Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen

3.3 reviewscore • 10 reviews
L

Fantastische Ervaring

We hebben een heerlijke vakantie gehad op de Lommerbergen. Ik herken me niet in de vele negatieve reacties. Het personeel was behulpzaam en werkte hard om het iedereen naar de zin te maken. Er waren veel faciliteiten en het zwemparadijs had voor ieder wat wils. We verbleven 18 dagen in een kinderbungalow die ook leuk was ingericht met een speciale speel-slaapkamer voor de kinderen. Als ik een nadeel moet noemen, is het dat het terras van het grand café wat onderhoud nodig heeft, omdat de tegels los liggen en mijn dochter en andere kinderen hun tenen meerdere keren hebben opengehaald. Ook miste ik een wasserette op het park. Als gezin van bijna drie weken moet je wel een was kunnen draaien, wat wel mogelijk was op 5 minuten rijden bij diverse tankstations, maar omdat het park autovrij is, moesten we een eind lopen met onze was terug naar de accommodatie. Het huisje was schoon en het eten op het park was uitstekend! We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker terug!!

Lisa 16 jun 2023
Reageer
S

Top vakantie, langere openingstijden plaza gewenst

We hebben een leuke vakantie gehad, het huisje voor 2 personen was klein maar netjes en schoon. Het park is prachtig en het zwembad is geweldig. Het personeel van het zwembad verdient een 10+, wat een toppers en erg behulpzaam. De plaza is leuk, maar één ding viel erg tegen: op dinsdagavond was er een topzanger, maar om 21.45 uur moest je al je laatste drankje nemen, omdat ze om 22.00 uur gingen sluiten. Kom op zeg, de mensen zijn op vakantie en de zanger en bezoekers komen net op gang, en dan is het al afgelopen. Dat was een grote teleurstelling. Op zaterdag sluiten ze zelfs om 23.00 uur. Een flinke domper!!!

Sanne 27 jun 2023
Reageer
E

Niet aan onze verwachtingen voldaan

We zijn al jaren 4 a 5 keer per jaar met veel plezier op de Lommerbergen geweest. Helaas waren we deze keer in april teleurgesteld. Bij aankomst was het huisje muf en vochtig, met een erg nat matras. We belden de receptie, maar het voorstel om het matras om te draaien werd niet geaccepteerd en er zou een nieuw matras komen. Na een paar uur kwam er inderdaad een nieuwe, maar een uur later ontdekten we dat het matras en dekbed nog steeds zeiknat waren door een grote lekkage in het plafond boven het bed. We belden opnieuw met de receptie en er zou snel iemand komen, maar dat duurde uiteindelijk nog een uur. De monteur vertelde dat de lekkage al bekend was, dus hoe konden ze ons dan in dit huisje plaatsen? Uiteindelijk kregen we met veel moeite een ander huisje voor de komende nacht, maar tegen die tijd was het bijna 11 uur en was onze dochter van 6 jaar oververmoeid, terwijl ik zelf ook 25 weken zwanger was. Geen pretje dus. De volgende dag gingen we naar de receptie en als compensatie kregen we een uur gratis bowlen. Ongelooflijk... De medewerksters waren niet vriendelijk. We hebben Landal Nederland een e-mail gestuurd en hopen op een beter aanbod, anders gaan we nooit meer naar de Lommerbergen.

Eva 2 mei 2023
Reageer
J

Genoten van een heerlijk weekend

De huisjes zijn mooi opgeknapt! Bij aankomst was alles netjes en schoon. Het zwembad was ook leuk opgeknapt met nieuwe glijbanen. We zijn al een paar keer eerder op dit park geweest, enkele jaren geleden toen de kinderen nog kleiner waren en gebruikmaakten van de animatie. Nu, met mijn meiden van 12 en 13, hebben we geen gebruik gemaakt van de animatie, maar we hebben ons nog steeds prima vermaakt. Het enige minpuntje was dat de tafels voor de bingo al vol zaten, hoewel we 30 minuten van tevoren waren gekomen. We hebben heerlijk gegeten bij de pizzatent en het steakhouse. Het bestellen via QR-code was handig. De sleutel via de app vonden we ook erg handig, omdat we niet hoefden in te checken en we geen rijen hadden. We hebben een zeer geslaagd weekend gehad!!

Jurrie 24 apr 2023
Reageer
A

Tegenvallende onderhoudsstaat

We zijn hier in september 2022 een week geweest in een 6-persoons huisje. In dit huisje hadden we lekkage, maar dat werd prima opgelost door ons een gratis midweek te geven als compensatie.

We hebben in maart 2023 gebruik gemaakt van deze compensatie. We verbleven opnieuw in een 6-persoons huisje, maar deze keer met een ander nummer. Hier hadden we weer lekkage boven de tv. De tv was kapot, er lag overal water en er kwamen nog steeds druppels uit het plafond. Nadat we dit bij de receptie hadden gemeld, kregen we te horen dat we leugenaars waren en dat het dak niet lek was, dus dat het niet waar kon zijn. Omdat het op onze laatste dag gebeurde, maakte het volgens hen ook niet meer zoveel uit. De huisjes zijn slecht onderhouden en erg vies. Wel is het park leuk voor jonge kinderen, maar het zwembad is erg koud voor de allerkleinsten. Ook moet je 's avonds oppassen bij de kinderboerderij, omdat er ratten over het pad lopen. We komen hier niet meer terug!

