Saniweb

Saniweb

4.0 reviewscore • 1 review
S

Grohe Euphoria 260 douchekop besteld

Voorheen hadden we een regendoucheset van Boss & Wessing, wat prima is. Echter nu na een jaar kwam het water uit de bovenkant van de douchekop in plaats van beneden, hij was dus stuk gegaan. Op internet gezocht naar een goede betrouwbare douchekop die ook waterbesparend werkt. Uiteindelijk uitgekomen bij de Grohe Euphoria 260, die dus 26 cm breed is. Saniweb.nl verkocht deze het goedkoopste want had het even vergeleken op Google dus hier besteld. Ook nog even 2 Grohe handdouchekoppen besteld zodat alles van hetzelfde merk is.

Ik moet trouwens zeggen dat een waterbesparende douchekop vooraf goed klinkt maar je voelt wel degelijk dat het water een stuk minder hard op je lichaam komt. Persoonlijk hou ik van een harde straal dus, maar het zal even wennen zijn. Besparen staat in deze tijd ook hoog op mijn lijstje.

Er ging nog iets mis met de bestelling, er miste namelijk een handdouchekop. Gelijk naar Saniweb.nl gegaan om dit via de chat te melden. Binnen enkele minuten had ik al een reactie en de man zei ook dat er duidelijk iets mis was gegaan en dat ik snel het overige deel van mijn bestelling zou ontvangen. Deze is reeds ook binnen dus al met al zeer blij met de service. Een foutje kan gebeuren, zolang het maar goed wordt opgelost. De prijzen van Saniweb zijn prima als je het vergelijkt met andere online badkamersites en de website is ook erg overzichtelijk om producten uit te zoeken.

Sander 23 jun 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Saniweb

Saniweb is een webshop die gespecialiseerd is in sanitair en badkamerproducten. Shoppen op de website van Saniweb gaat makkelijk en snel. Naast het brede assortiment biedt Saniweb ook duidelijke afbeeldingen van elk product, inclusief uitgebreide omschrijvingen. Dit geeft je als klant de garantie dat je weet wat je bestelt en geen verkeerd item bezorgd krijgt. Het klantenserviceteam van Saniweb is bovendien zeer deskundig en behulpzaam en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Al met al is Saniweb een betrouwbare en professionele webshop voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige sanitair- en badkamerproducten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.saniweb.nl
  • info@saniweb.nl