Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

3.3 reviewscore • 8 reviews
H

Een ware nachtmerrie

Mijn verblijf op deze camping was een ware nachtmerrie. De hygiëne liet enorm te wensen over en het personeel bij de receptie was allesbehalve behulpzaam. Er waren zelfs ratten in de voortent, wat mijn verblijf nog onaangenamer maakte. Toen ik hierover klaagde, kreeg ik te horen dat dit op elke camping voorkomt, wat ik absoluut niet acceptabel vind. Ik kan nog wel even doorgaan over alle negatieve aspecten van deze plek. Kortom, deze camping is absoluut geen aanrader.

Heleen 13 jul 2023
Reageer
P

Geen positieve ervaring voor stagiaires

Mijn dochter heeft hier stage gelopen en ik ben zeer ontevreden over de manier waarop stagiaires worden behandeld. Ze werken lange dagen zonder enige vergoeding en moeten zelf voor hun eigen eten zorgen. Dit vind ik totaal onacceptabel. Bovendien hadden ze last van ratten in de badkamer, wat de situatie nog erger maakte. Op haar laatste dag kreeg ze nauwelijks waardering. Er werd geen enkel blijk van dankbaarheid getoond voor haar harde werk en inzet. Dit is echt schandalig en ik zal deze plek zeker niet aanbevelen.

Peter 21 jun 2023
Reageer
T

Gemengde gevoelens over dit park

Mijn ervaring op dit park was wisselend. Het inchecken verliep niet soepel en er werd voornamelijk Engels gesproken, wat de communicatie bemoeilijkte. Het zwembadwater was te koud, waardoor mijn baby begon te klappertanden na slechts tien minuten. Ook was het baby/kinderbadje te klein voor zo'n groot park. De binnen speeltuin was teleurstellend en er waren weinig faciliteiten voor kinderen onder de drie jaar. Hoewel het huisje redelijk schoon was, waren er toch wat gebreken. Gelukkig was de ligging bij het strand een positief aspect.

Ton 19 mei 2023
Reageer
M

Prachtige locatie, maar met enkele minpunten

Onze Beachhouse had een prachtig uitzicht en de bagageservice was erg handig. Helaas waren de ramen aan de voorkant te klein bij de zes-persoons variant. Het onderhoud van het huisje liet te wensen over, met een slecht doorlopend doucheputje en een gat in de deur. Het zwembad was oké, maar het water bevatte te veel chloor, waardoor mijn kinderen last hadden van hun ogen na het zwemmen. De horecagelegenheden waren tijdens de vakantieperiode beperkt geopend, wat jammer was. Al met al was het park gemiddeld.

Marijke 5 mei 2023
Reageer
A

Mooie locatie, maar matige ervaring

De ligging bij de Oosterschelde was mooi, maar ons huisje had enkele tekortkomingen. De slaapkamers waren klein en het bed veroorzaakte zelfs een gekneusde knie. Ook de douche functioneerde niet naar behoren, met wisselend ijskoud en warm water. Het inchecken verliep als een loterij, omdat het slot niet altijd werkte. Het zwembad had te veel chloor, wat zorgde voor brandende ogen bij de kinderen. Bovendien sprak het personeel weinig Nederlands, wat voor sommige gasten problematisch kon zijn.

Annika 1 mei 2023
Reageer
W

Redelijk

Ons chalet voor vier personen was redelijk, maar de bank was oncomfortabel en de douche had een vervelende waterstraal. De animatie voor kinderen was leuk en het personeel was vriendelijk, maar sprak weinig Nederlands, wat voor ons wel een beetje moeilijk was. Het voelt wel als vakantie, maar is toch niet heel netjes.

Wendy 28 apr 2023
Reageer
P

Kindvriendelijk park op een mooie locatie

Het comfort huisje was klein maar voorzien van alles wat we nodig hadden. De kinderslaapkamer was erg licht, wat soms onhandig was. De animatie met Koos was erg leuk voor de kinderen en het park zag er verzorgd uit, met speeltuintjes op elke hoek. Het strand was op loopafstand en er was veel te doen in de omgeving. Het restaurant viel echter tegen, met hoge prijzen en matige kwaliteit. Het zwembad was groot en aangenaam van temperatuur, maar er was enige schimmel aanwezig.

Pjotr 28 apr 2023
Reageer
G

Beach House

Met het gezin hebben we afgelopen week een Beach House gehuurd bij Roompot Beach Resort. Dit is ons mede door het weer erg goed bevallen. Twee slaapkamers met beide een tweepersoonsbed. Nette badkamer met douche. De keuken is groot genoeg en je kunt heerlijk buiten eten. Er is ook een windscherm aanwezig.

Deze Beach Houses staan echt op het strand en dat geeft een hele unieke ervaring. Zo hadden wij het strand en zee nog niet eerder meegemaakt! Er zitten ook genoeg ramen in het huisje en de ramen zijn ook best groot. Je hebt dus op elk moment een fantastisch uitzicht. Wij gaan dit zeker nog een keer doen!

Gio 3 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kamperland.

Over Roompot Beach Resort

Er zijn 8 reviews geschreven over Roompot Beach Resort op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.roompotbeachresort.nl
  • info@roompot.nl