E

Shoefresh voor frisse hardloopschoenen

Voor mijn hardloopschoenen heb ik Shoefresh aangeschaft. Ik zweet veel tijdens het hardlopen en dan vind ik het wel zo fijn dat mijn schoenen fris blijven. De schoenen worden van binnen gereinigd, opgefrist en droog gemaakt. Echt ideaal, het werkt heel goed. Wanneer je je schoenen op het Shoefresh apparaat legt, start hij automatisch en na 25 minuten stopt hij ook weer automatisch. Je hebt er dus geen opkijken na. Mijn hardloopschoenen zijn altijd lekker fris en droog.

Ik had Shoefresh eerst 30 dagen op proef, maar na een paar dagen was ik overtuigt. Dit werkt echt! Ik had nog nooit gehoord van zoiets, tot ik toevallig via een advertentie op hun website terecht kwam. Shoefresh is zowel in het wit als zwart verkrijgbaar en ook in een handig meeneemformaat. Ik heb gewoon de standaard versie en ik ben er zeer tevreden over.

Emma 3 jun 2021
Reageer
Beste verzorging en beautywinkels

Dit zijn de beste verzorging en beautywinkels van februari 2023.

Over Shoefresh

Nooit meer stinkende, natte schoenen. Shoefresh is een online verkooppunt die schoenverfrissers verkoopt die de schoenen zowel reinigen als drogen. Een halfuurtje later zijn ze weer als nieuw. Op deze manier heb je geen stank meer in huis en stap je iedere keer in droge, frisse schoenen. En het wordt door ruim 2500 pedicures aanbevolen bij de behandeling van kalknagels en voetschimmel.