Scalable Capital

Scalable Capital

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Goed voor beginners

Ik wou beginnen met beleggen maar er zijn zoveel brokers tegenwoordig dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Na wat vergelijken maar voor deze broker gekozen. Je moet toch een keuze maken en ik las er wel goede verhalen over.
Moet wel zeggen dat ik blij ben met mijn keuze. Het is allemaal erg duidelijk, zelfs voor een beginner. Ik heb al wat losse aandelen gekocht en een beetje bitcoin. Ik zal scalable capital wel aanraden aan vrienden en familie.

Dani 16 okt 2022
Reageer
G

Crypto kopen

Ik spreid graag mijn risico's en dat geldt ook voor bedrijven waar ik mijn aandelen en crypto heb. Mijn aandelen heb ik bij DEGIRO en mijn crypto heb ik bij Scalable Capital. Op aanraden van een kennis leerde ik dit platform kennen. Ik had er nog nooit eerder van gehoord. Ze zijn in Nederland ook nog niet zo bekend. Maar ze hebben wel de benodigde vergunning, dus het zit allemaal goed.

Crypto, zoals Bitcoin en Ethereum kopen gaat erg eenvoudig bij Scalable Capital. Ze hebben een hele handige app waardoor het allemaal erg eenvoudig is. Crypto kopen en verkopen is daarop echt een fluitje van een cent. De kosten kun je allemaal op hun website terug vinden, maar die vallen echt reuze mee.

G. Veenstra 15 okt 2022
Reageer
S

Gratis account bij Scalable Capital

Ik beleg al een tijdje bij Scalable Capital en ik ben er tevreden over. Ze hebben een heel gebruiksvriendelijk platform en je kunt in vrijwel alles beleggen. Zelfs in cryptocurrencies, zoals Bitcoin e.d. Scalable Capital is ook absoluut niet duur. Zelf heb ik gewoon een gratis account, maar als je echt een serieuze belegger bent, kun je ook een betaald account nemen. Dan worden transacties helemaal goedkoop of zelfs gratis. Ik zit er meer voor de lange termijn in dus voor mij maakt het niet veel uit. Het is niet dat ik elke dag nieuwe aandelen koop en verkoop. Maar met een gratis account ben ik tevreden met Scalable Capital. Ik denk niet dat ik nog naar een andere broker ga.

Sem 12 okt 2022
D

Met een gratis account betaal je voor aandelen € 0,99 per transactie. Je betaalt geen orderkosten voor alle ETF en spaarplannen voor aandelen. Dat kon ik op hun website vinden. Wellicht handig om erbij te vermelden.

Daniel 14 okt 2022
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van september 2023.

Over Scalable Capital

Scalable Capital is een investeringsplatform dat investeerders een eenvoudig, toegankelijk en kostenefficiënt aanbod biedt om te investeren. Het platform is een volledig digitaal platform dat investeerders toegang geeft tot een gecombineerd aanbod van wereldwijde beleggingsfondsen en ETF's. Scalable Capital streeft ernaar om investeerders een gepersonaliseerd beleggingsadvies te bieden, waarbij wordt rekening gehouden met hun investeringsdoelen, kennisniveau en risicotolerantie. Het platform biedt ook een online investeringsportefeuillebeheer met beleggingen in meer dan 3500 onderliggende beleggingsproducten. Aanvullend biedt Scalable Capital klanten de optie om hun vermogen te verzekeren en hun portefeuille te beschermen tegen grote marktbewegingen. Scalable Capital biedt een uitgebreid gamma aan beleggingsdiensten, waaronder een educatieve blog, webinars en seminars.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://nl.scalable.capital
  • support-nl@scalable.capital