Saxo Bank

Saxo Bank

4.1 reviewscore • 10 reviews
S

Effectieve hulp bij persoonsgegevens

Na vijf telefoongesprekken waarin ik dringend verzocht om mijn persoonsgegevens met hoge prioriteit te verwerken, werd ik keer op keer teleurgesteld, ondanks beloftes. Bij mijn zesde poging kreeg ik Bashier Jagoori aan de lijn, een medewerker die voortvarend te werk ging. Hij begreep het belang en handelde zoals beloofd. Daarnaast hield hij mij op de hoogte van de voortgang. Eindelijk ontmoette ik een topmedewerker waarop ik kon rekenen. Hij verdient zeker een forse bonus, omdat hij ervoor zorgde dat klanten tevreden blijven bij SAXO. Het is eigenlijk vanzelfsprekend dat medewerkers zo zouden moeten handelen, maar helaas begrijpt niet elke medewerker bij het callcenter dat.

Sander 19 okt 2023
Reageer
A

Presentatie teleurstelling

Mijn ervaring met de presentatie was enigszins teleurstellend. Hoewel de spreker zeker deskundig was over het onderwerp, voelde het alsof hij in de korte tijd die we hadden te veel informatie over te veel verschillende bedrijven probeerde over te brengen. Hierdoor ontstond er haast en had ik als deelnemer nauwelijks de gelegenheid om alles goed op te nemen. Ik zou willen voorstellen dat de spreker de bedrijven benoemt die hij als cruciaal beschouwt voor zijn portfolio, maar vervolgens de gemiddelde kenmerken van die bedrijven rustig en grondig bespreekt, omdat de principes vaak vergelijkbaar zijn (zoals omzetgroei, marges, rente-invloed, enzovoort).

Het is belangrijk op te merken dat mijn opmerking over de verschijning van de spreker subjectief is en niet van invloed op de presentatie zelf.

Annabel 21 nov 2023
Reageer
L

Efficiente hulp bij CAD-rekening

Ik verzocht om de aanmaak van een CAD-rekening, en Marc reageerde snel en gaf bovendien telefonisch uitgebreide uitleg op een zeer klantvriendelijke manier. Deze klantgerichtheid viel zeker op en werd gewaardeerd. Ik hoop dat ik bij Saxo nog een lange tijd kan blijven en een mooie portfolio op kan bouwen met een goed rendement. Tijd gaat het leren.

Lennard 9 nov 2023
Reageer
R

Gemengde gevoelens over algemeen goed

Mijn algehele ervaring was redelijk, maar er waren enkele problemen. Mijn verzoek kwam op een ongelegen moment, aangezien de website op dat moment niet goed functioneerde. Dit maakte de navigatie ongemakkelijk. Ik ben gewend aan een andere broker, en ik vond de site van Saxo nog niet zo gebruiksvriendelijk als die van mijn vorige broker, Binck Bank. Het kostte me wat tijd om mijn weg te vinden, en ik denk dat er nog ruimte is voor verbetering, zoals het toevoegen van meer functies, zoals gedetailleerde informatie per fonds en handelsderivaten.

Richard 6 nov 2023
Reageer
M

Leerzame ervaring

Hoewel ik een bescheiden gebruiker ben van het platform, voornamelijk om ervaring op te doen met online beleggen en om mijn kleinzoon te begeleiden bij het beheer van zijn vermogen, heb ik veel geleerd. Het platform bood voldoende mogelijkheden, zelfs al kon ik sommige producten niet verhandelen vanwege beperkingen. Het hield me echter betrokken bij de actualiteit, aangezien ik dagelijks op de hoogte moest blijven. SAXO is fantastisch omdat het me met beperkte kennis in staat stelde om weloverwogen beslissingen te nemen.

Mark 3 nov 2023
Reageer
S

Positieve ervaring met hulp van Vlaamse medewerker

Dit was zeker een positieve ervaring! Eindelijk kreeg ik hulp van iemand die mijn taal sprak, wat zeer gewaardeerd werd. De medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Eerdere gesprekken waren vaak met Nederlandstalige medewerkers, wat soms voor taalbarrières zorgde. Hierdoor heb ik besloten mijn rekeningen over te zetten naar een andere instelling. Desalniettemin was de hulp die ik van SAXO ontving een verademing in vergelijking met eerdere ervaringen.

Sanne 28 okt 2023
Reageer
C

Uitstekende hulp bij inloggen

Uiteindelijk lukte het om mijn echtgenoot in te laten loggen op onze gezamenlijke account, dankzij de vriendelijke en deskundige hulp die we ontvingen. Wel ben ik teleurgesteld in SAXO vanwege herhaalde administratieve redenen die me beletten om aandelen te kopen of verkopen wanneer de koers gunstig is. Dit komt doordat SAXO niet lijkt te begrijpen hoe een gezamenlijke rekening zou moeten werken, waarbij één persoon het beheer doet. Dit heeft helaas geleid tot verlies van potentiële koerswinst en vereiste veel administratieve inspanning om het te corrigeren.

Charlotte 26 okt 2023
Reageer
E

Prima systeem, maar vervelende herinneringen

Het systeem en de service zijn over het algemeen prima, maar ik word regelmatig herinnerd om mijn aandelenportefeuille te bekijken, wat ik als vervelend ervaar. Ik volg mijn investeringen ook via andere kanalen en blijf op die manier goed op de hoogte van wat er speelt. Ook is mijn strategie langetermijn en hoef ik niet gretriggerd te worden om elke week iets aan te passen.. Vraag me af of je dit uit kan schakelen.

Esther 13 okt 2023
Reageer
B

Ongewenste vragen

Ik heb geen verstand van beleggen en krijg keer op keer verzoeken om persoonlijke informatie in te vullen om te bepalen hoe SAXO voor mij moet beleggen. Tot nu toe heb ik geen wijzigingen aangebracht, maar ik vind het vervelend om steeds deze meldingen te ontvangen. Op deze rekening staat niet zo'n groot bedrag, en dit geld is bedoeld voor noodgevallen zoals ziektekosten of begrafenisuitgaven.

Bart 10 okt 2023
Reageer
R

Over het algemeen positieve ervaring met SAXO

Mijn ervaringen met SAXO zijn over het algemeen positief. Toen het nog Binck was, was mijn ervaring zelfs uitstekend. Helaas zijn er enkele veranderingen opgetreden als gevolg van overheidsreguleringen. Desondanks vind ik SAXO een prettige partij om mee te werken. De klantenservice staat me altijd vriendelijk te woord en helpt me waar nodig. Ik voel me erg veilig bij SAXO.

Richard 9 okt 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over Saxo Bank

Saxo is een investeringsplatform dat zich voornamelijk richt op het beleggen in aandelen, ETFs, obligaties, beleggingsfondsen, futures, opties en turbo’s. Hierbij biedt het verschillende vormen van beleggen aan: Zelf beleggen, periodiek beleggen of laten beleggen. De handige app is te downloaden om overzichtelijk via het dashboard jouw investeringen bij te houden en aan te passen waar nodig. Het bedrijf heeft ondertussen meer dan 820.000 klanten en meer dan 85 miljard euro geadministreerd vermogen. Met Saxo investeer je veilig en snel met de ondersteuning van een team met veel kennis. Alle service fees en voorwaarden zijn duidelijk te vinden op de website, als ook de transactietarieven en de voordelen van elk pakket.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.home.saxo
  • info@saxobank.com