Saake-shop.nl

Saake-shop.nl

4.6 reviewscore • 11 reviews
R

Uitstekende klantenservice bij Saake

Mijn ervaringen met Saake zijn tot nu toe erg positief. Mijn eerste bestelling werd vlot en zonder problemen geleverd. Bij mijn tweede bestelling ontstond er een klein probleem met de betaling door een fout bij de bank. Ik nam zowel schriftelijk als telefonisch contact op met Saake, en ze handelden mijn zaak snel en efficiënt af. De bestelling werd uiteindelijk de volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice van Saake; ze waren vriendelijk, behulpzaam en stonden klaar om alle problemen op te lossen. Hun producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd tegen een redelijke prijs. Ik zou Saake zeker aanbevelen aan anderen.

Robin 15 sep 2023
Reageer
J

Snelle levering van accus en lader - een aanrader

Ik ben echt onder de indruk van de efficiëntie van Saake. Ik had dringend een nieuwe accu nodig voor mijn Canon R6 en kwam op hun site een aantrekkelijke aanbieding tegen voor twee accu's met een lader. Tot mijn verbazing werd mijn bestelling binnen een dag bezorgd, precies op tijd voor mijn gebruik de volgende dag. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijs was verrassend laag. Ik zou zeker aanbevelen om bij Saake te bestellen, gezien mijn positieve ervaring met hun snelle service en kwalitatieve producten.

Jasper 7 nov 2023
Reageer
M

Uitstekende vervangende acculader gevonden!

Na een teleurstellende ervaring met een andere leverancier die een acculader aanbood die bij ontvangst zowel van inferieure kwaliteit als duurder bleek te zijn, kwam ik bij Saake terecht. Hier vond ik een acculader van geweldige kwaliteit tegen een veel lagere prijs, en hij werd ook nog eens snel geleverd. Deze positieve ervaring heeft me overtuigd om vaste klant te worden bij Saake. Ik ben echt blij met mijn aankoop en kan Saake van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betaalbare producten.

Marianne 5 okt 2023
Reageer
S

Tevreden klant uit Belgie met snelle service

Mijn recente ervaring met Saake was zeer positief. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verwerkt en verzonden, waardoor de levering slechts enkele uren in beslag nam. Ik was ook onder de indruk van de snelle toezending van de factuur via e-mail, wat erg handig was voor mijn administratie. Ik waardeer de efficiënte service van Saake en zou hen zonder twijfel aanbevelen als een betrouwbare leverancier, vooral voor klanten in België zoals ik.

Sabine 3 okt 2023
Reageer
S

Tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben echt tevreden over de producten die ik bij Saake heb gekocht. Ze bieden kwalitatieve producten aan tegen een lagere prijs dan de originele merkproducten. De snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd was indrukwekkend, en de producten waren zorgvuldig verpakt. Bovendien waardeer ik het dat ze rekening houden met het milieu door geen onnodig grote verpakkingen te gebruiken. Dit alles maakt dat ik Saake ten zeerste aanbeveel voor iedereen die op zoek is naar betaalbare, kwalitatieve producten.

Steven 12 sep 2023
Reageer
G

Uitstekende service bij ontbrekend artikel

Ik had een bestelling bij Saake gedaan die door de brievenbus paste, maar helaas ontbrak het artikel in de enveloppe. Ik nam direct contact op met Saake en ik werd zonder wachttijd vriendelijk te woord gestaan. Ik plaatste meteen een extra bestelling en tot mijn verbazing werd deze, inclusief het ontbrekende item van mijn vorige bestelling, de volgende dag geleverd. Ik ben zeer onder de indruk van Saake's klantenservice; ze reageerden snel en losten het probleem efficiënt op. Ik heb niets dan lof voor deze winkel!

Gerrit 22 jul 2023
Reageer
L

Ontevreden over leveringsproblemen en service

Mijn ervaring met Saake was helaas teleurstellend. Ik bestelde een extra batterij voor mijn camera en betaalde extra voor snelle levering. Toen ik zag dat mijn bestelling nog steeds 'in voorbereiding' was, nam ik contact op met de klantenservice. Ik werd meerdere keren onderbroken door de medewerker, wat me erg frustreerde. Ik vroeg om een oplossing, gezien de extra kosten die ik had gemaakt, maar kreeg te horen dat ik gewoon moest wachten. Ik vond de service verre van klantvriendelijk en de hele situatie gaf me het gevoel dat ze de schuld op de post legden, wat ik erg gemakzuchtig vond.

Linda 8 jun 2023
Reageer
B

Uitstekende ervaring met batterijen en opladers

Ik heb onlangs een set batterijen met een oplader en een auto-oplader voor mijn Panasonic camera gekocht bij Saake. De batterijen zien er niet alleen goed uit, maar presteren ook uitstekend. Mijn bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel geleverd; ik had het de volgende dag al in huis. Ik kon mijn pakket eenvoudig volgen met de track and trace-code, wat erg handig was. De bezorgservice van GLS was ook top. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij Saake en zou ik hen aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en kwalitatieve elektronica-accessoires.

Bianca 23 mei 2023
Reageer
H

Tevreden met reserveaccus

Ik heb recent reserveaccu's voor mijn Canon camera besteld bij Saake en ze werden snel geleverd, wat ik erg op prijs stelde. De accu's kwamen aan als een brievenbuspakje, wat erg handig was. De kwaliteit van de accu's voldeed aan mijn verwachtingen, gezien de prijs die aanzienlijk lager was dan die van de originele Canon-accu's. Hoewel de accuduur iets tegenviel, was dit acceptabel gezien de prijs. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en zou ik Saake aanraden voor wie op zoek is naar betaalbare alternatieven voor originele accessoires.

Hugo 20 mei 2023
Reageer
M

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Mijn ervaring met Saake was zeer aangenaam. Toen ik vragen had over mijn bestelling, nam ik telefonisch contact op en werd verrassend snel doorverbonden met een zeer vriendelijke medewerker. Ze hielp me uitstekend en als kers op de taart ontving ik de volgende dag al mijn bestelling. Ik ben enorm tevreden met de producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Het is zeldzaam om zo'n goede klantenservice te ervaren. Saake heeft zeker mijn vertrouwen gewonnen en ik heb zelfs al een nieuwe bestelling geplaatst. Ik wil Saake hartelijk bedanken voor de geweldige service en de kwalitatieve producten.

Marco 15 mei 2023
Reageer
D

Ideale webshop voor de hobbyfotograaf

Als hobbyfotograaf haal ik al meer dan 5 jaar al mijn camera-accessoires bij Saake Shop. Ze hebben ontzettend veel op het gebied van fotografie. Accu's, flitsers, geheugenkaarten, kabels, statieven, tassen, noem het maar op... Ze verkopen alleen kwalitatief goede producten. Wanneer er iets niet goed is, kun je het moeiteloos ruilen. Ze hebben tegen mij nooit moeilijk gedaan, daarom ben ik ook al meer dan 5 jaar vaste klant. De website vind ik erg prettig om naar te kijken, alles is duidelijk gecategoriseerd en makkelijk te vinden. De prijzen zijn ook gewoon goed. Ik denk dat ik binnenkort een camera-cover bij ze ga bestellen voor mijn Nikon D750. Ze hebben een eigen voorraad dus de producten heb je ook lekker snel in huis. De live chat functie is ook erg handig, als je een vraag over iets hebt. Je word echt snel geholpen!

Dirk B. 4 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Saake-shop.nl

Er zijn 11 reviews geschreven over Saake-shop.nl op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.saake-shop.nl
  • service@saake-shop.nl