SHEIN

SHEIN

3.9 reviewscore • 10 reviews
E

Niets dan positieve ervaringen

Ik ben al een lange tijd een trouwe klant van SHEIN en elke keer weer ben ik onder de indruk van hun service. Tot op heden heb ik niets dan positieve ervaringen met het platform gehad. De kledingstukken zijn van goede kwaliteit en de keuze is enorm. Mocht ik onverhoopt een probleem tegenkomen, zoals een verkeerde maat of kleur, dan stelt de proactieve respons van SHEIN mij direct gerust. Hun klantenservice gaat echt een stapje verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden ben. Dat is de reden waarom ik steeds weer terugkom om te winkelen bij SHEIN.

Emma 24 sep 2023
Reageer
J

Gegroeide loyaliteit aan het merk

Ik heb in het verleden verschillende keren een beroep gedaan op SHEIN voor mijn aankopen. De snelle levering en de uitmuntende kwaliteit van de items, met name de diversiteit aan kleding en diverse badkamerartikelen, hebben me keer op keer verbaasd. Mijn loyaliteit aan het merk is gegroeid door deze positieve ervaringen en ik zie uit naar toekomstige aankopen.

Jan 17 okt 2023
Reageer
L

Aanvankelijk sceptisch maar goede ervaring

Ik leerde SHEIN kennen via mijn kleindochter. Aanvankelijk was ik wat sceptisch over online winkelen, maar de gestroomlijnde service en open communicatie van SHEIN hebben mijn mening volledig veranderd. Ik ben nu een fervente fan en heb veel vertrouwen in het platform. SHEIN is de winkel voor iedereen jong en oud met goede prijzen op allerlei artikelen.

Linda 13 okt 2023
Reageer
S

Maatvoering niet altijd gelijk, maar wel goed!

Bij meerdere gelegenheden heb ik kledingstukken van SHEIN besteld. Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankopen, al waren er momenten dat de maatvoering niet helemaal overeenkwam met wat ik verwachtte. Ondanks deze kleine hobbels, ben ik echt gecharmeerd van de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van de website en de prijzen zijn ook nog eens goed te doen.

Suzanne 5 okt 2023
Reageer
I

Gemengde ervaring recentelijk bij deze winkel

Mijn recente ervaring met deze winkel was gemengd. Ik had kledingstukken besteld waarvan sommige qua maat niet klopten. Maar mijn grootste teleurstelling was dat ik items die ik in de uitverkoop had gekocht, niet kon retourneren, zelfs niet als ze gebreken vertoonden. Begrijpelijk, maar ik denk dat klanttevredenheid en eerlijkheid voorop moeten staan. Dit heeft mijn algehele indruk van de winkel negatief beïnvloed. Hopelijk herzien ze hun retourbeleid in de toekomst voor een betere winkelervaring.

Isabel 18 sep 2023
Reageer
S

Retourproces is super makkelijk

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met SHEIN. Het retourproces is super makkelijk, wat geweldig is omdat ik vaak kleding koop voor mijn snelgroeiende dochter. Soms merk ik wel wat verschillen in stofkwaliteit, maar gezien de betaalbare prijzen vind ik dat niet zo'n groot probleem. Over het algemeen ben ik een blijvende klant en waardeer ik het gemak dat SHEIN biedt.

Sophie 16 sep 2023
Reageer
M

Terugkrijgen van het geld ging niet soepel

Ik ben een regelmatige klant van SHEIN en was altijd tevreden met mijn aankopen. Echter, na een recente grote bestelling had ik problemen met het terugkrijgen van mijn geld voor de producten die ik had geretourneerd. Het contact met de klantenservice was verre van soepel, wat behoorlijk frustrerend voor me was en daardoor maar een 5je kan geven aan SHEIN.

Mark 4 sep 2023
Reageer
R

Review systeem helpt bij het kiezen van producten

Ik ben echt onder de indruk van SHEIN. Hun brede assortiment is geweldig, en ik vind altijd iets leuks. De snelle leveringen zijn een pluspunt, en de prijs-kwaliteitverhouding is bewonderenswaardig. Het review-systeem op de site helpt me bij het kiezen van producten. Over het algemeen ben ik een tevreden klant en blijf ik genieten van mijn winkelervaring bij SHEIN.

Ruben 30 aug 2023
Reageer
M

Frustrerend retourneren

Het retourneren bij SHEIN is voor mij een frustrerende ervaring geweest. Inlogproblemen en moeilijk te vinden informatie over het retourproces zorgden voor ongemak. Bovendien was de klantenservice niet erg responsief. Hierdoor overweeg ik om mijn aankopen ergens anders te doen waar het retourneren eenvoudiger is. Het is jammer, want ik waardeerde hun brede selectie en betaalbare prijzen, maar het gedoe bij het retourneren maakt me aan het twijfelen. Ik hoop dat SHEIN verbeteringen aanbrengt in de toekomst.

Marieke 29 aug 2023
Reageer
L

Hoge verwachtingen niet uitgekomen

Ik had hoge verwachtingen van mijn bestelling, maar tot mijn ontsteltenis is deze nooit bezorgd. Ik had echt gehoopt op een vlotte en zorgvuldige levering van mijn producten, maar dat is helaas niet gebeurd. Wat het voor mij nog erger maakte, was het gevoel dat SHEIN niet voldoende inspanning leverde om mijn probleem op te lossen. Ik nam contact op met hun klantenservice in de hoop op duidelijke communicatie en een snelle oplossing, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het gebrek aan respons en actie van hun kant gaf me het gevoel dat mijn zorgen niet serieus werden genomen, en dat is echt frustrerend.

Lucas 24 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over SHEIN

SHEIN is een geweldige online winkel voor trendy en betaalbare kleding. Met een enorme selectie stijlen en designs, is er voor elk wat wils. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt regelmatig leuke kortingen en aanbiedingen. Hoewel de prijzen laag zijn, is de kwaliteit van de kleding verrassend goed. De levering is snel en de klantenservice is behulpzaam. Het enige minpuntje is dat de maatvoering soms inconsistent kan zijn, dus het is belangrijk om de maattabel te raadplegen voordat je bestelt. Over het algemeen is SHEIN een geweldige plek om trendy kleding te scoren zonder je portemonnee leeg te maken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://shein.com
  • info@shein.com