Silvercreek

Silvercreek

3.0 reviewscore • 1 review
H

Klantenservice beantwoordt mijn e-mails niet

Heb drie e-mails gestuurd en er wordt niet gereageerd. Het bestelde product is wel geleverd. Maar op mijn vragen werd gewoon niet gereageerd. Ik heb de mails op verschillende dagen gestuurd en meer dan een week geacht. Dus zelfs geen kort berichtje dat het te druk is. Gewoon geen reactie. Dat is natuurlijk geen service van wat zich de klantenservice noemt. Ik bestel dus niet meer bij Silvercreek.

Hester 10 feb 2021
Reageer
K

Heb je ondertussen al een reactie gehad of blijf je nog steeds genegeerd? Ze zullen het wel druk hebben maar dat is geen excuus om niet even een mailtje te beantwoorden.

Kim 14 feb 2020
H

Ja uiteindelijk hebben ze gereageerd na enkele dagen te hebben gewacht. Heb het product ook ontvangen. Was iets mis gegaan bij het verzenden. Dat beaamde de bezorger ook trouwens.

Hester 18 feb 2020
Beste mode en fashionwinkels

Dit zijn de beste mode en fashionwinkels van maart 2023.

Over Silvercreek

Silver Creek, was een welvarend mijnwerkersdorpje. Deze geschiedenis zorgt ervoor dat de hedendaagse ontwerpen combinaties zijn van modern werk met behulp van oude ambachten en rijke materialen. Ieder seizoen wordt er een nieuwe dames- en herencollectie gelanceerd, met producten als jeans, jassen, truien, t-shirts en nog veel meer.