Reizendeals

Reizendeals

2.5 reviewscore • 41 reviews
a

vakantie naar malta

27 november gingen we na malta met reizendeals en het was super. we hadden geboden maar dachten niet dat we gingen winnen maar we hadden toch gewonnen dus we mogen op vakantie. we gingen met ze 3e met me man en kindje van 3. er was wel 2 dagen regen, maar het was niet koud en we hadden een auto gehuurd en lekker rond gereden malta is erg mooi, andere dagen veel zon. in het hotel waren lieve mensen die steeds een praatje met ons maakte en met ons kindje gingen spelen. we hadden een klein probleempje in het hotel en toen belde we reizendeals en toen was het gelijk dezelfde dag al opgelost. ook als we reizendeals mailde met vragen voordat we er waren reageren ze heel snel en vriendelijk. we zijn al aan het kijken voor een volgende vakantie, we willen graag naar griekenland

amy en levy 9 dec 2023
Reageer
J

Topervaring

Duidelijke informatie over de deals, overzichtelijke site en super simpel te bedienen. En niet onbelangrijk de goedkoopste prijs die wij hebben kunnen vinden. Het is eenvoudig om je wensen in te vullen op het formulier en je krijgt snel alle informatie. Het hotel was goed schoon en goede bedden en goede ligging.

Julia 10 dec 2023
Reageer
A

Bijkomen in Egypte

Na een jaar vol tegenslagen wilde ik even weg. Ik zag bij Reizendeals de vakantie naar egypte, all-inclusive en in een 5* hotel. Dat leek me wel wat. Ik had gemaild omdat ik alleen wilde en alles voor 2 personen is. Ze zeiden dat ik een kleine toeslag moet betalen voor het alleen willen gaan. Uiteindelijk betaalde ik veel minder dan bij andere reisburos dus ik ging door met boeken. Ik was vorige week in Pickalbatros Palace Hurghada en het was echt top. Heerlijk warm en helemaal tot rust gekomen. Ik wilde niet naar huis, maar helaas moest ik alweer terug. Nu ben ik aan het nagenieten van deze heerlijke vakantie en kan ik er weer even tegenaan. Bedankt

Anna 9 dec 2023
Reageer
F

Misleiding en malafide reisveilingsite + Tis

Pas op voor Reizendeals.nl. Dit bedrijf heeft sowieso een hele slechte reputatie op het web als het gaat om het bieden, de reizen zelf en de onverwachte kosten die er bij komen als je al via hen op reis wenst te gaan.

Ook zo wij, vermoedelijk is er een bieding gedaan door mijn vrouw, op 3 reizen en uiteraard alle 3 gewonnen. Je hoort uiteindelijk niets van ze, tot dat incassobureau Straetus een vaag kort mailtje stuurt dat er nog annuleringskosten open staan a 640 euro.

Goed, nu hebben ze de verkeerde te pakken, velen hebben helaas betaald, maar doe dat niet! Ze zijn al bekend bij officiele instanties zoals het ACM en het ECC, die in 2022 al te kennen hebben gegeven dat zij hun voorwaarden dienen aan te passen.

Op twee punten gaat het compleet mis bij Reizendeals, wat betreft wet en regelgeving / richtlijnen.
1. Dat zijn de onverwachte kosten die er bij komen na de gewonnen "deal". Je moet ook niet voor niets binnen 24 uur betalen, plus bijkomende kosten, je wordt min of meer gepusht dan wel gedwongen om dan ook maar de bijkomende kosten te betalen die je niet had verwacht. Reizendeals dient transparant en geheel duidelijk te zijn bij bijkomende kosten. Vooraf dat er geboden wordt dient dit zeer duidelijk aan gegeven te zijn in de advertentie. Dit gebeurd in zij geheel dus niet...

2. Betaal je niet dan krijg je annuleringskosten a 90 tot 100% voor je kiezen. Betaal je geen herinneringen dan wel aanmaningen, dan komt incassobureau Straetus om de hoek kijken. Die zullen deze kosten dan wel innen voor Reizendeals. Straetus vergeet enkel (of misschien met opzet) dat de annuleringskosten van hun client Reizendeals allesbehalve transparant en duidelijk vermeld worden. Het ACM is hier heel duidelijk in, niet enkel verstoppen in artikel 14 van je algemene voorwaarden, maar ook zeer duidelijk vermelden voor je aankoop / bieding. Dit gebeurd dus niet door Reizendeals, in zijn geheel niet.

