Reizendeals

Reizendeals

2.1 reviewscore • 30 reviews
R

Nooit bij hen boeken

Beter de reis zelf te boeken via booking.com en edreams.com!!

Beter en goedkoper!!! Alles duidelijk en open en veel keuzes!

Ze bieden geen goede hotels aan en er komen later veel kosten bij en zelfs ter plaatse en na alles te hebben geboekt komen er nog kosten bij voor bagage Rayain air en belastingen ter plaatse en de dag van vertrek moet je vroeg uitchecken,…!

Rahaf Makarati 11 okt 2021
Reageer
S

OPLICHTERS Reizendeals

OPLICHTERS,

Boek aub nooit bij reizendeals. Malafide bedrijf , waar ze je vast houden aan Algemene voorwaarden, die je nooot hebt gelezen. Zij hebben meerdere, zwakke mensen benadeeld . Ze gaan over lijken om jouw geld af te troggelen. Mocht je ergens abusievelijk op klikken , zit je eraan vast. Mensen die er werken gaan ook over kijken !! Pas aub op

Sammy 13 aug 2021
Reageer
A

Welk deel van de voorwaarden kunnen als malafide gezien worden? Staan er kleine lettertjes in waardoor mensenrechten worden geschonden? Op welk artikel van de voorwaarden beroepen zij zich? Ben wel erg benieuwd.

Alfred 13 aug 2021
C

€700,- betaald voor een reis ivm COVID 19, voucher van slechts 4 maanden... handelen daar op eigen houtje, ik ben nu €700,- kwijt totaal geen tegemoetkoming. Dit is oplichting!!

Cramer 24 sep 2021
V

Onprofessioneel

Zeer slecht en onprofessioneel bureau. Ze gebruiken de acceptatie van ALGEMENE VOORWAARDEN om uw geld te stelen. Zodra u hun algemene voorwaarden op de website accepteert, sturen zij een incassobureau achter u aan als u van gedachten verandert. Het is een oplichtersbedrijf. Bezoek hun website nooit. Ik zou dat nooit doen. Ik heb 1600 euro betaald en in ruil daarvoor hebben ze me geen flexibiliteit gegeven in mijn reisplan. Nu kan ik vanwege covid niet naar Cyprus reizen omdat Cyprus ROOD is. Reizendeal zegt dat je naar Cyprus gaat ook al is het ROOD. Reizendeal houdt er geen rekening mee of je door Covid in een RODE zone komt te overlijden. BOEK NIET BIJ HEN. IK VERLIES 1600 EURO. KARMA ZAL HEN RAKEN. Ik vervloek ze. HUN BEDRIJF EN WERKNEMER ZULLEN LIJDEN. JONGENS BEZOEK NOOIT HUN WEBSITE. BOEK NOOIT EEN TICKET BIJ HEN.

Vivek 15 jul 2021
Reageer
B

Super deals

Leuke en betaalbare deals. Zeer duidelijk en simpel om een deal te reserveren. Erg vriendelijke klantenservice. Wij zijn al drie keer op vakantie geweest met Reizendeals, naar Gran Canaria, Mallorca en Malta geweest. Elke keer super gehad.

Ik kan niet wachten om de volgende vakantie hier te boeken. We hebben er zin in!

Barbara 11 mei 2021
Reageer
T

Net terug gekomen van een prachtige korte vakantie naar Griekenland. Wat heerlijk om weer zo te kunnen genieten van een reis na al deze maanden. Wij hadden een prachtige accommodatie en ontvingen zelfs gratis een upgrade naar een 4* hotel van reizendeals. Eten was goed, alles netjes ivm de corona, schoon en personeel zeer vriendelijk. Kan niet wachten op de volgende reis.

Voor mij 10 sterren en zeer tevreden!

Thessa 21 mei 2021
M

Reis geboekt bij Reizendeals

Wij hadden onze reis gelukkig vlak voor de corona crisis gedaan, deze hadden we bij Reizendeals geboekt en alles was perfect geregeld.
We hoefden alleen maar te boeken en verder konden we onze koffers pakken en heerlijk ontspannen.
Overal werd voor gezorgd en we hoefden ons verder nergens zorgen over te maken, dat is echt de perfecte manier om op vakantie te gaan als je het mij vraagt.
Ik ben op vakanties geen ondernemer die iedere dag iets wil doen, laat mij maar lekker bij het strand of bij het zwembad liggen met een boek en dan vermaak ik me prima.

Marsha 17 sep 2020
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van juni 2023.

Over Reizendeals

Reizendeals is een reiswebsite die bekend staat om zijn geweldige aanbiedingen en deals. Reizigers waarderen de mogelijkheid om voordelige vakanties te vinden en geld te besparen op hun reiskosten. De website biedt een breed scala aan bestemmingen, van exotische stranden tot bruisende steden, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook werken ze samen met gerenommeerde reisorganisaties en hotels, waardoor de kwaliteit van de aangeboden accommodaties hoog is. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt gedetailleerde informatie over elke deal, inclusief foto's en beoordelingen van eerdere reizigers. Het klantenserviceteam van Reizendeals is behulpzaam en reageert snel op vragen en verzoeken. Reizendeals is een betrouwbare en handige bron voor het vinden van geweldige reisdeals.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://reizendeals.nl
  • info@reizendeals.nl