Shampoo Bars

Shampoo Bars

4.0 reviewscore • 2 reviews
M

Minder wasbeurten dan beloofd

Na lange tijd trouwe klant te zijn geweest bij een ander merk, was ik benieuwd naar jullie shampoo bars, vooral omdat ze lokaal verkrijgbaar zijn. De citrusbar die ik heb geprobeerd, werkt op zich goed, maar de levensduur valt tegen. In plaats van de beloofde 80 wasbeurten, haal ik er maar ongeveer 40 uit, ook al volg ik alle instructies voor gebruik en opslag. Dit maakt het voor mij een dure keuze vergeleken met mijn vorige merk, waar ik zelfs rekening houdend met verzendkosten, meer waar voor mijn geld kreeg.

Micha 29 jun 2023
Reageer
E

Shavingbar is een duurzaam alternatief

Mijn tevredenheid met jullie shampoo bars heeft me ertoe gebracht de shavingbar te proberen, en ik ben verrast door de kwaliteit. Hoewel het iets minder schuimt dan traditionele scheergels, levert het een glad scheerresultaat zonder de noodzaak van een spuitbus. Ik vind het persoonlijk ook fijner aanvoelen. Het is een duurzaam en effectief alternatief dat ik ten zeerste aanbeveel.

Erwin 26 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Shampoo Bars

Er zijn 2 reviews geschreven over Shampoo Bars op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://shampoobars.nl
  • info@shampoobars.nl