Shell Energy

Shell Energy

3.8 reviewscore • 8 reviews
P

Vreselijk bedrijf

contract afgesproken voor 35 euro. Na één maand verhogen ze zonder overleg naar 135 euro. Onbereikbaar, reageren niet op mail, na een uur in de wacht aan de lijn wordt de verbinding verbroken. Vreselijk bedrijf.
-edit, na nog een keer bellen iemand aan de lijn. De rekening willen ze niet corrigeren, en het maandbedrag ook niet helemaal.
Trap niet in deze oplichters!

Paul Stroink 23 jan 2023
Reageer
D

Shell Energy Inside app

Gaat nog niet allemaal goed bij deze bescheiden energieleverancier met een grote naam... Altijd lastig als je in de olie zit om ineens ook andere diensten aan te bieden. De app Shell Energy Inside is nog wat traag en qua grafieken niet zo mooi als energiebedrijven die al wat langer in het vak zitten. Gaat echter, zeker momenteel, om de prijs en dat is heel prima. Ook prettig dat ze wat extra's bieden aan elektrische rijders want die worden wel hard geraakt op het moment. Mede hierdoor ben ik nu klant van dit 'nieuwe energiebedrijf'.

D. Lensink 12 jan 2023
Reageer
D

Tevreden Shell energie klant

Erg vriendelijke telefonisch te woord gestaan door Shell energie. Ze zijn echt heel goedkoop en het klopt allemaal. Shell is van oorsprong ook een mooi Nederlands bedrijf dus ik ben helemaal tevreden. Achteraf geen verrassingen. Gewoon goedkoop stroom en gas. In het begin was ik huiverig, bang voor een addertje onder het gras, daarom even contact gehad. Niks aan de hand... Ik ben weer een stukje goedkoper uit en daar ben ik blij mee.

Dylan 12 jan 2023
Reageer
B

Overgestapt van Essent naar Shell Energy

Als je aan Shell denkt, denk je niet direct aan groen en duurzaam. Toch ben ik vorige week overgestapt naar Shell Energy. Ik zat bij Essent, maar Shell Energy bleek in mijn geval toch een stuk voordeliger te zijn. Dan is de keuze snel gemaakt. Ik weet niet echt of ze groen zijn, maar de portemonnee weegt zwaarder in deze moeilijke tijd. Ook wel blij dat het prijsplafond nu eindelijk van kracht is. Het was even wachten, maar dan heb je ook wat. Ik heb mij niet heel erg ingelezen in Shell Energy, dat ga ik nog wel doen. Via hun website heb ik gelijk mijn maandbedrag berekend en ben toen gelijk overgestapt. Nog geen seconde spijt van gehad!

Barry 11 jan 2023
Reageer
E

Als je hun website bekijkt zie je dat hun stroom van 100% Nederlandse wind en stroom komt. Windenergie uit de Noordzee en zonneparken in Emmen, Heerenveen en Sas van Gent-Zuid. Helemaal groen dus!

Esmee 12 jan 2023
J

Voordelig, maar geen app

Nu net 1 week klant bij Shell Energy en ik heb absoluut geen spijt dat ik ben overgestapt. Zag er wel wat tegen op, maar binnen een week was alles geregeld! Het is gewoon een stuk goedkoper dan bij mijn vorige energiemaatschappij. In deze tijd moet ik helaas elke cent omdraaien, dus ik ben gewoon blij dat ik een stuk voordeliger uit ben. Dat is echt het belangrijkste op dit moment.
Wel heb ik nog een puntje van kritiek, want zover ik weet hebben ze geen app, waarmee je je verbruik kunt aflezen. Dit zal wel heel handig zijn. Via via heb ik wel gehoord dat je dit ook kunt doen met een slimme meter, maar ik had wel een app van Shell Energy verwacht. Dat is jammer, maar misschien komt dat nog. Dan zal ik het zeker 5 sterren geven. Voor nu ben ik een tevreden klant.

Jordy 11 jan 2023
Reageer
S

Tarieven van Shell Energie

Online overgestapt naar Shell Energie. Tarieven waren voor ons prettig en toch een stuk minder dan elders, met name gas is een stuk goedkoper. Waar we voorheen € 2,8 per m³ betaalde, is dit bij Shell energie € 0,5 per m³ goedkoper. Ben wel benieuwd hoe de prijzen gaan wijzigen de komende tijd, ik zal hieronder de prijzen noteren voor waar wij het voor hebben afgesloten (flexibel uiteraard). Ps. zolang je niet over het prijsplafond heen gaat, betaal je een stuk minder, dit is € 0,40 kWh stroom en € 1,45 per m³gas.

Normaaltarief € 0,69814 per kWh
Daltarief € 0,61598 per kWh

Gastarief € 2,35650 per m³

Stefan 2 jan 2023
Reageer
J

Online overgestapt

Je kan alles zeggen maar ondanks dat het een nieuwe tak van het bedrijf is (energie aanbieden), hebben ze de klantenservice/servicedesk goed op orde. Je hoeft geen uren te wachten wat bij veel anderen wel het geval is en je wordt gewoon goed geholpen. Tarieven zijn scherp. Groetjes een tevreden klant.

Janny 16 dec 2022
Reageer
E

Shell Energy variabel contract

Wij hebben een variabel contract afgesloten bij Shell Energy, reden is dat ze op het moment de voordeligste variabele prijzen hebben. We snappen dat het dit snel kan wijzigen maar dat nemen we maar op de koop toe. Als er een grote oliemaatschappij achter zit zal het vast goed komen, dat vinden we wel een fijne gedachte. Helaas is er nog geen app waar je het gebruik van af kunt lezen, staat wel dat ze er mee bezig zijn maar is tot op heden nog niet klaar. Voor de rest prima, afsluiting enz ging heel soepel. Ik geef 3 sterren omdat ik vind dat de app wel belangrijk is, zodra deze er is zal ik het uiteraard ophogen naar 4 of 5.

Eddie 4 dec 2022
Reageer
F

Een week geleden ook naar Sheel Energy overgestapt en met name de afdeling klantenservice is goed bereikbaar. Afwachten hoe het verder verloopt, nog geen '5 star rating' maar dat komt vast wel goed denk ik.
Jammer dat er nog geen app beschikbaar is. Overigens Google Play vind je My.Umeter die als (voorlopig) alternatief ook goed te gebruiken is.

Freddy A. Wilkens 8 jan 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van februari 2023.

Over Shell Energy

Bij Shell Energy kunnen klanten 100% Nederlandse stroom en gas afnemen. Deze energieleverancier valt onder de hoede van oliemaatschappij Shell. Als klant van Shell Energy kan je genieten van enkele voordelen zoals 30% korting op elektrisch laden voor je auto, korting bij aankoop van een thuislader en bij Shell tankstations kan je koffie drinken voor maar liefst 1 euro.