Shoefresh

Shoefresh

4.7 reviewscore • 7 reviews
B

Uitstekende kwaliteit sokken

Na het weggooien van al mijn oude sokken, schakelde ik over op Shoefresh sokken, wat een merkbare verbetering in loopcomfort bood. Mijn voeten hebben te kampen met slijtage, maar deze sokken verminderen de pijn aanzienlijk, meer dan de vroegere werksokken van de Action. Ik heb mijn hele sokkenvoorraad vervangen door alleen Shoefresh sokken, en heb zelfs zeven extra paar aangeschaft voor mij en een collega. Deze sokken zijn echt hun geld waard. Ze voelen alsof je op zachte kussens loopt, zonder slijtage of pluisjes na het wassen, wat bij mijn oude sokken wel een probleem was. Ook heb ik de schoenverfrisser van Shoefresh in huis, die uitstekend werkt tegen ongewenste geuren, bacteriën en schimmels.

Bart 18 jul 2023
Reageer
S

Dit product is een ware gamechanger

Ik kampte al lang met zweetvoeten en heb talloze remedies geprobeerd. Dit apparaat leek aanvankelijk duur, maar na één keer gebruiken was ik helemaal overtuigd. Binnen 10 minuten was de geur uit mijn schoenen volledig verdwenen. Ondanks de hogere prijs is het elke cent waard, gezien het bespaart op nieuwe schoenen. De bamboe sokken die ik erbij kocht, vielen helaas tegen. Ze lijken het zweten te verergeren, maar dat is nu minder een probleem dankzij de schoenverfrisser.

Sander 11 jul 2023
Reageer
D

Goede pasvorm, maar enige twijfel over duurzaamhe

Ik heb normaal maat 46, maar voor deze sokken heb ik maat 43-45 gekozen, wat verrassend genoeg prima past. Ze vallen iets groter uit dan verwacht, maar zitten desondanks erg comfortabel. Mijn enige punt van zorg is de dikte van de sokken, die aan de dunne kant is. Dit maakt me nieuwsgierig naar hoe lang ze meegaan en hoe duurzaam ze zullen zijn bij regelmatig gebruik.

Daan 28 jun 2023
Reageer
J

Lang getwijfeld, maar zeer tevreden met de aankoop

Ik twijfelde lang over de aanschaf van een schoenverfrisser, vanwege de prijs, die hoger lag dan bij andere merken. Echter, na een informatief telefoongesprek, waarbij ik goed geadviseerd werd over het juiste product, besloot ik de aankoop te doen. De levering was snel, inclusief handige extra's zoals een opzetstuk voor meerdere schoenen. Het apparaat werkt uitstekend, zelfs in natte weersomstandigheden blijven mijn schoenen droog. Wel een tip: droog schoenen niet in de woonkamer vanwege de sterke geur.

Jasper 2 apr 2023
Reageer
T

Snel droge en frisse schoenen met dit apparaat

Dit apparaat heeft mijn leven veranderd; mijn motorlaarzen, bergschoenen en gympen zijn nu razendsnel droog en fris. Met slechts vijf minuten ozonbehandeling en een droogtijd van twintig minuten, zijn mijn schoenen weer als nieuw. Het is een echte aanwinst in mijn huishouden, vooral na intensieve buitenactiviteiten. Mijn schoenen zijn nu altijd klaar voor het volgende avontuur, zonder lange wachttijden of onaangename geurtjes.

Tim 12 jan 2023
Reageer
M

Snelle bezorging en uitstekende sokken

Ik was aangenaam verrast door de snelle levering van mijn bestelling. De sokken die ik ontving waren van uitmuntende kwaliteit, veel beter dan ik had verwacht. Ze zitten niet alleen comfortabel, maar helpen ook effectief tegen zweetvoeten en hebben geen irritante naden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met zowel het product als de geleverde service, wat deze aankoop tot een zeer positieve ervaring maakt.

Martijn 10 jan 2023
Reageer
E

Shoefresh voor frisse hardloopschoenen

Voor mijn hardloopschoenen heb ik Shoefresh aangeschaft. Ik zweet veel tijdens het hardlopen en dan vind ik het wel zo fijn dat mijn schoenen fris blijven. De schoenen worden van binnen gereinigd, opgefrist en droog gemaakt. Echt ideaal, het werkt heel goed. Wanneer je je schoenen op het Shoefresh apparaat legt, start hij automatisch en na 25 minuten stopt hij ook weer automatisch. Je hebt er dus geen opkijken na. Mijn hardloopschoenen zijn altijd lekker fris en droog.

Ik had Shoefresh eerst 30 dagen op proef, maar na een paar dagen was ik overtuigt. Dit werkt echt! Ik had nog nooit gehoord van zoiets, tot ik toevallig via een advertentie op hun website terecht kwam. Shoefresh is zowel in het wit als zwart verkrijgbaar en ook in een handig meeneemformaat. Ik heb gewoon de standaard versie en ik ben er zeer tevreden over.

Emma 3 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Shoefresh

Shoefresh is een geweldig product dat helpt om schoenen fris en hygiënisch te houden. Met zijn innovatieve technologie bieden ze een effectieve manier om nare geuren, bacteriën en schimmels in schoenen te bestrijden. Het apparaat reinigt en droogt schoenen binnen korte tijd, waardoor ze klaar zijn voor gebruik. Het compacte formaat en eenvoudige bediening maken Shoefresh handig in gebruik. Het is een ideale oplossing voor sporters, mensen met zweetvoeten of gewoon voor iedereen die zijn schoenen graag fris en schoon houdt. Shoefresh levert uitstekende resultaten en is een waardevolle aanvulling voor schoenenliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.shoefresh.eu
  • info@shoefresh.eu