Resort Arcen

Resort Arcen

3.8 reviewscore • 8 reviews
J

Geweldige ervaring

Mijn partner en ik hebben in juni een paar dagen doorgebracht bij Resort Arcen en we hebben genoten van elke seconde. Het resort is goed georganiseerd en biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Ons huisje was schoon en comfortabel, en de omgeving was prachtig om te verkennen. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant en waren teleurgesteld dat we de shows hebben gemist, maar dat geeft ons een reden om deze zomer terug te komen voor de Vaiana-show.

Jolien 25 jun 2023
Reageer
N

Fantastische vakantie

Onze vakantie bij Resort Arcen was werkelijk fantastisch! We waren blij verrast door het enthousiaste personeel en hun samenwerking. De shows waren wederom geweldig, ondanks het regenachtige weer. Vooral de show Vaiana was een hoogtepunt. We kijken nu al uit naar een volgende vakantie bij dit resort en willen het hele team bedanken voor de geweldige ervaring.

Niels 26 jul 2023
Reageer
F

Uitdaging met techniek

Het huisje was prima, maar we ondervonden enige moeilijkheden met de technische apparatuur. De dvd-speler en tv-instellingen waren lastig te bedienen, vooral voor mij als oudere die niet zo handig is met digitale zaken. Het gebrek aan hulp van de receptie was teleurstellend. Als niet-digitale expert voelde ik me niet begrepen. Misschien kan het resort meer ondersteuning bieden aan gasten met vergelijkbare uitdagingen.

Frank 25 jul 2023
Reageer
W

Pure verwennerij

Onze tijd hier was pure verwennerij! Vanaf het moment van aankomst tot het vertrek voelden we ons in de watten gelegd. De huisjes waren netjes en comfortabel, en elk had zijn eigen privéterras. Het personeel was vriendelijk en attent, en het zwembad was een bron van plezier voor onze jongste. Het animatieteam was geweldig en zorgde voor onvergetelijke momenten voor de kinderen. De avondshows waren spectaculair en lieten ons allemaal lachen. We kijken nu al uit naar ons volgende bezoek!

Wouter 21 jul 2023
Reageer
R

Onrustige nachten

Ons huisje op Resort Arcen was prima, maar we werden geconfronteerd met overlast van een grote groep jongeren in de nabijgelegen huisjes. De hele nacht lang zorgden zij voor veel geluidsoverlast, waardoor wij en onze kinderen niet konden slapen. We hebben onze zorgen gemeld bij de receptie, maar de situatie verbeterde niet. Het was zo vervelend dat we uiteindelijk een dag eerder zijn vertrokken. Voor toekomstige gasten is het belangrijk om zich bewust te zijn van deze mogelijkheid van overlast.

Ruben 18 jun 2023
Reageer
M

Nogmaals met andere accommodatie

Onze ervaring op het park was prettig. Het park biedt goede voorzieningen, maar het leek soms wat saai en grijs, waarschijnlijk door het weer. We denken dat het er in volle bloei veel mooier uitziet. Ons huisje was ruim, maar wel wat gedateerd en kan wat onderhoud gebruiken. De schoonmaak was echter goed verzorgd. De omgeving bood niet veel directe activiteiten, maar met de auto kun je leuke plaatsen bezoeken. We overwegen om terug te keren naar Resort Arcen, maar zouden dan wel een andere accommodatie proberen.

Maxime 4 mrt 2023
Reageer
D

Nooit meer

Voor ons nooit meer
Geen spraken van privacy komt zomaar iemand bij ons in de jacuzzie ruimte
En het huis had schade en gebreken en was niet schoon gemaakt
We konden alles zelf nog schoon maken
En dan niet te spreken over de mieren die er waren
Nee voor ons nooit meer

De vries 19 feb 2023
Reageer
J

Top en nog eens Top

Een echt Toppark. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Professioneel animatieteam. Doen een fantastische show en kunnen de vergelijking met professionals met gemak doorstaan.
Uitstekende keuken en keurige vila

Jaap van Veen 16 jul 2020
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Arcen.

Over Resort Arcen

Er zijn 8 reviews geschreven over Resort Arcen op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arcen, Limburg
  • https://www.resort-arcen.nl
  • info@resortarcen.nl