Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog

4.3 reviewscore • 4 reviews
J

Top

Wij hadden een heerlijke tijd en het was geweldig dat het park zich bekommert om duurzaamheid. Het meubilair in het huisje was comfortabel en de materialen zorgden voor een aangename sfeer. De verlichting was perfect gekozen. De bedden lagen goed en het huisje was schoon en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. De keuken was compleet uitgerust en het was gemakkelijk om naar het strand te gaan door over de dijk te lopen. Het park had een fijne locatie en het personeel was vriendelijk en bood goede service. Wij zullen zeker terugkomen.

Een tip is om strips op het trapje naar de slaapzolder te plaatsen, omdat het trapje glad is. Het zou ook handig zijn om een schoenenborstel buiten te plaatsen om je schoenen af te vegen voordat je het huisje binnengaat.

Joosten-Meijer 13 dec 2022
Reageer
F

Was echt GEWELDIG!

Wij hebben een onvergetelijke week beleefd op Roompot Callantsoog. Het park was prachtig en de huisjes waren eigentijds ingericht, schoon en duurzaam. De medewerkers waren erg vriendelijk en het dorp was op wandelafstand. Het animatieprogramma was divers en voldeed aan verschillende interesses, waardoor we absoluut terugkomen voor een volgend bezoek, de kindjes hebben het er nog over en willen het liefst nu al terug!

Fam. Oost 7 aug 2022
Reageer
G

Relaxen aan zee

Wij verbleven in huisje 100 aan de rand van het park, waardoor we veel privacy hadden. Het huisje was nieuw en gezellig ingericht, met goede bedden, al vond ik het matras iets te zacht. Het was leuk om een hangmat en een overdekt terras te hebben. Helaas maakte de afzuiging van de douche veel lawaai, wat lang aanhield, gekoppeld aan de lichtknop. Het was jammer dat het restaurant gesloten was, maar het personeel gaf ons wel tips voor in het dorp. Het personeel was vriendelijk en de broodjes waren elke ochtend vers gebakken.

Gerrie 27 mei 2022
Reageer
F

Wel minpunten

Het park heeft een prachtige ligging en je kunt binnen enkele minuten naar het strand. Het park is aantrekkelijk ingericht met bungalows die uniek zijn en veel aandacht besteden aan detail. Helaas is er weinig privacy en heeft het park meer het gevoel van een open veld op een camping. De bungalows worden snel warm in de zon en binnen was het 27 graden, terwijl het buiten slechts 12 graden was met gesloten gordijnen. Het grootste nadeel was dat bij aankomst werd gezegd dat het restaurant en de take-away voor onbepaalde tijd gesloten waren vanwege de ziekte van de chef-kok. Dit was een vervelende situatie, niet alleen voor de kok, maar ook voor de gasten. Het park heeft verder weinig faciliteiten, geen echte winkel, dus met het vervallen van de horeca zijn eigenlijk alle faciliteiten weggevallen. Het zou helpen als de gasten vooraf geïnformeerd werden of als het park snacks en broodjes verkocht of een samenwerking opstartte met een restaurant in de buurt ofzo.

Familie Mijnans 22 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Callantsoog.

Over Roompot Callantsoog