ST Shop

ST Shop

4.5 reviewscore • 10 reviews
H

Professionele service en betrouwbaarheid

Als eigenaar van meerdere horecabedrijven heb ik vaak te maken met audioapparatuur. Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit uitstekend. Ze zijn niet alleen professioneel in hun aanpak, maar ook meedenkend en oplossingsgericht. Hun snelle levering en goede bereikbaarheid maken hen een betrouwbare leverancier. Of het nu gaat om een complexe geluidsinstallatie of een eenvoudige geluidsoplossing, ik weet dat ik op hen kan rekenen. Hun inzet en betrouwbaarheid hebben een positieve invloed op de sfeer en het succes van mijn horecazaken.

Hans 4 okt 2023
Reageer
D

goede service, maar duidelijkere productafbeelding

Mijn ervaring met deze online winkel was overwegend positief. Mijn bestelling werd netjes en tijdig afgehandeld. Echter, ik merkte dat de productfoto's op de website niet voldoende duidelijk waren. Dit leidde tot een aankoop van een product met andere aansluitingen dan ik nodig had. Het zou helpen als de website afbeeldingen van zowel de voor- als achterkant van de producten zou tonen om een beter inzicht te geven. Dit zou klanten zoals ik helpen om meer geïnformeerde aankoopbeslissingen te nemen.

David 24 mei 2020
Reageer
C

Uitstekende oplossing bij problemen met levering

Toen ik ontdekte dat mijn bestelling incompleet was, nam ik contact op met de klantenservice. Hun reactie was verbazingwekkend snel en effectief. Ze stuurden mij zonder problemen een compleet nieuwe levering, wat mij enorm verraste en waardeerde. Dit toont aan dat ze echt bereid zijn een stap extra te zetten om hun klanten tevreden te stellen. Het is verfrissend om te zien dat een bedrijf zo toegewijd is aan klanttevredenheid, zelfs als er eens iets misgaat.

Chris 19 jan 2020
Reageer
I

Snelle verzending, verbetering bij levering nodig

Over het algemeen ben ik tevreden met de prijzen en de snelheid van de verzending van mijn bestelling. Er was echter een probleem met het transportbedrijf, DPD. Ondanks dat er iemand aanwezig was om het pakket in ontvangst te nemen, beweerde DPD dat er niemand thuis was. Dit was niet de eerste keer dat ik deze ervaring had met DPD. Dergelijke leveringsproblemen hebben helaas een negatieve invloed op de algehele ervaring met het bedrijf. Een betere coördinatie en communicatie met het transportbedrijf zou deze situatie kunnen verbeteren.

Ivar 8 jun 2019
Reageer
J

Uitstekende leverancier voor muziekliefhebbers

Als een gepassioneerde muziekliefhebber heb ik uitstekende ervaringen met deze leverancier. Hun brede assortiment van kwaliteitsmerken, gecombineerd met een snelle levering en diverse betalingsmogelijkheden, maakt hen een betrouwbare keuze. Het enige kleine minpuntje dat ik ervoer, was de onmogelijkheid om de status van mijn bestelling te volgen zonder een aangemaakt account. Dit is een klein detail dat verbeterd kan worden, maar het doet niets af aan de algehele positieve ervaring.

Jack 10 mei 2019
Reageer
W

Snelle reactie en correcte levering

Mijn ervaring met de klantenservice was zeer positief. Ze reageerden snel op mijn informatieaanvraag, zelfs in het weekend, en de levering was snel en correct. Het feit dat alles in één keer goed ging, is voor mij heel belangrijk. De duidelijkheid over het artikel was echter een beetje verwarrend en leidde tot een vraag aan de klantenservice. De meegeleverde koppelstukken waren een aangename verrassing en nuttig voor mijn behoeften.

William 7 mrt 2019
Reageer
M

Redelijke ervaring, maar snellere levering gewenst

Mijn bestelling werd netjes afgehandeld en alles wat was afgesproken werd geleverd. Toch vond ik dat de levering sneller had gemogen. Ik bestelde op vrijdag, maar het pakket arriveerde pas de volgende woensdag. Voor mij zou een snellere levering het verschil hebben gemaakt. Een duidelijke aanduiding van de verwachte leverdatum op de website zou ook helpen.

Maarten 12 feb 2019
Reageer
J

Uitstekende redding bij last-minute verzoek

We hadden een dringende last-minute aanvraag voor een schuimmachinevloeistof met weinig speelruimte. Ik belde het bedrijf en zij organiseerden een spoedlevering die ons echt gered heeft. Ze waren zeer behulpzaam en leverden precies wat beloofd was. Hun snelle reactie en effectieve oplossing waren zeer indrukwekkend en gewaardeerd. Ik geef ST-Shop elk moment van de dag 5 sterren!

Jeroen 6 dec 2018
Reageer
H

Uitstekende service bij foutieve bestelling

Na mijn bestelling ontdekte ik dat ik per ongeluk een kunstplant had gekocht, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Toen ik contact opnam voor een terugbetaling, werd dit direct positief afgehandeld en werd er niet moeilijk gedaan. De volgende dag stond het geld al op mijn rekening. Zeer tevreden over de snelle en persoonlijke reactie op mijn mails.

Hugo 21 nov 2018
Reageer
F

Service bij transportschade

Ik ontving een pakket met transportschade, waardoor ik het terug wilde sturen. Ik belde naar de klantenservice en het probleem werd snel en adequaat opgelost, met een positieve nasmaak. Een herlevering werd met spoed geregeld zodat ik alsnog mijn bestelling in goede staat kon gebruiken. Zeer tevreden over de snelle reactie en probleemoplossing, je mag een salarisverhoging aanvragen.

Frans 12 okt 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over ST Shop

ST Shop is een geweldige online winkel die gespecialiseerd is in betaalbare geluids-, licht- en truss-systemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten voor particulieren en bedrijven. Van licht- en geluidsapparatuur tot truss-systemen, ST Shop heeft het allemaal en biedt bovendien maatwerkoplossingen aan. Het bedrijf beschikt over een indrukwekkend assortiment van meer dan 8000 producten die direct uit voorraad worden geleverd, tegen een voordelige prijs. De klantenservice van ST Shop is uitstekend en het bedrijf denkt graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw specifieke wensen. Als je op zoek bent naar kwaliteitsgeluids- en lichtapparatuur en uitstekende service, dan is ST Shop een absolute aanrader.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.st-shop.nl
  • info@st-shop.nl