Silvercreek

Silvercreek

4.5 reviewscore • 10 reviews
E

Geweldige prijs voor uitstekende kwaliteit

Ik was echt blij verrast door wat je krijgt voor je geld bij Silvercreek. Hun collectie, vooral de blouses en truien voor dames, is zowel stijlvol als comfortabel. Ik had alleen een klein issue met de maat van een shirt. De klantenservice was behulpzaam, maar het had wel iets sneller gemogen. Gelukkig ging het ruilen van het shirt wel lekker makkelijk, en hun flexibele retourbeleid is echt top. De levering duurde wat langer dan ze zeiden, maar dat vond ik niet zo erg door de goede kwaliteit van de spullen. Ook handig om te weten: hun website is super gebruiksvriendelijk, wat het shoppen een stuk makkelijker maakt. Al met al was mijn ervaring met Silvercreek goed, en ik ben zeker van plan om er nog eens te shoppen.

EJ 22 feb 2023
Reageer
A

Silvercreek Breda is top

Mijn trip naar de Silvercreek winkel in Breda was echt super. De mensen die er werken waren mega behulpzaam en wisten duidelijk waar ze het over hadden. De winkel zelf heeft ook een toffe, authentieke vibe. De kleren die ik daar heb gescoord, zijn niet alleen mooi, maar ook van topkwaliteit. Ik ben helemaal weg van hun unieke jeans en jassen. Echt een aanrader!

Anja 5 okt 2023
Reageer
I

Prijzen wat aan de hoge kant

Over het algemeen ben ik best tevreden over Silvercreek. De kleren die ik daar gekocht heb, zijn echt goed en ze waren er ook snel. Maar ik moet zeggen, de prijzen zijn wel wat aan de hoge kant. Ook was het jammer dat niet alle maten beschikbaar waren in de stijlen die ik leuk vond. Het zou fijn zijn als ze wat meer variatie in hun collectie zouden hebben.

IrisVDL 25 sep 2023
Reageer
M

Beter dan andere merken!

Silvercreek heeft me echt positief verrast met hun gave en kwalitatief goede collectie. De leren jassen en de verschillende soorten jeans die ik daar heb gekocht, zijn top en steken echt boven andere merken uit. Alleen de klantenservice was een beetje een tegenvaller. Ik moest een paar dagen wachten voordat ik antwoord kreeg op mijn vragen over hoe ik de producten het beste kan onderhouden. Uiteindelijk waren hun antwoorden wel nuttig, maar snellere reacties hadden mijn ervaring nog beter gemaakt. Hoe dan ook, ik ben nog steeds super blij met mijn aankopen en de unieke stijl die Silvercreek biedt.

Meijer 10 aug 2023
Reageer
D

Hoe kwaliteit

Silvercreek heeft me echt verrast met de kwaliteit van hun kleding. Vooral hun jeans zijn top: ze zijn niet alleen sterk, maar zien er ook nog eens goed uit. Dat vind ik echt een pluspunt. Maar ze moeten wel iets doen aan de levertijden. Mijn bestelling kwam een paar dagen later dan beloofd. Gelukkig was de klantenservice wel heel attent en boden ze hun excuses aan voor de vertraging. Je merkt dat ze echt hun best doen om het hun klanten naar de zin te maken. Dus ondanks dat het wat langer duurde, ben ik nog steeds best tevreden over mijn ervaring met Silvercreek.

David 30 jul 2023
Reageer
A

Verwachtingen hoog gespannen

Over het algemeen ben ik wel tevreden met mijn aankopen bij Silvercreek. Ik heb een paar echt mooie items gescoord, zoals een prachtige blazer en wat leuke tops. De kwaliteit is top en je ziet dat er aandacht aan de details is besteed. Maar, ik moet wel zeggen dat de prijzen aan de hoge kant zijn. Dat zet wel wat verwachtingen voor wat betreft de service. Het was een beetje een domper dat mijn bestelling wat later aankwam dan ik had verwacht. De klantenservice heeft me wel geholpen met het leveringsprobleem, maar een snellere reactie had fijn geweest.

