Soly

Soly

2.5 reviewscore • 2 reviews
r

juni 2022 getekend/aanbetaald, nog niets geplaatst

In juni 2022 een goed advies en offerte gekregen. Getekend en aanbetaald. Helaas 2 dagen voor installatie waren de materialen niet voorhanden..
Na vele pogingen een nieuwe datum te ontvangen, verschoof de reden van omvormer naar montage materiaal naar meterkast (naar het nu schijnt).

Kortom drama en ik heb nog steeds niets

ronald 13 jan 2023
Reageer
T

Levertijd ongeveer 16 weken

We hebben zonnepanelen gekocht via Enie.nl. De hele procedure ging zeer goed en ik werd gebeld door een medewerker van Enie om de offerte definitief samen te stellen. Ze gaven aan dat het 16 weken zal duren dus rond de zomer zullen ze geplaatst worden. Duurt wel een poosje dus maar ze hebben het heel druk. Uiteraard ook nog bij andere zonnepaneelbedrijven gekeken maar deze hadden ongeveer dezelfde levertijden.

Trijntje 2 jan 2023
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van juni 2023.

Over Soly

Soly is een betrouwbare leverancier van zonne-energiesystemen. Ze bieden hoogwaardige zonnepanelen en complete installatiepakketten voor particulieren en bedrijven. Het assortiment van Soly is breed en divers, waardoor er voor elke situatie een passende oplossing is. De kwaliteit van de zonnepanelen is uitstekend en ze worden geleverd met goede garantievoorwaarden. De klantenservice van Soly is vriendelijk en deskundig. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over het beste systeem voor jouw specifieke behoeften. De levering en installatie verlopen efficiënt en professioneel. Je mag zeker vertrouwen op de expertise van Soly.