Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog

4.3 reviewscore • 10 reviews
J

Top

Wij hadden een heerlijke tijd en het was geweldig dat het park zich bekommert om duurzaamheid. Het meubilair in het huisje was comfortabel en de materialen zorgden voor een aangename sfeer. De verlichting was perfect gekozen. De bedden lagen goed en het huisje was schoon en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. De keuken was compleet uitgerust en het was gemakkelijk om naar het strand te gaan door over de dijk te lopen. Het park had een fijne locatie en het personeel was vriendelijk en bood goede service. Wij zullen zeker terugkomen.

Een tip is om strips op het trapje naar de slaapzolder te plaatsen, omdat het trapje glad is. Het zou ook handig zijn om een schoenenborstel buiten te plaatsen om je schoenen af te vegen voordat je het huisje binnengaat.

Joosten-Meijer 13 dec 2022
Reageer
J

Geweldige strandvakantie

We hebben ontzettend genoten van onze strandvakantie. De nieuwe huisjes zijn prachtig, maar de schoonmaak liet helaas te wensen over. Bij aankomst was de vloer niet schoon, wat vooral lastig was omdat we een kruipende baby hebben. Het raam van de slaapkamer bood weinig privacy. Daarnaast functioneerde het kastje van de vloerverwarming niet, waardoor het overdag extreem warm werd in het huisje. Ook waren er veel vlekken op de stoffen banken, zowel aan de binnen- als buitenkant, wat er niet fris uitzag. Bovendien waren er te weinig bolderkarren beschikbaar, waardoor we onze bagage zelf naar het huisje moesten sjouwen. Ook waren er onvoldoende babyzitjes voor op de fiets, dus dat was geen optie voor ons om te huren. Het park is kindvriendelijk, maar er wordt weinig rekening gehouden met baby's. Ondanks deze punten zou ik het park zeker aanraden, maar ik vraag me af of de huisjes over een paar jaar nog zo mooi en nieuw zullen zijn als er niet beter wordt schoongemaakt.

Jolien P. 16 aug 2022
Reageer
F

Was echt GEWELDIG!

Wij hebben een onvergetelijke week beleefd op Roompot Callantsoog. Het park was prachtig en de huisjes waren eigentijds ingericht, schoon en duurzaam. De medewerkers waren erg vriendelijk en het dorp was op wandelafstand. Het animatieprogramma was divers en voldeed aan verschillende interesses, waardoor we absoluut terugkomen voor een volgend bezoek, de kindjes hebben het er nog over en willen het liefst nu al terug!

Fam. Oost 7 aug 2022
Reageer
M

Redelijk bij temperaturen tot 25 graden, vergeet j

Over het algemeen heeft het park alles wat je nodig hebt. Het zwembad is redelijk, maar de entree is echt vies. De glijbaan is leuk, maar het zwembad is niet geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen, omdat er geen lage instap is. Voor kinderen van ongeveer 8 jaar is het recreatieaanbod wat beperkt. We waren er tijdens een week met extreme hitte (35 graden). De huisjes zijn mooi en netjes, maar de ventilatie is zeer slecht. We konden de slaapkamers niet koel krijgen. De boxsprings maakten veel lawaai. We hebben de hele week in de woonkamer geslapen bij de airconditioning. Alles werkte met dezelfde code, wat handig was. Helaas gold dit ook voor de draaideur van het zwembad, wat minder veilig was met kleine kinderen.

Marina 22 jul 2022
Reageer
G

Relaxen aan zee

Wij verbleven in huisje 100 aan de rand van het park, waardoor we veel privacy hadden. Het huisje was nieuw en gezellig ingericht, met goede bedden, al vond ik het matras iets te zacht. Het was leuk om een hangmat en een overdekt terras te hebben. Helaas maakte de afzuiging van de douche veel lawaai, wat lang aanhield, gekoppeld aan de lichtknop. Het was jammer dat het restaurant gesloten was, maar het personeel gaf ons wel tips voor in het dorp. Het personeel was vriendelijk en de broodjes waren elke ochtend vers gebakken.

