Auto

Remschijf.nl

2 reviews
50% positief
50% negatief

Op Remschijf.nl kan je remschijven en andere remonderdelen bestellen. Vul je kenteken in en krijg een lijst van onderdelen die op jouw auto passen! Door jarenlange ervaring in verkoop en montage van remschijven, remblokken en andere remonderdelen weet je dat je hier op het juiste adres bent. Duizenden klanten gingen je voor.


Reviews (2)

 • Wout Stellaard

  kut bedrijf dat de tekst op de site niet waarmaakt

  Een ronduit slecht bedrijf.....
  "Nu bestellen en morgen in huis" heeft een heel vreemde betekenis bij deze gasten. Vrijdags besteld en dan krijg je een mailtje dat het tussen 09.20 en 10.20 uur op zaterdag bezorgt wordt. Zaterdags niks, zondag uiteraard ook niks en maandags ook niks (ondanks dat ik meteen gebeld heb op die maandag) en pas nadat ik op een furieuze manier belde(opdinsdag) met DPD, was de vervoerder bereid om me te helpen en die heeft er een spoed bezorging van gemaakt.
  Het flutbedrijf waar ik mijn bestelling deed zei letterlijk dat zij er niets aan konden doen en dat ik me maar tot DPD moeste melden (DPD is voor mij toch geen partij? er is een overeenkomst tussen mij en Autopartsonline en zeker niet tussen DPD en mij).
  Toen ik hen meldde dat er op hun site toch echt staat dat ze binnen een dag leveren, werd er op een arrogante manier gezegd: "meneer als het bijna altijd goed gaat en bij u is het een keertje fout, dan ga ik dat er toch niet af halen".........Niet "oh wat vervelend"....Niet "hoe kunnen we het oplossen voor u".....Niet van "ik stuur het direct nog een keer per koerier"
  Nee, niets van oplossingsgericht denken.
  Maar mijn wel laten zitten met de rekening van een huurauto (dat was volgens Autopartsonline niet hun pakkie-aan)van drie extra dagen.
  Kortom pas op met deze louche gasten uit Ermelo.

  Wout Stellaard 6 feb 2022

 • Karel Assen

  Remschijf.nl goedkoop remonderdelen bestellen

  Voor iedereen die remonderdelen wil bestellen voor een zeer faire prijs, ga naar Remschijf.nl. Zonder dollen, als je normaal naar een autobedrijf gaat en die zeggen dat je remmen af zijn, ga dan eerst naar huis en bestel al je onderdelen zelf. Gek genoeg ben je dan 50% goedkoper uit dan wanneer een autobedrijf deze zelfde onderdelen besteld. Zo doe ik het ook met accu's, banden en ga zo maar door (op andere websites). Ik rijdt een hele dure auto maar daarom hoef je nog niet overal de hoofdprijs te betalen. Typ je kenteken in op de website en de website zegt meteen welke onderdelen er op jouw auto passen! Sehr gut!

  Karel Assen 21 jan 2021