Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel

4.3 reviewscore • 4 reviews
N

Grill centerparcs de Limburgse peel

Vandaag formidabel gegeten. Vooraf nachos en chicken wings. Uitmuntend.

Hoofdgerecht biefstuk, schnitzel en twee maal sparen ribs. Ook de hoofdgerechten een aanrader. Reden om terug tekomen. Nagerechten, chocoloco, een dame blanche. Hele vriendelijke bediening die meerdere malen kwamen informeren. Keken goed rond. Almmet al een aanrader voor de familie Ebbeling

Nico van den Berg 10 aug 2023
Reageer
K

Redelijk goed

Op laatste moment geboekt. Naderhand door enkele recensies flink afgeschrikt en terughouden geworden t.a.v. verwachtingen. Aangeboden huisje niet super proper maar ook niet onaanvaardbaar. Toilet en Badkamer zagen er netter uit dan verwacht. Helaas ontdekten wij een heuse mierenplaag die zich door de hoofd slaapkamer over de wanden en het bed bewoog en inmiddels de woonkamer aan het veroveren was. Gemeld bij de receptie en die gingen meteen een ander huisje regelen. Moesten wel wat lang wachten op definitieve duidelijkheid daarover maak bleek eigenlijk meteen goed geregeld en ander huisje stond klaar. Deze was helemaal goed. Prima opgelost dus. Hier en daar wat (verbouwings)werkzaamheden op het park dus helemaal rustig was het niet maar niet onacceptabel lawaaierig. Door zeer teleurstellende reviews over het Grill Restaurant durfden we deze niet aan. Helaas was er niet veel andere keus. Het Frites Affair was in tegenstelling tot de getoonde openingstijden niet open en het Market Restaurant alleen voor ontbijt blijkbaar. resteerde het Grand Cafe. Daar maar eten besteld. Uiteindelijk bleek al het eten gewoon rechtstreeks vanuit het Grill Restaurant te komen alsnog. De Sate met patat was prima en niets mis mee, de Pizza Margerita een beetje karig. Tweede dag Schnitzel gedaan en deze was iets te lang gebakken, heel bruin bijna tegen verbrand aan. IJsjes, Bier, Koffie en snacks waren allemaal prima in orde en lekker. Personeel was op alle locaties bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Zwembad voor twee mensen die al wat gevorderd op leeftijd zijn prima. Voor grote gezinnen of oudere kinderen denk ik niet spannend genoeg. De op het park aanwezig midgetgolf hebben we nimmer iemand op bezig gezien waardoor we er maar vanuit gingen dat deze niet open was. Door de zeer desolate uitstraling dit ook maar niet eens geverifieerd, Jammer.
Al met al ons voldoende vermaakt op dit park en zijn niet afgeschrikt dit niet nogmaals te doen. Voor personeel zouden we hier terugkomen voor iets meer body van het park volgende keer een ander waarschijnlijk.

Keijsper 8 sep 2023
Reageer
R

Let op! Huisdieren toegestaan op het park.

Bij binnenkomst hing er een huisdieren geur rond. Wij troffen haren op de bank aan.
Bij melding bij de receptie werd ons verteld dat er in alle huisjes huisdieren toegestaan zijn. Gelukkig kwam de house keeping al gauw langs om de kussens te vervangen. Helaas was er wat achterstallig werk aan schoonmaak gedaan. Alle doodgeslagen muggen en spinnen plakten nog aan de muren de prullenbak was vies overal hingen er spinnen webben en onder het bed lagen nog oude appelschillen en papiertjes snoep. Plus dikke plakken stof aan de schilderijen.
Voor de rest was het personeel erg vriendelijk. Het zwembad was ook niet echt bijzonder.

Roos 17 aug 2023
Reageer
J

Kleinschalig Center Parcs

Ik ben van Center Parcs gewend dat het enorme parken zijn met van alles en nog wat te doen, ik vond dit park een stuk kleinschaliger. Er waren minder activiteiten en alles op het park was minder uitgebreid, dit vond ik zelf eerlijk gezegd een beetje jammer en een kleine tegenvaller.

Het huisje waar we in zaten vond ik top! Iedere dag werden er verse broodjes bezorgd, dat voelt voor mij echt als de ultieme luxe. Daar kan ik echt van genieten, die verwennerij. Ook de bedden etc. was goed, hier hadden we zeker niets over te klagen.

Verder zijn we nog een dagje naar Toverland geweest, dat was nog geen 10 minuten rijden. Hier heeft onze dochter de tijd van haar leven gehad, dus voor mensen die hier naartoe gaan is Toverland echt een dikke tip.

Jos 21 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van America.

Over Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel, gelegen aan Peelheideweg 25 te America, is een vakantiepark waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen in het mooie Limburg. Het park kenmerkt zich door de rustige ligging en de grote bijliggende golfbaan. Tevens is er een Aqua Mundo met interactieve glijbaan en kinderbad. In de omgeving van het vakantiepark vind je Toverland en Nationaal Park de Groote Peel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • America, Limburg
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_LH_vakantiepark-limburgse-peel
  • info@centerparcs.com