Silvasoft

Silvasoft

1.0 reviewscore • 1 review
S

Oplichters

Wij hebben vorig jaar Silvasoft een maand gratis geprobeerd, daarna een maand de betalend versie. Wij besloten dan toch om Silvasoft stop te zetten. Wij bleven erna facturen en herinneringen ontvangen. Nu krijgen we zelfs een aanmaning van een incassobureau om de zogezegde onbetaalde facturen te vereffenen. Puur oplichterij! Als je geen klant wilt worden gaan ze er misbruik van maken. Blijf weg van dit bedrijf!

Samy 7 feb 2021
Silvasoft

Beste Samy,

Jammer dat u zo'n slechte en vooral onterechte review over ons achterlaat. Silvasoft staat juist bekend om de klanttevredenheid (gelukkig op heel veel sites op internet prachtige reviews van honderden gebruikers te vinden).

U geeft aan na uw proeftermijn klant geworden te zijn. We zien dat u vervolgens heeft geweigerd een betaling uit te voeren, terwijl u wel klant bent geworden zoals u zelf aangeeft. Als u na de 30 dagen proeftermijn zelf ervoor kiest om klant te worden (gebeurd niet automatisch) dan worden er inderdaad kosten in rekening gebracht. U kunt die kosten weer op ieder gewenst moment zelf stopzetten.

Geeft u een supermarkt ook een slechte review nadat u hebt moeten betalen voor producten die u zelf uit de schappen hebt gepakt?

Hartelijk groet,
Team Silvasoft

Silvasoft 20 jul 2021
S

Heel goed gereageerd als bedrijf zijnde! Zie je niet vaak. Reviews, en met name negatieve, worden veel te snel geschreven. Alleen maar goed dat mensen zien dat Silvasoft hier goed op reageert en erboven staat.

Simar 20 jul 2021
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Silvasoft

Silvasoft Business Software Boekhouden is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in boekhoudsoftware. Ze bieden een compleet pakket aan softwareoplossingen om bedrijven te helpen hun boekhouding, voorraadbeheer en facturaties efficiënter te beheren. Met hun softwarepakket kunnen bedrijven hun boekhoudkosten verlagen en hun tijd en middelen beter beheren. Silvasoft biedt een breed scala aan opties voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede boekhoudsoftware. Hun softwarepakket omvat verschillende functies, zoals facturering, verkoop- en klantenbeheer, financiële rapportage en analytische tools. Ze bieden ook een schat aan kennis over boekhouden, waardoor bedrijven hun boekhoudproces kunnen verbeteren. Silvasoft streeft ernaar om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden die bedrijven kan helpen bij het beheer van hun financiële activiteiten. Hun software is gebruiksvriendelijk en effectief, waardoor bedrijven hun boekhoudkosten kunnen verlagen en de productiviteit kunnen verhogen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Financiele zaken
  • https://www.silvasoft.nl
  • info@silvasoft.nl