Shoefresh

Shoefresh

5.0 reviewscore • 1 review
E

Shoefresh voor frisse hardloopschoenen

Voor mijn hardloopschoenen heb ik Shoefresh aangeschaft. Ik zweet veel tijdens het hardlopen en dan vind ik het wel zo fijn dat mijn schoenen fris blijven. De schoenen worden van binnen gereinigd, opgefrist en droog gemaakt. Echt ideaal, het werkt heel goed. Wanneer je je schoenen op het Shoefresh apparaat legt, start hij automatisch en na 25 minuten stopt hij ook weer automatisch. Je hebt er dus geen opkijken na. Mijn hardloopschoenen zijn altijd lekker fris en droog.

Ik had Shoefresh eerst 30 dagen op proef, maar na een paar dagen was ik overtuigt. Dit werkt echt! Ik had nog nooit gehoord van zoiets, tot ik toevallig via een advertentie op hun website terecht kwam. Shoefresh is zowel in het wit als zwart verkrijgbaar en ook in een handig meeneemformaat. Ik heb gewoon de standaard versie en ik ben er zeer tevreden over.

Emma 3 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Shoefresh

Shoefresh is een geweldig product dat helpt om schoenen fris en hygiënisch te houden. Met zijn innovatieve technologie bieden ze een effectieve manier om nare geuren, bacteriën en schimmels in schoenen te bestrijden. Het apparaat reinigt en droogt schoenen binnen korte tijd, waardoor ze klaar zijn voor gebruik. Het compacte formaat en eenvoudige bediening maken Shoefresh handig in gebruik. Het is een ideale oplossing voor sporters, mensen met zweetvoeten of gewoon voor iedereen die zijn schoenen graag fris en schoon houdt. Shoefresh levert uitstekende resultaten en is een waardevolle aanvulling voor schoenenliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.shoefresh.eu
  • info@shoefresh.eu