Silvercreek

Silvercreek

4.0 reviewscore • 3 reviews
A

Silvercreek Breda is top

Mijn bezoek aan de Silvercreek winkel in Breda was super. De mensen die er werken wisten duidelijk waar ze het over hadden. De winkel zelf heeft ook een authentieke vibe. De kleren die ik daar heb gescoord zijn niet alleen mooi maar ook van topkwaliteit. Ik ben helemaal weg van hun unieke jeans en jassen. Echt een aanrader!

Anja 5 okt 2023
Reageer
I

Prijzen wat aan de hoge kant

Prijzen zijn niet heel goedkoop als je kleding koopt bij Silvercreek maar aan de andere kant het is wel echt van goede kwaliteit en het gaat lang mee. Mooie collecties met veel variatie. Koop er al jaren en heb nooit ongemakken gehad.

IrisVDL 25 sep 2023
Reageer
H

Klantenservice beantwoordt mijn e-mails niet

Heb drie e-mails gestuurd en er wordt niet gereageerd. Het bestelde product is wel geleverd. Maar op mijn vragen werd gewoon niet gereageerd. Ik heb de mails op verschillende dagen gestuurd en meer dan een week geacht. Dus zelfs geen kort berichtje dat het te druk is. Gewoon geen reactie. Dat is natuurlijk geen service van wat zich de klantenservice noemt. Ik bestel dus niet meer bij Silvercreek.

Hester 10 feb 2021
K

Heb je ondertussen al een reactie gehad of blijf je nog steeds genegeerd? Ze zullen het wel druk hebben maar dat is geen excuus om niet even een mailtje te beantwoorden.

Kim 14 feb 2020
H

Ja uiteindelijk hebben ze gereageerd na enkele dagen te hebben gewacht. Heb het product ook ontvangen. Was iets mis gegaan bij het verzenden. Dat beaamde de bezorger ook trouwens.

Hester 18 feb 2020
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Silvercreek

Er zijn 3 reviews geschreven over Silvercreek op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.silvercreek.nl
  • klantenservice@silvercreek.nl