Sneakers

Sneakers

4.7 reviewscore • 10 reviews
R

Onverwachte tevredenheid

Aanvankelijk was ik bezorgd na het lezen van vele negatieve beoordelingen over Sneakers.nl na mijn bestelling. Mijn ervaring bleek echter volledig tegenovergesteld. Ik bestelde op maandag twee paar schoenen en ontving ze al op woensdag. De kwaliteit en het comfort van de schoenen waren uitstekend. Mijn ervaring heeft mij doen inzien dat het bedrijf wellicht eerder problemen had, maar nu lijkt alles perfect te gaan. Daarom vond ik het belangrijk mijn positieve ervaring te delen.

Rick 11 okt 2023
Reageer
M

Service boven verwachting ondanks eerdere negatief

In eerste instantie was ik door slechte reviews terughoudend, maar ik besloot toch drie paar schoenen te bestellen voor een lage prijs. Slechts twee paar werden geleverd, maar na contact met de klantenservice werd het derde paar tegen dezelfde lage prijs nageleverd, ondanks dat de prijzen intussen waren gestegen. Deze ervaring met hun klantenservice was verrassend goed, wat je niet vaak ziet bij budgetvriendelijke websites.

Maarten 6 okt 2023
Reageer
D

Onverwachte leveringsproblemen

Mijn eerste bestelling bij Sneakers was nogal ongebruikelijk. Ik bestelde schoenen, maar volgens DHL was het adres incorrect doorgegeven door Sneakers, terwijl ik het juiste adres had opgegeven. Deze situatie zorgde voor verwarring en ik was teleurgesteld over de fout in het leveringsproces. Uiteindelijk werd het wel opgelost maar het geheel duurde veel langer dan had gehoeven. Jammer.

Daan 3 aug 2023
Reageer
K

Snelle reactie en klantenservice bij vertraging

Na enkele dagen niets te hebben gehoord over mijn sneakerbestelling, nam ik contact op met de klantenservice. Ik kreeg snel uitleg over een verhuizing van het magazijn, wat de vertraging veroorzaakte, en een indicatie van de nieuwe leverdatum. Hoewel ik blij was met de snelle en behulpzame reactie, zou proactieve communicatie vanuit het bedrijf bij vertragingen wenselijk zijn.

Karin 8 mei 2023
Reageer
S

uitmuntende klantenservice bij correctie bezorging

Na een fout in het bezorgadres te hebben gemaakt, heeft de klantenservice van Sneakers.nl uitstekend werk verricht om dit te corrigeren. Ik heb meteen gebeld toen ik mijn fout zag en ik kreeg een vriendelijk persoon te spreken die het snapte en het simpelweg aanpaste zonder gedoe. Hun inspanningen om het probleem snel en efficiënt op te lossen hebben mij zeer tevreden gesteld.

Sjoerd 6 jan 2023
Reageer
T

Snelle levering en toekomstige klantloyaliteit

Ik plaatste op zondagavond een bestelling voor schoenen en ontving deze al op dinsdagochtend. Er stond geen 'vandaag besteld morgen in huis' en ik had verwacht dat de bestelling dus pas op maandag ergens verwerkt zou worden. De snelle service heeft mij overtuigd om in de toekomst opnieuw bij hen te bestellen. Ook moet ik zeggen dat de prijzen prima zijn.

Tristan 20 dec 2022
Reageer
N

Snelle levering en gunstige prijs

Mijn ervaring met het bestellen van sneakers bij dit bedrijf was zeer positief. De levering was sneller dan verwacht en de prijs van de sneakers was voordeliger dan bij concurrenten. Ook had Sneakers een ruime keuze aan schoenen en leveren ze in goede conditie met goede verpakking. Voor iemand die echt van sneakers houdt is dit de perfecte plek.

Niels 23 nov 2022
Reageer
E

Uitzonderlijke service tijdige vakantielevering

Ik had een uitstekende ervaring met de klantenservice. Toen de schoenen niet op tijd verzonden konden worden voor mijn vakantie, doordat er net een nieuwe voorraad moest komen, bracht een medewerker ze persoonlijk langs. Deze inzet voor klanttevredenheid waardeer ik enorm en kan ik niet echt verwachten van hele grote bedrijven. Sneakers.nl heeft mij goed geholpen.

Emma 19 aug 2022
Reageer
J

Blij met snelle levering en prijs van vans

Mijn bestelling van Vans werd snel geleverd. De schoenen waren van hoge kwaliteit en comfortabel. De prijs was beter dan bij andere winkels. Een nuttige tip voor toekomstige klanten is om de spammap te controleren voor een bestelbevestiging, omdat ik in eerste instantie dacht dat ik niets te horen kreeg, maar hij belandde gewoon in de spammap.. Waarom weet ik ook niet.

Jeroen 5 jan 2021
Reageer
L

Indrukwekkende service na productdefect

Mijn ervaring met deze website was fantastisch. Na vijf maanden ging de binnenkant van mijn sneakers kapot, zonder dat ik ze echt heel vaak gedragen had. Met slechts één e-mail kreeg ik binnen anderhalve week nieuwe schoenen omdat het binnen de garantie viel. De service en snelle respons maakten een geweldige indruk op mij.

Laura 10 dec 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Sneakers

SNEAKERS is dé plek waar je moet zijn voor de nieuwste en meest trendy sneakers die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu op zoek bent naar sportmerken of fashionmerken, bij SNEAKERS vind je een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Merken zoals ADIDAS, ANTONY MORATO, ASICS, CONVERSE, CRUYFF, DIADORA, FILA, FILLING PIECES, HUB, LACOSTE, NEW BALANCE, NIKE, PHILIPPE MODEL, POELMAN, PUMA, SAUCONY en VANS zijn allemaal vertegenwoordigd. Niet alleen bieden ze een ruime selectie aan schoenen voor dames, heren en kinderen, maar ook een uitgebreid aanbod aan sportieve en hoogwaardige kleding voor het hele gezin. Of je nu online winkelt via de SNEAKERS website of een bezoek brengt aan een van hun fysieke winkels in Nederland, je zult zeker vinden wat je zoekt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.sneakers.nl
  • webshop@sneakers.nl