Santander

Santander

3.7 reviewscore • 3 reviews
M

Geweldige service!

Ik ben erg blij met de klantenservice! Ze hebben me heel goed geholpen toen er een BKR registratie tevoorschijn kwam.
Dus aan alle negatieve reviews, ik weet niet waar jullie het vandaan halen aangezien dit bedrijf echt transparant is en je gewoon goed helpt.

Marcus 3 sep 2022
Reageer
C

Een eerlijk bedrijf

Ik heb veel reacties hieronder gelezen waarin wordt beweerd dat Santander een waardeloos bedrijf is, maar ik persoonlijk heb dat nog nooit zo ervaren.

Maar hé, je hebt een betalingsverplichting volgens je contract en je moet op tijd betalen. Wees blij dat ze je bellen, want ze zijn niet verplicht om dit te doen. Ze mogen, naar mijn weten, direct een aanmaning sturen totdat ze de deurwaarder sturen. Maar nee, ze hebben dus een klantenservice die JOU opbelt om je op de hoogte te brengen van het feit dat je achterloopt.

Het opsturen van documenten is voor mij altijd goed verlopen. Ik zorg ervoor dat ik duidelijk in blokletters schrijf en als er een letter of cijfer niet leesbaar is, wordt dit uiteraard opnieuw gevraagd. Voor degenen die het niet weten: bij het aanvragen van een lening heb je altijd een BKR-registratie. Misschien is het handig om eerst de voorwaarden door te lezen of onderzoek te doen. Santander is verplicht deze registratie te doen en dit is voor jouw financiële veiligheid.

Ik geef Santander vier sterren, want perfectie bestaat nu eenmaal niet.

Coen Dreest 12 jul 2022
Reageer
K

Moeilijk gedoe

Als je op zoek bent naar financiering, dan is dat binnen een dag geregeld! Maar als je je maandbedrag wilt verlagen omdat je je maandelijkse lasten niet meer kunt betalen vanwege inflatie en andere factoren, dan is het bedrijf onbereikbaar. Als je contact zoekt via WhatsApp, dan word je gevraagd om te bellen. Maar als je belt, kom je er niet doorheen. Ik ben al maanden bezig met het aanvragen via e-mail. Mijn advies: begin hier niet aan!

Karim Douch 13 jun 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Santander

Santander is een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld, gevestigd in Spanje. Het bedrijf biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder bankieren, verzekeringen, beleggingsoplossingen, kredietverstrekking, vermogensbeheer, betaaloplossingen en bedrijfsfinanciering. Santander is lid van de Europese bankenunie en is ook actief in Latijns-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf biedt zijn klanten toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 kantoren in 15 landen. Santander is gewaardeerd voor zijn innovatieve en vernieuwende benadering van financiële diensten en voor het bieden van klantgerichte oplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te helpen bij het bieden van financiële oplossingen die passen bij hun behoeften. Door deze focus op klantgerichte benadering van financiële diensten, heeft Santander een wereldwijde naam opgebouwd als een betrouwbare en betrouwbare financiële dienstverlener.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.santander.nl
  • klantenservice@santander.nl