Roompot Residence De Veerse Wende

Roompot Residence De Veerse Wende

4.1 reviewscore ÔÇó 9 reviews
C

De bouw is begonnen

De vakantiewoningen zijn erg leuk om te huren. Ik loop hier bijna dagelijks met mijn hond, omdat het aan de weg van Arnemuiden naar Lewedorp te gevaarlijk is om haar daar uit te laten. Hier op het park kan ze zichzelf heerlijk uitleven. ­čĹŹ Onlangs is er gestart met de bouw van de luxe appartementen, wat erg spannend is.

Claassens 19 jun 2023
Reageer
B

Wat een tegenvaller

Ik ben teleurgesteld over mijn verblijf op dit park. Er was een probleem met de hygi├źne en schoonmaak van de accommodatie, wat zorgde voor ongemak tijdens mijn verblijf. Ook waren sommige faciliteiten niet beschikbaar, wat mijn verwachtingen niet heeft waargemaakt. De receptiewas niet op de hoogte en niet in staat om snel problemen op te lossen. Ik zou dit park niet aanbevelen aan andere reizigers.

Benjamin Kraling 18 okt 2022
Reageer
R

Wat een genot!

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in deze accommodatie! De locatie is perfect, dicht bij het strand en het centrum. Het huisje was schoon en comfortabel en had alles wat we nodig hadden. Het zwembad was geweldig en de kinderen genoten echt van de speelruimte. De receptie was zeer behulpzaam en vriendelijk, en we voelden ons zeer welkom.

R.B. 29 sep 2022
Reageer
O

Prachtig mooi varen

Het huis is ruim en prachtig, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een vaatwasser en een wasmachine. Echt een luxe! Het uitzicht op het water is adembenemend mooi. Vanaf de steiger kun je zo het water in springen. We hebben ook een dag een bootje gehuurd en heerlijk gevaren op het schitterende Veerse meer. Een fantastische ervaring!

Olga 28 sep 2022
Reageer
I

Geweldig gehad

Had een fantastische tijd in diz plaats! Locatie was super, helemaal aan zee en dicht bij leuke restaurantjes en winkels. Het huisje was schoon en comfortabel, precies wat wij zochten. Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Kregen zelfs een upgrade toen we aankwamen. Kan deze plek absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie aan de kust.

Irene Marijke Kids 6 mei 2022
Reageer
T

Fantastische plek

De villa's bevinden zich op een betoverende locatie aan de serene wateren van het Veerse Meer. Ze zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, waaronder een goed uitgeruste keuken, twee smaakvolle badkamers, een handige wasmachine en een effici├źnte vaatwasser. Hoewel er geen receptie aanwezig is, kun je op loopafstand terecht bij het nabijgelegen Fletcher hotel voor een heerlijke maaltijd en het huren van fietsen. Het enige minpuntje is dat het vlakbij een klein vliegveldje ligt, waar af en toe wat rumoerige propellervliegtuigjes overvliegen. Desalniettemin blijft het een adembenemende plek om te vertoeven!

Thom 10 okt 2021
Reageer
I

Niet de leukste

De 'aqua villa' is nog maar net opgeleverd, dus het is splinternieuw en buitengewoon schoon. Desondanks heeft het een gemiddelde beoordeling gekregen. Het is belangrijk om te vermelden dat er weinig tot niets te beleven is in de omgeving, zowel op het park zelf als in het nabijgelegen dorp Arnemuiden. Bovendien is het dorp ruim een half uur lopen verwijderd, wat betekent dat je altijd de auto moet nemen om iets interessants te vinden.
Het vakantiepark zelf is knus en aan de voorkant van de villa bevindt zich een redelijk drukke doorgaande weg die leidt naar het Fletcher Hotel en de recreatiespot voor campers en dagrecreanten. Aan de achterkant van de villa, met een terras aan het water, heb je uitzicht op de terrassen van andere 'villa's' aan beide kanten en aan de overkant. Er is niet veel privacy en geluid draagt ver over het water. Daarnaast is het vliegveld Midden-Zeeland vlakbij, dus op mooie dagen kun je behoorlijk wat propellervliegtuigjes horen overvliegen.

Ilze 19 jul 2021
Reageer
C

Lekker vakantie houden

We hebben enorm genoten! De locatie was geweldig, prachtig gelegen en de woning zelf was absoluut schitterend. Het was nieuw en voorzien van alle gemakken. We kwamen werkelijk niets tekort. Aan alles was gedacht: er was mesh WiFi, een smart tv, eigen parkeerplekken voor het huis, twee badkamers, twee toiletten en drie slaapkamers voor onze groep van zes personen. Bovendien hadden we ons eigen steiger en een adembenemend uitzicht op het Veerse Meer. We kijken er nu al naar uit om terug te komen tijdens een van onze volgende vakanties.

Cedric 3 feb 2021
Reageer
I

Luxe nieuwbouw

Prachtig en modern gebouw met alle benodigde voorzieningen. Het enige minpuntje was dat er twee badkamers boven waren, wat een beetje onhandig was. Ook was er een probleem met de afvoer in de badkamer, omdat de vloer verkeerd afliep. Gelukkig hebben ze dit snel opgelost nadat we hen hiervan op de hoogte brachten. Er waren twee toiletten boven en een beneden, wat handig was. De koelkast had gelukkig een vriesvak. We verbleven in de accommodatie Lamsoor 7. Het enige nadeel was dat er geen muggennet aanwezig was, maar we konden wel goed ventileren. Al met al hebben we een geweldige tijd gehad.

Ilonka 8 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Arnemuiden.

Over Roompot Residence De Veerse Wende

Roompot Residence De Veerse Wende is gelegen te Oranjeplaatweg 18 in Arnemuiden aan de oevers van het Veerse Meer, in het mooie Zeeuwse landschap. Het park biedt een unieke en luxe vakantie-ervaring met een breed scala aan accommodaties en faciliteiten. Op Roompot Residence De Veerse Wende vind je stijlvolle en comfortabele vakantievilla’s aan het water. Het park beschikt niet over diverse faciliteiten om je verblijf extra speciaal te maken, maar geeft je gratis toegang tot alle faciliteiten van Roompot Beach Resort. De omgeving van Roompot Residence De Veerse Wende biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Maak een mooie wandeling of fietstocht langs het water, bezoek de gezellige dorpjes en steden in de buurt, of geniet van de rust en ruimte van het Zeeuwse platteland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnemuiden, Zeeland
  • https://www.roompotresidencedeveersewende.nl
  • info@roompot.nl