Silvasoft

Silvasoft

3.0 reviewscore • 2 reviews
S

Boekhoudsoftware voor elke ondernemer

Ik ben enorm te spreken over dit boekhoudprogramma dat in niets onderdoet voor duurdere concurrenten. De mogelijkheid om modules aan of uit te zetten maakt het enorm flexibel en persoonlijk aanpasbaar. Ideaal voor wie een gebruiksvriendelijke en modulaire boekhoudoplossing zoekt. Ik ben in ieder geval goed te spreken hier over en zal het blijven gebruiken!

Soof 22 jan 2024
Reageer
S

Oplichters

Wij hebben vorig jaar Silvasoft een maand gratis geprobeerd, daarna een maand de betalend versie. Wij besloten dan toch om Silvasoft stop te zetten. Wij bleven erna facturen en herinneringen ontvangen. Nu krijgen we zelfs een aanmaning van een incassobureau om de zogezegde onbetaalde facturen te vereffenen. Puur oplichterij! Als je geen klant wilt worden gaan ze er misbruik van maken. Blijf weg van dit bedrijf!

Samy 7 feb 2021
Silvasoft

Beste Samy,

Jammer dat u zo'n slechte en vooral onterechte review over ons achterlaat. Silvasoft staat juist bekend om de klanttevredenheid (gelukkig op heel veel sites op internet prachtige reviews van honderden gebruikers te vinden).

U geeft aan na uw proeftermijn klant geworden te zijn. We zien dat u vervolgens heeft geweigerd een betaling uit te voeren, terwijl u wel klant bent geworden zoals u zelf aangeeft. Als u na de 30 dagen proeftermijn zelf ervoor kiest om klant te worden (gebeurd niet automatisch) dan worden er inderdaad kosten in rekening gebracht. U kunt die kosten weer op ieder gewenst moment zelf stopzetten.

Geeft u een supermarkt ook een slechte review nadat u hebt moeten betalen voor producten die u zelf uit de schappen hebt gepakt?

Hartelijk groet,
Team Silvasoft

Silvasoft 20 jul 2021
S

Heel goed gereageerd als bedrijf zijnde! Zie je niet vaak. Reviews, en met name negatieve, worden veel te snel geschreven. Alleen maar goed dat mensen zien dat Silvasoft hier goed op reageert en erboven staat.

Simar 20 jul 2021
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Silvasoft

Er zijn 2 reviews geschreven over Silvasoft op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Financiele zaken
  • https://www.silvasoft.nl
  • info@silvasoft.nl