Gerrie 27 mei 2022
Reageer
F

Wel minpunten

Het park heeft een prachtige ligging en je kunt binnen enkele minuten naar het strand. Het park is aantrekkelijk ingericht met bungalows die uniek zijn en veel aandacht besteden aan detail. Helaas is er weinig privacy en heeft het park meer het gevoel van een open veld op een camping. De bungalows worden snel warm in de zon en binnen was het 27 graden, terwijl het buiten slechts 12 graden was met gesloten gordijnen. Het grootste nadeel was dat bij aankomst werd gezegd dat het restaurant en de take-away voor onbepaalde tijd gesloten waren vanwege de ziekte van de chef-kok. Dit was een vervelende situatie, niet alleen voor de kok, maar ook voor de gasten. Het park heeft verder weinig faciliteiten, geen echte winkel, dus met het vervallen van de horeca zijn eigenlijk alle faciliteiten weggevallen. Het zou helpen als de gasten vooraf geïnformeerd werden of als het park snacks en broodjes verkocht of een samenwerking opstartte met een restaurant in de buurt ofzo.

Familie Mijnans 22 apr 2022
Reageer
L

Heerlijke vakantie

Ons verblijf was heerlijk. Het huisje was goed schoon en gezellig. De omgeving was geweldig. We hebben echt genoten. Er is veel water rondom het park, dus ouders moeten goed op kleine kinderen letten. De kok van Qurios is altijd fantastisch en we hebben genoten van heerlijk eten voor een goede prijs. Helaas was er geen zwembad aanwezig, dus daar kan ik geen beoordeling over geven.

L. van Dijk 4 mrt 2022
Reageer
K

Comfortabel park met uitstekende voorzieningen

Dit park is gewoon perfect. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand. De huisjes zijn modern en van alle gemakken voorzien. Ze zijn gezellig ingericht en de bedden zijn comfortabel. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt en waren er voldoende handdoeken en keukendoeken aanwezig. De douche was goed en er was een uitgebreide keukeninventaris. Daarnaast was er een mooie televisie. Huisdieren zijn welkom op het park en er is een heerlijk strand voor de honden. Ik verbleef er in februari, wat een periode kan zijn waarin het flink kan stormen. Op het park is er één brasserie, een afhaalrestaurant en een kleine minimarkt, maar als je meer boodschappen nodig hebt, is er een Albert Heijn op slechts 5 minuten rijden in Callantsoog.

Kim de Looper 7 feb 2022
Reageer
S

Modern park met uitstekende service

Dit park is absoluut fantastisch. Het ligt op loopafstand van het strand en de huisjes zijn modern en slim ingericht. Er zijn leuke speeltuinen, maar het zou leuk zijn als er ook een speeltuin voor kleine kinderen dichtbij de huisjes zou zijn. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de lockdown hebben ze toch weten te zorgen voor leuke activiteiten voor kinderen. We hebben een geweldige tijd gehad!

Sasha 5 jan 2022
Reageer
A

Energiek en vrolijk

Mijn partner en ik komen naar dit park om energie op te doen in de natuur, bij de zee en de duinen, op een eco-bewust park. En aan al onze verwachtingen is ruimschoots voldaan. We keerden ontspannen terug naar huis met mooie herinneringen aan wandelingen, mijmeringen en het gezelschap van elkaar in het prachtige huisje, omringd door stilte. Net zoals de andere parken van Qurios waar we verbleven hebben, kunnen we dit park ook zeker aanraden!

Anton Bakker 18 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Callantsoog.

Over Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog is gelegen te Duinweg 4A in Callantsoog. Het park biedt een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. Gasten kunnen genieten van luxe appartementen en penthouses, die van alle gemakken zijn voorzien. Het park beschikt ook over diverse faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum, binnen- en buitenzwembaden, een Kids Club en verschillende sportactiviteiten zoals bowlen, biljarten en minigolf. Vanaf het park is het slechts een korte wandeling naar het prachtige strand van Callantsoog, waar je kunt genieten van lange strandwandelingen, zwemmen in de zee of ontspannen in de zon. Daarnaast zijn er ook tal van fiets- en wandelroutes in de omgeving om de natuurlijke schoonheid van de Noord-Hollandse kust te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Callantsoog, Noord-Holland
  • https://www.roompotcallantsoog.nl
  • info@roompot.nl