AnneB 20 jun 2023
Reageer
M

Prettig online shoppen

Online shoppen bij Silvercreek was echt top. Hun site is super makkelijk te gebruiken en ze hebben een toffe collectie voor zowel mannen als vrouwen. Het bestellen ging lekker vlot, en ik vond het helemaal geweldig dat ik met Afterpay kon betalen, dus pas na levering. Mijn bestelling kwam ook nog eens snel aan, wat echt fijn was. De kleding was precies wat ik ervan verwachtte. Vooral de kwaliteit sprong eruit, met name de jeans en overhemden die stevig en duurzaam aanvoelden. Mijn online ervaring met Silvercreek was helemaal goed, en ik ga zeker nog een keer bij ze bestellen.

Michelle 15 mei 2023
Reageer
S

Super stijlvolle winkel

Mijn bezoek aan de Silvercreek-winkel in Breda was echt geweldig. De winkel zelf ziet er super stijlvol uit en je voelt overal de geschiedenis van het merk. Het personeel was mega vriendelijk en wist veel, ze hielpen me perfect met het uitzoeken van een goede jeans en een mooie jas. Wat me echt opviel, was het grote aanbod aan stijlen en maten, waardoor het shoppen super leuk was. De kleding is van topkwaliteit, lekker comfortabel en duurzaam. Winkelen bij Silvercreek is meer dan alleen iets kopen; het is een hele ervaring van kwaliteit en stijl. Ik zou echt iedereen aanraden om langs te gaan als je van bijzondere kleding houdt. Deze winkel is een pareltje!

SaradeJong 5 apr 2023
Reageer
L

Aanwinst voor mijn kledingkast

De kleren van Silvercreek zijn echt een aanwinst voor mijn kledingkast. Je ziet meteen dat er veel aandacht is besteed aan elk detail en de authentieke stijl is helemaal mijn ding. Het bestellen ging makkelijk en de site is super gebruiksvriendelijk. Ik had alleen een vraag over een jas die ik wilde kopen en het duurde even voordat ik antwoord kreeg van de klantenservice.

Linda 10 mrt 2023
Reageer
H

Klantenservice beantwoordt mijn e-mails niet

Heb drie e-mails gestuurd en er wordt niet gereageerd. Het bestelde product is wel geleverd. Maar op mijn vragen werd gewoon niet gereageerd. Ik heb de mails op verschillende dagen gestuurd en meer dan een week geacht. Dus zelfs geen kort berichtje dat het te druk is. Gewoon geen reactie. Dat is natuurlijk geen service van wat zich de klantenservice noemt. Ik bestel dus niet meer bij Silvercreek.

Hester 10 feb 2021
K

Heb je ondertussen al een reactie gehad of blijf je nog steeds genegeerd? Ze zullen het wel druk hebben maar dat is geen excuus om niet even een mailtje te beantwoorden.

Kim 14 feb 2020
H

Ja uiteindelijk hebben ze gereageerd na enkele dagen te hebben gewacht. Heb het product ook ontvangen. Was iets mis gegaan bij het verzenden. Dat beaamde de bezorger ook trouwens.

Hester 18 feb 2020
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Silvercreek

De flagship store van Silvercreek, gelegen in Breda, is dé plek waar jouw liefde voor het mijnwerkersverleden en ambachtelijke verhalen samenkomen. Elk subtiel detail en groot gebaar maken deze winkel tot een plek waar de oorsprong van het merk en de nieuwste trends elkaar ontmoeten. De aandacht voor detail is niet alleen voelbaar in het interieur, maar wordt ook weerspiegeld in de service. Je kunt de Silvercreek-collectie ook kopen bij de multibrand fashion store OPEN32, met maar liefst 70 winkels in Nederland en België, of online via www.open32.nl. De Silvercreek flagship store in Breda heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder de 'Stappen & Shoppen Retail Award 2018' in de categorie 'Mode - Beste modewinkel van Breda' en de 'Storytelling Award 2018', onderdeel van de 'Dutch Retail Experience Award 2018'.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.silvercreek.nl
  • klantenservice@silvercreek.nl