ShytoBuy

ShytoBuy

4.1 reviewscore • 10 reviews
S

Behulpzame klantenservice en enigszins verwarrend

Ik had moeite met bestellen, maar een zeer behulpzame medewerker van de klantenservice heeft dit voor mij opgelost en een link voor de betaling gestuurd. Echter, ondanks een snelle levering, werd mijn mariene collageen geleverd als een testosteronsupplement. Na het retourneren kreeg ik uiteindelijk de juiste bestelling, dus missie volbracht, zij het met enige moeite. Sindsdien heb ik een e-mail ontvangen van een andere tak van hetzelfde bedrijf waarin wordt gevraagd om betaling met een andere link. Ik weet niet zeker of dit een oplichterij was of gewoon een vergissing - het e-mailadres leek legitiem.

Sophie 6 mrt 2023
Reageer
M

Een doeltreffend product voor ingegroeide haartjes

Dit is absoluut het meest effectieve product dat ik heb gebruikt voor mijn ingegroeide haartjes op mijn gezicht. Ik krijg ze meestal onder mijn kin en aan de zijkant van mijn gezicht. Na het proberen van talloze andere producten die allemaal een onaangename geur achterlaten, heeft deze ingegroeide haarlotion ervoor gezorgd dat ik niet meer aan mijn huid pluk en dat de bultjes verdwijnen, waardoor mijn gezicht glad aanvoelt. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die last heeft van ingegroeide haren.

Marieke 15 sep 2023
Reageer
T

Uitstekende klantenservice en snelle vervanging!

Ik had problemen met een levering die verdwaald was geraakt in de post! Onmiddellijk werd een vervanging verzonden. De e-mails die betrekking hadden op deze kwestie waren zeer beleefd en vriendelijk. Productinformatie wordt regelmatig verzonden, en er worden herinneringen gestuurd om mijn artikelen bij te vullen. Geweldige service van ShytoBuy en zeker het herhalen waard.

Tanja 13 apr 2023
Reageer
J

Verkeerd product ontvangen

Jullie hebben het verkeerde product gestuurd, en ik moest jullie bellen om dit op te lossen en het juiste product te krijgen. Jullie vroegen me om het verkeerde item terug te sturen en beloofden de retourkosten te vergoeden, maar dit duurde tien dagen voordat het op mijn kaart werd teruggestort. Ik bestel regelmatig bij jullie en ik vind dat jullie mij een korting hadden moeten aanbieden op mijn volgende bestelling om de overlast te compenseren

Jan 7 mrt 2023
Reageer
E

Snelle reactie na plaatsen van bestelling

Ik kreeg direct een reactie nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Dit was voor mij een echte verassing, want ik hoefde niet een dag of twee te wachten op mijn antwoord. Zeer efficiënte verzending en ze gaven details van het logistieke bedrijf en een trackingreferentie. Ik zal zeker weer bij dit bedrijf bestellen voor herhaalde aankopen en andere producten in dezelfde categorie.

Eline 26 feb 2023
Reageer
P

Promotie en gratis cadeau enigszins verwarrend

Ik geef 4 sterren in plaats van 5 vanwege de manier waarop de website hun promotie aanbood. De pagina vertelt je dat je een gratis cadeau krijgt als je de aankoop doet vóór 19 januari, maar als je het gratis cadeau niet aan je winkelwagentje toevoegt, verspeel je het recht erop. Dit was frustrerend, want als ik een aankoop doe tijdens de promotieperiode en de gegeven kortingen toevoeg, mag ik toch aannemen dat ik ook het gratis cadeau wil. Anders, nadat de klant haar goederen aan haar winkelwagentje heeft toegevoegd, waarom verschijnt er dan geen venster met de mededeling dat je in aanmerking komt voor het gratis cadeau, voeg het toe aan je winkelwagen als je het wilt... maar nee, deze informatie is verborgen in de voorwaarden van de promotie, dus als je deze niet hebt gelezen, mis je het gratis cadeau.

Peter 11 feb 2023
Reageer
S

Let op de Comfort-punten

Een goede website, eenvoudig bestellen en snelle levering. Blijkbaar heb ik Comfort-punten gespaard voor korting, die vervolgens zijn verlopen omdat ik er niets van af wist. Na mijn laatste bestelling ontving ik een e-mail met de vraag: 'Ben je je Comfort-punten vergeten?' Deze zullen nu verlopen voordat ik klaar ben voor mijn volgende bestelling.

Saskia 7 dec 2022
Reageer
E

Product kwam op tijd aan maar verpakking kan beter

Het product kwam op tijd aan zoals beloofd, bedankt daarvoor. Ik kreeg drie flessen vitamines, maar één van de flessen was vrijwel leeg om de een of andere reden, dus heb ik alle tabletten in de andere twee flessen gedaan. De flessen zijn te groot voor de hoeveelheid inhoud die erin zit. Ik houd niet van verspilling of onnodig gebruik van opslagruimte.

Eva 30 aug 2022
Reageer
H

Geweldige service bij verloren levering

Na onlangs een item te hebben gekocht dat op de een of andere manier zoekraakte of verloren ging tijdens het transport, stuurden ze onmiddellijk een ander item nadat ik contact met ze had opgenomen en had uitgelegd wat er was gebeurd. Ik vond dat geweldige service, het item was ook geweldig, dus ik zou ze zeker aanbevelen.

Heidi 15 nov 2021
Reageer
P

Goed product, maar problemen met de levering

Ik wil graag mijn ervaring delen met betrekking tot het product dat ik heb gekocht. Over het algemeen ben ik tevreden met het product zelf; het voldeed aan mijn verwachtingen en voldeed aan de kwaliteitsnormen die ik had gehoopt. Echter, er was een punt van zorg met betrekking tot de levering die ik wil benadrukken.

Ik had ervoor gekozen om te betalen voor de levering de volgende dag, omdat ik het product op een specifieke datum nodig had. Helaas kwam de levering niet op de beloofde dag aan, wat voor enige teleurstelling zorgde, vooral omdat ik extra had betaald voor de snellere leveringsservice. Dit was verwarrend en frustrerend, omdat ik had vertrouwd op de opgegeven leveringsdatum.

Toen ik contact opnam om mijn zorgen te uiten, was ik niet helemaal tevreden met het antwoord dat ik kreeg. Het leek alsof er geen duidelijke verklaring was voor de vertraagde levering en het gebrek aan communicatie hierover. Ik had op zijn minst verwacht dat ze hun excuses zouden aanbieden en een oplossing zouden bieden om het ongemak te verzachten.

Pauline 16 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over ShytoBuy

ShytoBuy is een betrouwbare online winkel waar zorgvuldig geselecteerde producten van over de hele wereld worden aangeboden. Veiligheid en effectiviteit staan centraal bij de keuze van onze producten. Hoewel veel van onze producten voedingssupplementen zijn, maken we gebruik van ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt vanwege hun positieve eigenschappen. We vermijden producten die wonderbaarlijke resultaten beloven, omdat we geloven in eerlijkheid en realistische verwachtingen. Onze producten werken echt, maar de snelheid van hun effectiviteit kan per persoon verschillen. Het feit dat veel van onze klanten terugkomen voor nieuwe bestellingen, bevestigt dat onze producten doen wat ze beloven. Hoewel we begrijpen dat het moeilijk is om altijd volledige waardering van elke klant te krijgen, streven we ernaar om de verwachtingen te managen en te kijken naar de individuele effecten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.shytobuy.nl
  • info@shytobuy.nl