EUGardencenter

EUGardencenter

4.9 reviewscore • 7 reviews
H

Top tuincentrum

Ik was opzoek naar wat spulletjes voor in mijn tuin. Tot mijn verbazing heeft EUGardencenter echt een heel groot en breed assortiment. Heb alles kunnen vinden en hoef hierdoor alleen maar bij hun te bestellen. De levering was ook vlot, de volgende dag had ik het in huis. Mocht ik in de toekomst weer wat nodig hebben, dan bestel ik hier zeker.

Helmut 21 feb 2023
Reageer
N

Snelle levering en deskundig advies

Ik ben leek als het gaat om kweken in een kweektent, dit is toch wat anders dan in mijn tuin. Ik heb van het personeel zeer deskundig advies gekregen en zij hebben mij geholpen om mijn order samen te stellen. Het is niet het geval dat alleen de duurste producten werden aangeraden, toen ik mijn doel uitlegde kwamen zij zelf met goedkopere alternatieven. Slechts 2 dagen later heb ik mijn order ontvangen, niet alles was voorradig maar dat is snel geregeld. Mocht u een goed online tuincentrum zoeken, zoek dan niet verder!

Nico 31 jan 2023
Reageer
P

Uitstekende hulp bij kweektent

Dit bedrijf verdient zeker een pluim! Ze hebben me voortreffelijk geholpen bij het samenstellen van mijn kweektent, vooral omdat ik er weinig ervaring mee had. Het personeel nam ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Dankzij hun advies geniet ik nu het hele jaar door van verse kruiden in mijn eigen kweektent. Ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat. Dit is echt een topbedrijf!

Peter 5 jan 2023
Reageer
F

Geweldige klantenservice

Onlangs had ik werkhandschoenen gekocht, maar ik kwam er al snel achter dat ik de verkeerde maat had gekozen. Gelukkig was de klantenservice buitengewoon vriendelijk en bood direct een passende oplossing. De kwaliteit van het product is uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Al met al kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Ze weten hoe ze met hun klanten moeten omgaan.

Fleur 23 dec 2022
Reageer
H

Betrouwbare tuinartikelen webshop

EUGardenCenter is werkelijk een betrouwbare webshop voor al mijn tuinartikelen, zowel voor binnen als buiten. Ik werd deskundig geholpen door een van hun medewerkers, wat mijn winkelervaring nog prettiger maakte. Bovendien kun je altijd rekenen op professioneel advies van EUGardenCenter. Ik ben zeer tevreden met hun service en producten en koop hier veel vaker!

Hugo 24 nov 2022
Reageer
H

EUGardencenter ervaring

Tuinieren en het kweken van planten / groente / fruit is echt een uit de hand gelopen hobby van mij geworden.
Mijn hele tuin staat vol met van alles en nog wat en ieder vrij moment die ik heb, ben ik zo'n beetje in mijn tuin te vinden.
Het begon als een klein moestuintje en is op die manier steeds groter en groter geworden.
Op een gegeven moment kwam ik op het idee om zelf ook producten te gaan kweken en had ik een complete kweekset met tent en alles erop en er aan nodig.
Zo ben ik op EUGardencenter uitgekomen, zij hebben alles wat je je maar kunt wensen op de webshop staan.
Je kunt zelfs complete pakketten kopen, waar alles al in zit en dan hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet.
Zo ben ik ook begonnen en zelfs nog met een mooie aanbieding ook.
Als je hier een beetje goed op zoekt, dan zul je zien dat je hier heel erg veel geld kunt besparen.
Sindsdien bestel ik hier regelmatig wat, een nieuw onderdeel of iets anders wat ik nodig heb voor mijn tuin.
Het wordt altijd snel en keurig afgeleverd, hier heb ik nog nooit problemen mee gehad.

Harma 11 jan 2021
Reageer
M

Uitstekende service

Onlangs plaatste ik een bestelling bij eugardencenter, waaronder een kleine luchtinlaatventilator en filterkit, WINFLEX FAN + PRIMA KLIMA ECO FILTER 185M3. Hoewel het filter werd geleverd, ontbrak de ventilator. Na contact te hebben opgenomen, verontschuldigde het bedrijf zich en stuurde de ontbrekende ventilator direct op, belovend dat ik deze op zaterdag zou ontvangen. Gelukkig kwamen ze hun belofte na en ontving ik mijn ontbrekende item op zaterdag. Ik ben zeer tevreden over de service en zal zeker weer bij hen winkelen.

Maria 5 sep 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over EUGardencenter

EU Gardencenter, voorheen bekend als EU Growshop, is een vernieuwde website die zich richt op de kleinschalige hobbykweek. Met de invoering van de nieuwe Opiumwet Artikel 11a op 1 maart 2015 heeft het bedrijf besloten om onder de nieuwe naam EU Gardencenter verder te gaan. Hiermee willen ze duidelijk maken dat ze geen artikelen leveren als voorbereiding op hennepteelt en willen ze voldoen aan de wettelijke vereisten. Desondanks blijft EU Gardencenter trouw aan hun kernwaarden en blijven ze de hobbykweker voorzien van verantwoorde teeltproducten. Met hun vernieuwde website benadrukken ze hun toewijding aan de kleinschalige hobbykweek en bieden ze nog steeds een breed assortiment aan producten en diensten voor de hobbykweker.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.eugardencenter.com
  • info@eugardencenter.eu