RUSH

RUSH

3.3 reviewscore • 3 reviews
I

Ideaal voor ons rijschool

De verzending was razendsnel en we waren goed op de hoogte gehouden over de verzendstatus. Het was meteen duidelijk welke producten we nodig hadden voor onze rijschool. De producten hebben ook een fijne geur.

Ineke 28 feb 2024
Reageer
K

Helemaal niks

De drying towel wordt je auto totaal niet droog van. Hoe is het nou mogelijk dat mensen dit bedrijf serieus nemen. Is sowieso in handen van een influencer die denkt dat die alles is. Als de producten nou goed waren, oke... Dat is totaal niet het geval.

KevinVR 19 feb 2024
Reageer
R

Prima service

De service van Rush is goed en de levering is snel. Ik zou iedereen aanraden om de producten van Rush te proberen om je auto echt een top beurt te kunnen geven zonder dat je naar een andere dure professionele garage hoeft te gaan,.

R H 12 feb 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over RUSH

RUSH heeft duidelijk een passie voor auto's en dat zie je terug in de kwaliteit van hun producten. Als autoliefhebber kan ik dit alleen maar toejuichen. De filosofie van RUSH om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, is lovenswaardig. De zorgvuldige samenstelling van de producten en de uitgebreide testprocedures in hun eigen laboratoria bewijzen dit. RUSH streeft naar perfectie en staat open voor feedback van gebruikers om hun producten te blijven verbeteren. Het is duidelijk dat RUSH geen concessies doet aan kwaliteit, veiligheid of merkbeleving en dat alles alleen het beste moet zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.rushofficial.nl
  • info@rushofficial.nl