Saniheat.nl

Saniheat.nl

4.1 reviewscore • 8 reviews
J

Snelle verzending en verpakt

De verzending verliep snel en de producten waren goed verpakt. Daarnaast was de prijs lager dan bij andere winkels, wat een pluspunt was. Het enige minpuntje was dat de verkeerde naam op het pakket en de factuur stond vermeld, wat voor enige verwarring zorgde. Bovendien bleek de verzending niet via PostNL te zijn gegaan, zoals aangegeven, maar via DPD, zonder dat ik een traceercode ontving. Dit zorgde voor enige onzekerheid en ik twijfelde om het pakket aan te nemen, omdat ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat betrof. Dit is een verbeterpuntje voor de toekomst.

Joris 29 jul 2023
Reageer
P

Levering info.

Ik heb mijn bestelling om 17.30 uur geplaatst en tot mijn tevredenheid ontving ik deze keurig op tijd de volgende dag, zoals vermeld op de nota. Het enige minpuntje was dat de bevestiging en leveringstijd van het verzendbedrijf pas de volgende ochtend rond 11.00 uur werden ontvangen. Dit vond ik wat aan de late kant, vooral omdat het om een thermostaat ging, een cruciaal item voor mijn huishouden. Het was fijn geweest als ik eerder op de hoogte was gebracht van de leveringstijd, zodat ik mijn planning beter had kunnen afstemmen.

Paula 28 okt 2023
Reageer
M

Bezorging was totaal niet in te plannen voor ons

Helaas verliep de bezorging anders dan beloofd. Hoewel aanvankelijk was toegezegd dat de bezorging de volgende dag zou plaatsvinden, kreeg ik pas twee dagen later bericht van de bezorgdienst. Ze gaven aan dat de levering tussen 00:00 en 01:00 uur zou plaatsvinden, maar uiteindelijk arriveerde de bezorger pas om 20:00 uur, wat niet handig was en voor veel ongemak zorgde. Het was lastig om mijn dag hieromheen te plannen en ik had gehoopt op een meer accurate leveringstijd.

Max 20 okt 2023
Reageer
M

Goeie en vlotte service gekregen

Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen. Nadat bleek dat het onderdeel dat ik had besteld niet paste (waarbij opgemerkt moet worden dat het plaatje op de website niet overeenkwam met het daadwerkelijke artikel), kreeg ik snel en efficiënt hulp. Dit was echt top! Het is prettig om te ervaren dat het bedrijf bereid is om problemen op te lossen en de klant tevreden te stellen.

Marco 9 okt 2023
Reageer
J

Product en prijs goed, 4 sterren

Het product voldeed aan de beschrijving en was scherp geprijsd. Helaas werd mijn bestelling, ondanks dat ik deze net voor 17:30 uur had geplaatst en bevestigd, niet de volgende werkdag geleverd zoals beloofd. Ook was er geen track&trace beschikbaar, wat het lastig maakte om de status van mijn bestelling te volgen. Bovendien viel het me op dat de kopersbescherming via E-trusted automatisch tot €100,- ging, maar voor volledige bescherming moest ik een extra tientje betalen. Dit vond ik een beetje misleidend, en ik had gehoopt op meer transparantie in de prijzen.

Janine 22 sep 2023
Reageer
J

Helft van bestelde goederen ontbrak

Bij ontvangst van mijn pakket ontdekte ik dat de helft van de bestelde goederen ontbrak, terwijl deze wel als op voorraad werden aangegeven bij mijn bestelling. Helaas zat er geen melding of briefje in de doos waarin stond dat de ontbrekende items later zouden worden nagestuurd. Na twee e-mails ontving ik uiteindelijk de ontbrekende items. Het was een beetje frustrerend dat ik zelf contact moest opnemen om dit op te lossen, en het had fijn geweest als dit vanuit het bedrijf was gecommuniceerd bij de oorspronkelijke levering.

Julian 14 sep 2023
Reageer
M

De prijs van de keukenkraan was aantrekkelijk

Ik was blij met de aantrekkelijke prijs van de keukenkraan en de snelle levering ervan. Wel vond ik het vreemd dat de kraan bij SaniHeat was besteld, maar geleverd werd door een andere firma, die namens nog een andere firma handelde. Dit zorgde voor enige verwarring over de herkomst van het product, maar uiteindelijk kan ik weer goed heet water uit de kraan halen.

Michiel 1 sep 2023
Reageer
S

Gewoon fantastisch

Ik had wat problemen en zat met mijn handen in het haar, maar gelukkig ben ik uitstekend geholpen. Er werd met me meegedacht, en Hans heeft enorm zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn product uiteindelijk goed heb ontvangen. Dit vond ik gewoon fantastisch! Het is altijd fijn om te weten dat er mensen zijn die bereid zijn om een extra inspanning te leveren om de klant tevreden te stellen.

Sabrina 7 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Saniheat.nl

Er zijn 8 reviews geschreven over Saniheat.nl op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.saniheat.nl
  • info@saniheat.nl