Resort Arcen

Resort Arcen

3.5 reviewscore • 4 reviews
M

Was prima

Ons verblijf was aangenaam. Het park was verzorgd met veel speelfaciliteiten voor kinderen. De animatie was zichtbaar en aanwezig met een uitgebreid programma. Het huisje was prima verzorgd en in orde, alles was aanwezig. De locatie van het park is een goede uitvalsbasis voor verschillende activiteiten. Echter, de schoonmaak in de kleedkamers van het zwembad was niet optimaal met vieze schoenen in het natte gedeelte, vieze vloer en maandverband/tampons in de hoekjes. Ook was er geen toezicht in het zwembad, wat gevaarlijke situaties veroorzaakte tijdens drukke momenten. Jongeren sprongen overal vanaf, wat verboden was, en hielden hierdoor de andere gasten niet in de gaten, wat tot botsingen leidde.

Marian 21 okt 2022
Reageer
D

Nooit meer

Voor ons nooit meer
Geen spraken van privacy komt zomaar iemand bij ons in de jacuzzie ruimte
En het huis had schade en gebreken en was niet schoon gemaakt
We konden alles zelf nog schoon maken
En dan niet te spreken over de mieren die er waren
Nee voor ons nooit meer

De vries 19 feb 2023
Reageer
B

Heerlijk in de bossen

Dit park is geweldig, midden in de bossen en dichtbij Duitsland. Wandelen of fietsen in de bossen is heerlijk. De wellnesswoning is fantastisch met een jacuzzi en sauna en het is fijn dat er bij de twee slaapkamers een eigen badkamer is. Het zwembad was heerlijk! Ook het halen van vers gebakken broodjes bij de supermarkt in de ochtend was een leuk extraatje.

Bekooij 8 dec 2022
Reageer
J

Top en nog eens Top

Een echt Toppark. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Professioneel animatieteam. Doen een fantastische show en kunnen de vergelijking met professionals met gemak doorstaan.
Uitstekende keuken en keurige vila

Jaap van Veen 16 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2023 in de omgeving van Arcen.

Over Resort Arcen

Vakantiepark te Arcen, Limburg.