Sevils

Sevils

3.9 reviewscore • 8 reviews
E

Prima product en levering op toegezegde dag

Het cadeau voor onze kleinzoon werd precies op de vierde dag na bestelling bezorgd. Zoals van tevoren toegezegd en mooi op tijd.
Wij waren ongerust geworden door berichten in diverse recensies maar gelukkig bleek onze vrees ongegrond.
Op de ochtend van bezorging werden we door het vervoerbedrijf op de hoogte gebracht van het verwachte tijdstip van bezorging, hetgeen overeenkwam. Wij zijn heel tevreden over t product (in Europa vervaardigd) en de bezorging.

E. en C. Sparnaaij 8 mrt 2024
Reageer
K

Geen product, wel betaald

Bestel hier maar niks. Op de website is het product direct leverbaar maar inmiddels heb ik na twee maanden nog steeds niks ontvangen. Wel betaald natuurlijk… Ze sturen wel steeds zeer onprofessionele e-mails met spelfouten, emoticons, loze beloftes en een levertijd die alsmaar opschuift. Waarschijnlijk bestellen ze de producten zelf in China om ze hier vervolgens duur weer door te verkopen.

Kim 27 feb 2024
Reageer
E

Sevils langzame levering

Interessant dat iedereen roept dat het product geleverd wordt met vertraging maar dat het voor de meesten ook niet zoveel uitmaakt. Voor mij dus wel. Als er op de website staat dat het product dan en dan geleverd zal worden, moet je dit gewoon nakomen. Anders bestel ik wel elders!? Dat het product dan goed is, ja prima, maar kom op.

Esmiralda 29 jan 2024
Reageer
M

Langzame kevering

Mijn ervaring met Sevils was dubbel. Aan de ene kant biedt Sevils veel babyproducten. Ik vond precies wat ik zocht en de productbeschrijvingen op de website waren duidelijk en informatief. Aan de andere kant vond ik de leveringstijd wat aan de lange kant. Hoewel het product uiteindelijk voldeed zal het toch wel beter zijn als de levertijden wat sneller zouden zijn. Of het moet wat beter op de website getoond worden?

M 5 sep 2023
Reageer
P

Last-minute hulp!

Moest nog snel wat baby dingen hebben last minute dus kwam uit bij Sevils.nl. Producten voldeden aan alle verwachtingen. Alleen maar positiviteit over deze baby webshop.

PJ 10 jul 2023
Reageer
A

Prijs-kwaliteit in balans

Op Sevils vond ik een buggy voor een zeer redelijke prijs. De kwaliteit was boven mijn verwachtingen voor deze prijsklasse.

De levering was op tijd en het product was goed verpakt.

Aniek 25 jun 2023
Reageer
D

Goed, maar verbeterpunten in levering

Ik heb onlangs een hele goede stabiele kinderstoel bij Sevils.nl besteld. De stoel was gemakkelijk in elkaar te zetten en mijn kind zit er comfortabel in. Happy kind, happy ouders.

Daantje 20 mrt 2023
Reageer
B

Goede babyspeciaalzaak

De buggy die ik besteld heb bij Sevils is gisteren aangekomen. Ik had de Buggy Emoji lila met regenhoes besteld en tot nu toe voldoet die aan onze verwachtingen. We hebben al een stukje gelopen en de buddy voelt stevig en stabiel aan. De regenhoes is erg handig en de veiligheidsgordel ziet er ook betrouwbaar uit. Qua kwaliteit dus niks op aan te merken. Erg handig dat je je boodschappen onder de stoel kwijt kunt en je kunt de buggy eenvoudig inklappen. Maar eigenlijk moet deze review over Sevils gaan en niet over de buggy. Sevils verkoopt in ieder geval kwaliteit, je krijgt echt waar voor je geld. Ik kon gewoon met iDeal betalen en de verzending/levering ging ook zeer voorspoedig. Ik heb geen contact gehad met hun klantenservice, dus daar kan ik niks over zeggen. Dat was ook niet nodig, omdat alles goed geregeld lijkt te zijn. Als je ook op zoek bent naar spullen voor je baby, kan ik Sevils zeker aanraden.

Bo 15 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Sevils

Sevils is dé baby speciaalzaak van Nederland waar jij alles vindt wat je nodig hebt voor jouw kleintje. Ze zijn gespecialiseerd in een breed assortiment aan producten, waaronder kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen en nog veel meer. De website van Sevils is gemakkelijk te navigeren en heeft een uitgebreide collectie aan hoogwaardige babyproducten. Of je nu op zoek bent naar een praktische kinderwagen of een veilige autostoel, Sevils heeft het allemaal. De productomschrijvingen zijn gedetailleerd en bieden duidelijke informatie over de specificaties en eigenschappen van elk product. Bovendien biedt Sevils een snelle en betrouwbare levering, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.sevils.nl
  • info@sevils.nl