Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

3.7 reviewscore • 3 reviews
G

Beach House

Met het gezin hebben we afgelopen week een Beach House gehuurd bij Roompot Beach Resort. Dit is ons mede door het weer erg goed bevallen. Twee slaapkamers met beide een tweepersoonsbed. Nette badkamer met douche. De keuken is groot genoeg en je kunt heerlijk buiten eten. Er is ook een windscherm aanwezig.

Deze Beach Houses staan echt op het strand en dat geeft een hele unieke ervaring. Zo hadden wij het strand en zee nog niet eerder meegemaakt! Er zitten ook genoeg ramen in het huisje en de ramen zijn ook best groot. Je hebt dus op elk moment een fantastisch uitzicht. Wij gaan dit zeker nog een keer doen!

Gio 3 sep 2022
Reageer
T

Heeft zijn onderhoud nodig

We hebben een prima verblijf gehad, maar het centrumgebouw en het zwembad hadden een verouderde uitstraling. Normaal gesproken verblijven we liever op het park zelf vanwege het gemak, maar het restaurant op het park zelf oogde erg sfeerloos. De beachclub was de hele week gesloten, wat vooraf niet was gecommuniceerd en waarvoor we hadden gekozen voor dit park omdat het ook een van de promotiefoto's was. Hygiëne in de accommodatie (2431) en openbare ruimtes liet ook te wensen over. In de badkamer lag nog zand, meerdere schimmels en vochtvlekken te zien. Voordat we erin trokken hebben we het huisje ook zelf nog schoongemaakt, want het was vies/plakkerig.

T. VdB 21 dec 2022
Reageer
M

Best wel knus verblijf

Er zijn slechts twee minpunten. Een zwangere vrouw kan niet douchen omdat de doorgang tussen het toilet en de douche te krap is. Bovendien aankwamen wij na een reis van 4,5 uur om 16.05 uur. Ik vind dat inchecken na 16.00 uur te laat is, omdat je dan al een groot deel van de dag verliest. De tijdschakelaar van het deurslot ging pas om 17.30 uur open. Bij de buren gingen de deursloten na tien minuten open en bij anderen na een kwartier. Een onderhoudsmonteur vertelde ons dat alle sloten op verschillende tijdstippen openen, maar dat het teveel werk is om dit te wijzigen. Dit is niet zo professioneel van Roompot.

Ming 13 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Kamperland.

Over Roompot Beach Resort

Vakantiepark te Kamperland, Zeeland.