Roompot Residence De Veerse Wende

Roompot Residence De Veerse Wende

4.0 reviewscore • 3 reviews
R

Wat een genot!

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in deze accommodatie! De locatie is perfect, dicht bij het strand en het centrum. Het huisje was schoon en comfortabel en had alles wat we nodig hadden. Het zwembad was geweldig en de kinderen genoten echt van de speelruimte. De receptie was zeer behulpzaam en vriendelijk, en we voelden ons zeer welkom.

R.B. 29 sep 2022
Reageer
B

Wat een tegenvaller

Ik ben teleurgesteld over mijn verblijf op dit park. Er was een probleem met de hygiëne en schoonmaak van de accommodatie, wat zorgde voor ongemak tijdens mijn verblijf. Ook waren sommige faciliteiten niet beschikbaar, wat mijn verwachtingen niet heeft waargemaakt. De receptiewas niet op de hoogte en niet in staat om snel problemen op te lossen. Ik zou dit park niet aanbevelen aan andere reizigers.

Benjamin Kraling 18 okt 2022
Reageer
I

Geweldig gehad

Had een fantastische tijd in diz plaats! Locatie was super, helemaal aan zee en dicht bij leuke restaurantjes en winkels. Het huisje was schoon en comfortabel, precies wat wij zochten. Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Kregen zelfs een upgrade toen we aankwamen. Kan deze plek absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie aan de kust.

Irene Marijke Kids 6 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Arnemuiden.

Over Roompot Residence De Veerse Wende
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnemuiden, Zeeland
  • https://www.roompotresidencedeveersewende.nl