Soldo

Soldo

4.5 reviewscore • 11 reviews
E

Tevreden met Soldo kaarten

Als ik mijn ervaring met de Soldo uitgavenkaarten deel, moet ik zeggen dat ze enorm handig zijn. Ze zorgen ervoor dat onze medewerkers geen persoonlijke uitgaven hoeven te doen en vergemakkelijken de bankafstemming aanzienlijk. Toch zijn er kleine softwareproblemen geweest, maar deze zijn snel en efficiënt opgelost door de klantenservice, die altijd bereikbaar was en actief de oplossing van eventuele problemen opvolgde. De toegankelijkheid van het webportaal en de gebruiksvriendelijkheid van de app moeten ook worden benadrukt; beide zijn intuïtief en makkelijk in gebruik.

Emma 24 okt 2023
Reageer
L

Alles wat ik nodig had

Ik ben enorm dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gekregen bij het implementeren van de uitgavenkaarten. De aanpak was altijd begripvol en nooit opdringerig. De mensen van Soldo waren deskundig en afgestemd op wat ik nodig had. Het systeem is uitstekend en past perfect bij wat we nodig hadden, waardoor een enorme last van onze schouders is genomen. Dit heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het versoepelen van onze bedrijfsprocessen.

Lucas 20 sep 2023
Reageer
S

Overwegend positief over Soldo

Over het algemeen ben ik tevreden met Soldo, alhoewel het platform niet zonder zijn gebreken is. Het automatisch uitloggen na slechts drie minuten is een bron van irritatie; wat meer tijd zou welkom zijn. Daarnaast heb ik opgemerkt dat we niet meer dan één portemonnee in dezelfde valuta kunnen hebben zonder een upgrade, wat teleurstellend is. Deze kleine ongemakken weerhouden ons echter niet van het erkennen van de voordelen die het systeem biedt.

Sophie 8 sep 2023
Reageer
B

Uitstekende hulp bij geblokkeerde kaart

Onlangs ondervond een collega een probleem bij een pinautomaat, waarbij een foutieve pincode de kaart blokkeerde. Tegen de tijd dat ik de kaart terugkreeg en mijn werkplek bereikte, had Rafael van Soldo al contact gezocht met de mededeling dat hij het probleem had opgemerkt. Hij bood direct zijn hulp aan en loste het probleem onmiddellijk op. Deze snelle en doeltreffende service was indrukwekkend en maakt dat ik Soldo aan iedereen zou aanbevelen.

Brandon 28 aug 2023
Reageer
A

Betrouwbare service

We maken al enkele jaren gebruik van Soldo en ondervinden zelden problemen. Als er toch iets aan de hand is, of we hebben een vraag, is de reactie altijd prompt. Soms is er een tweede poging nodig om het juiste antwoord te krijgen, maar de ondersteuning is altijd hoffelijk en behulpzaam. Wij kunnen aan elk bedrijf Soldo aanraden.

Anna 19 jul 2023
Reageer
D

Uitstekende klantenservice

De prepaidkaarten van Soldo hebben ons bedrijf enorm geholpen en hebben bijgedragen aan onze groei. Maar wat nog belangrijker is, is dat dit succes niet mogelijk zou zijn geweest zonder de fantastische klantenservice die Soldo biedt. De ondersteuning is altijd voortreffelijk en complementair aan het product zelf. Ik ben zeker tevreden met mijn keuze voor Soldo.

Daan 19 jul 2023
Reageer
J

Voortreffelijke ondersteuning

Onlangs had ik meerdere keren contact opgenomen met Soldo voor ondersteuning en informatie. Ze waren telkens verrassend snel met reageren en voorzagen mij precies van de informatie die ik nodig had. Hun beleefdheid en professionele houding vielen me iedere keer op en hebben een diepe indruk gemaakt. Wij blijven voorlopig nog wel klant bij Soldo.

Jan 30 mei 2023
Reageer
L

Gecompliceerd systeem

Ik vind het systeem van Soldo nogal ingewikkeld en ben er niet zeker van dat ik het volledig begrijp. Ik heb het een paar maanden gratis geprobeerd, maar werd onverwachts in rekening gebracht zonder voorafgaande waarschuwing en het is me niet duidelijk hoe ik de betaling moet verrichten. De beveiliging van het systeem roept ook vragen op. Al met al is het een vreemde ervaring geweest en heb ik besloten te betalen en verder te gaan.

Lotte 1 mei 2023
Reageer
T

Uitmuntende klantenondersteuning

De klantenservice die ik heb ervaren bij Soldo was uitermate beleefd, behulpzaam en reageerde snel. Tegenwoordig lijkt het zeldzaam om zo'n uitstekende klantenservice te ervaren, maar het is absoluut een reden om Soldo's diensten te blijven gebruiken. Ook de prepaid kaarten die we kunnen gebruiken voor uitgaven onder de medewerkers zijn ideaal om alles onder controle te houden.

Tom 14 apr 2023
Reageer
M

Problemen met accountopening opgehelderd

Ik stuitte aanvankelijk op problemen met de emailbezorging bij het openen van een nieuw account, maar het ondersteuningsteam nam telefonisch contact met ons op en zette zich extra in om deze kwestie op te lossen. In slechts enkele uren was alles in orde. Ik ben bijzonder dankbaar voor Valentina's hulp; zij heeft werkelijk het verschil gemaakt.

Maxime 3 apr 2023
Reageer
I

Gebruiksgemak kan beter

Persoonlijk vind ik de website van Soldo niet erg gebruiksvriendelijk. Het is vaak niet duidelijk welke stappen je moet volgen om alles in te stellen. Daarnaast lijken de kosten aan de hoge kant. Een lichtpunt is wel dat de integratie met Xero soepel verloopt en tot nu toe zonder problemen werkt. Al met al een oke oplossing maar ik weet nog niet voor hoe lang.

Iris 9 feb 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Soldo

Soldo is een FinTech-bedrijf dat bedrijven helpt om hun kosten te beheren. Het bedrijf biedt bedrijfsrekeningen, prepaid bedrijfscreditcards en een online platform om uitgaven te beheren. Soldo is gevestigd in Londen, met kantoren in Italië en Ierland. Soldo biedt bedrijfsrekeningen met een financiële dashboard en geavanceerde budgettering. Het bedrijf biedt ook verschillende prepaid bedrijfscreditcards met geavanceerde functies zoals geografische beperkingen, betalingen in vreemde valuta en beperkte toegang. Het platform biedt ook een unieke API-integratie met boekhoudsoftware zoals Xero en QuickBooks. Soldo biedt ook een online platform voor het beheer van uitgaven, waarmee gebruikers uitgavenoverzichten, meerdere facturen aanmaken en betalingen kunnen verwerken. Het platform biedt ook een reeks geavanceerde functies, waaronder geavanceerde beveiligingsopties zoals twee-factor-authenticatie. Soldo is gecertificeerd door de Financial Conduct Authority en is een toegewijd bedrijf dat bedrijven helpt om hun financiën te beheren. Het bedrijf streeft ernaar om het financiële beheer te vereenvoudigen en bedrijven te helpen meer controle te krijgen over hun financiële situatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.soldo.com
  • businesssupport@soldo.com