Residence Klein Vink

Residence Klein Vink

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Heerlijk genoten op een locatie als deze

Wij hebben een prachtig verblijf gehad in het park, gelegen op een ideale locatie op de grens van Nederland en Duitsland. Het park was zeer netjes onderhouden, met weinig tot geen zwerfvuil te vinden. De tuinen en groene gebieden waren goed onderhouden. Ons verblijf in de residentie Arcen in combinatie met het thermaalbad Arcen was een topcombinatie. Het thermaalbad was prachtig, met diverse leuke baden. Wij vonden het een waar genot.

Jeroen Ottink 21 jun 2022
Reageer
L

Helaas wat tegenvallend dit keer

We hebben onze verjaardag met familie gevierd en verbleven er 2 nachten. Hoewel het huis prachtig was, werden we verstoord door harde muziek en geluid van jonge buren die beide nachten tot laat door gingen. Hierdoor hebben we weinig geslapen. Bovendien waren er 8 auto's geparkeerd terwijl er maar 3 toegestaan zijn. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar het lijkt erop dat ze niet in staat waren om de situatie op te lossen. Hoewel we een duur weekend hebben geboekt (1350 euro), was de beloofde rust geen garantie. We komen al jaren op de parken van Klein Vink, maar we hebben dit nog nooit meegemaakt. Dit zal me beïnvloeden in mijn volgende keuze.

LOP 21 apr 2022
Reageer
P

Mooi natuur en rustgevend

Het Residence gedeelte van het park is prachtig, met nette wegen, goed onderhouden tuinen en vrijstaande vakantiehuizen. Het Thermaalbad, dat gratis toegankelijk is tijdens daluren, is bijzonder fraai. Door de coronamaatregelen waren de service-tijden beperkt, maar de medewerkers deden hun uiterste best. Vanuit 376 geniet je van een prachtig uitzicht op het natuurpark en de speeltuin is dichtbij. Kans is groot dat wij aankomend jaar nog een keertje terug komen hoor.

Piet en Els 27 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Arcen.

Over Residence Klein Vink

Vakantiepark te Arcen, Limburg.