurliefhebbers is Texel een waar paradijs. Je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen door de duinen, bossen en langs de uitgestrekte stranden. Daarnaast zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden op het eiland, zoals een bezoek aan Ecomare, het juttersmuseum of het gezellige vissersdorp Oudeschild.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Texel, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/villapark-vogelmient
  • vogelmient@landal.com