Residence Klein Vink

Residence Klein Vink

4.8 reviewscore • 2 reviews
L

Het was leuk!

We hebben een prettig verblijf gehad op Recidence Klein Vink tijdens de kerstdagen. Het huisje (nr. 399) was schoon en ruim, met 3 woonkamers die met elkaar verbonden waren. De slaapkamers waren groot en de badkamers waren prima. Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt van de sauna, hebben we wel genoten van de Thermen.

De kinderen hebben zich goed vermaakt in de kidsclub en hebben leuke knutselwerkjes gemaakt. De snackbar op het park was ook een aanrader, met heerlijk knapperige frietjes. Ons enige puntje van kritiek is dat ons huisje ver van het restaurant, de kidsclub, het zwembad en de winkel lag, dus we moesten de auto vaak gebruiken.

Loes 20 jan 2023
Reageer
I

Luxe Nieuwjaarsdag

We verbleven in een schoon en verzorgd huisje op het park. De nieuwere stenen huisjes zijn ruim en bieden voldoende privacy. We hebben genoten van het heerlijke bad en de infrarood sauna. Ondanks het regenachtige weer was er genoeg vermaak op het park en hebben we ons goed vermaakt. Vooral voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar is dit park een aanrader. Ze zullen dol zijn op Koos en de range rovers.

Isabelle 3 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Arcen.

Over Residence Klein Vink

Er zijn 2 reviews geschreven over Residence Klein Vink op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arcen, Limburg
  • https://www.kleinvink.nl
  • info@roompot.nl