Anoniem 27 mrt 2023
Reageer
J

Geweldige ervaring, schone accommodatie

We waren in januari (buiten de reguliere vakanties) bij de Lommerbergen. Gezien de slechte reviews over de schoonmaak, belde ik vooraf met Landal. Ze verzekerden me dat het huisje goed schoon zou zijn, en dat was het geval! Het huisje was wat klein, maar niet kleiner dan huisjes op andere parken zoals Center Parcs. Het was groot genoeg voor ons vieren. Helaas bleek de verwarming bij aankomst te lekken. We appten de receptie en binnen 5 minuten stond er een monteur voor de deur om het probleem op te lossen. Heel fijn, die snelle actie. We hebben genoten van het fantastische zwemparadijs, de animatie en de kinderboerderij. Het was een feest voor de kinderen. Ook de bediening was uitstekend. We werden altijd vriendelijk geholpen en snel bediend. Toen ons zoontje zijn beker omstootte, kreeg hij zelfs nieuw drinken. Top service dus. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar. We hebben de restaurants niet getest.

Jannes 23 mrt 2023
Reageer
C

Gemengde ervaring

Het is een heel leuk park, maar het huisje was bij aankomst NIET schoongemaakt. De haren van de vorige gasten lagen nog in het bad en de wasbak, en overal lag zand. De tafel was nog vies van de vorige bewoners, en het vuilnis zat nog in het prullenbakje. We zijn zelf maar begonnen met schoonmaken, want met twee jonge kindjes kun je daar echt niet op wachten. We komen hier niet meer terug.

Charlotte 12 mrt 2023
Reageer
E

Niet voldaan aan verwachtingen

Het huisje was erg klein, op zich niets mis mee, maar niet wat we gewend zijn van Landal huisjes. Maar het was echt vies, helaas. In de badkamer lagen nog haren van de vorige bewoners en overal was stof. De tafels plakten en het servies in de kast was niet schoon. Het park zelf was leuk, met genoeg te doen voor jonge kinderen. We hebben prima gegeten en gedronken bij de verschillende eetgelegenheden.

Esther 12 mrt 2023
Reageer
J

Prachtige ouderwetse bungalows

We hebben hier een heerlijke week beleefd, mede dankzij het waanzinnige zwemparadijs, de heerlijke restaurants en de mooie omgeving.

Helaas zijn alle bungalows verouderd. De vernieuwing volgens de website stelt niet zoveel voor. We moesten zelf de vloer opnieuw dweilen, want anders had onze kleine niet kunnen rondkruipen. De schoonmaakploeg heeft het de dag erna ook nog geprobeerd, maar dweilen zonder water is toch bijzonder. De pizzeria en het steakhouse zijn prima bevallen. Complimenten voor de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Als de bungalows meer up-to-date en schoon zouden zijn, zouden we zeker nog een keer komen.

Joris 27 feb 2023
Reageer
P

Genoten van een heerlijk weekendje weg

Het is een leuk park, schoon en netjes, erg leuk voor kinderen.

Het zwembad was erg druk vanwege de volle bezetting van het park en het ontbreken van veel vertier buiten in februari. Later op de dag was het gelukkig beter te doen. Het water was heerlijk warm. Het huisje (baby cottage) was keurig schoon en voorzien van luxe. Ook de bedden waren heerlijk. Het babygedeelte was goed verzorgd. Al met al hebben we een topweekend gehad.

1 minpuntje is dat het parkeerverbod bij de bungalows slecht werd nageleefd en daardoor de sfeer op het park naar beneden haalde.

Peter 18 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Reuver.

Over Landal De Lommerbergen

Vakantiepark Landal De Lommerbergen is gelegen Lommerbergen 1 in Reuver. Op het park vind je een ruime keuze aan knusse bungalows. Landal De Lommerbergen biedt ook een lange lijst aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Neem een duik in het subtropische zwemparadijs met glijbanen en een golfslagbad, geniet van de uitgebreide wellnessfaciliteiten, of leef je uit op de bowlingbaan. Voor de kinderen is er een avontuurlijk indoorspeelparadijs, een kinderboerderij en een uitgebreid animatieprogramma. Daarnaast is de omgeving van Landal De Lommerbergen ook zeker de moeite waard om te verkennen. Maak een wandeling of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap, bezoek de gezellige steden Roermond en Venlo, of ontdek de natuurrijke Maasduinen. Ook natuurgebied De Groote Peel en attractiepark Toverland liggen op korte afstand van het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Reuver, Limburg
  • https://www.landal.nl/parken/de-lommerbergen
  • lommerbergen@landal.nl