In het kort, wanneer Reizendeals zich allesbehalve transparant opstelt, maar juist misleidend is, wat ook het geval is, betaal dan niet! Bij een incasso traject van Straetus, stuur een brief (voorbeeld brieven zijn er genoeg) dat je het er niet mee eens bent en dat ze hun invorderingsmaatregelen dienen te staken. Betaal je wel, centen kwijt, geen vakantie en zeer waarschijnlijk ook geen recht meer op terugave van.

Waarom toon Reizendeals duidelijk voor de koop / bieding dan niet aan dat er bij annulering, annuleringskosten van 90 tot 100% van de aankoop in rekening worden gebracht? Nou precies, dan gaan potentiele bieders (klanten) nadenken en dat willen ze juist niet. Ik zou wel 10 keer nadenken om te bieden als ik zie dat je eigenlijk bij annulering je volledige bieding kwijt raakt en er niets voor terug krijgt.

Verder is het in mijn ogen een verdienmodel, Reizendeals pakt op deze manier van annuleringskosten innen, gratis geld. Incassobureau Straetus verdient hier ook weer een zakcentje aan en pakt graag gretig debet zaken uit handen van Reizendeals. Elke zaak is er 1 en elke zaak is geld.

In het kort, betaal niet, verteld dit tegen Reizendeals en incassobureau. Incassobureau dient invorderingsmaatregelen te stoppen, dit doen ze bij ons niet, ook volledig fout, maar dat werkt enkel tegen henzelf. Als ze echt geld willen zien zullen ze naar de rechtbank moeten, uitspraak en deurwaarder kan dan bij niet betalen overgaan tot maatregelen. Maar aangezien Reizendeals van top tot teen fout is, ga ik er van uit dat het recht zal zegenvieren.

Wij hebben reeds melding gedaan bij het ACM, doe dit ook!!! Deze praktijken moeten stoppen, Reizendeals is malafide vanwege opzettelijke misleiding.

Francois 26 nov 2023
E

Zelfde verhaal hier, vandaag ook een dreigmail gekregen van Straetus dat er binnen 3 dagen een deurwaarder wordt aangesteld (met de kosten voor rechtszaak erbij vermeld die hoog oplopen ). Zijn er precedenten van rechtszaken in deze?

E Degrieck 27 nov 2023
F

Onbekend bij mij, maar doe minimaal melding bij het ACM, ze zijn er al bekend, maar hoe meer meldingen des te serieuzer en sneller zij het zullen aanpakken. Als Straetus al naar de deurwaarder stapt, dan nog zal de rechtbank uitspraak moeten doen. De kosten van de rechtbank en deurwaarder zijn niet altijd voor de verliezende partij, maar gezien dat ze zwaar in overtreding zijn mbt misleiding, ga ik er van uit dat het recht zal zegevieren.

Francois 27 nov 2023
F

Beste E. Degrieck en anderen,

Ik mag geen link plaatsen maar in der daad er zijn uitspraken gedaan door rechtbanken in casussen als het gaat om annuleringskosten.

Gevolgen
Nu Prijsvrij niet heeft voldaan aan haar wettelijke informatieverplichtingen en X niet naar behoren heeft geïnformeerd, leidt dat tot het oordeel dat sprake is van een oneerlijke handelspraktijk. Op basis van vaste jurisprudentie van het Hof van Justitie van de EU dient een sanctie te volgen die evenredig, doelmatig en afschrikwekkend dient te zijn. Met het oog op deze Europeesrechtelijke beginselen ziet de kantonrechter aanleiding om in dat geval de overeenkomst te vernietigen op basis van artikelen 3:40 en/of 6:193d en 6:193f onder c BW). Niet is uit te sluiten dat X, indien hij in de precontractuele fase op een duidelijke en heldere wijze was gewezen op de mogelijkheid van ontbinding van de reisovereenkomst, de annuleringskosten en de mogelijkheid daarvoor een annuleringsverzekering te sluiten van de overeenkomst had afgezien, dan wel zich tegen annuleringskosten had verzekerd. Door die informatie achterwege te laten is X die mogelijkheid onthouden en dat dient voor rekening van Prijsvrij te komen.


De beslissing
De kantonrechter:

wijst de vordering af;
veroordeelt Prijsvrij in de proceskosten tot aan deze uitspraak, aan de zijde van X vastgesteld op nihil.

Francois 29 nov 2023
A

Beetje vreemd om reizendeals de schuld te geven als je zelf niet betaald. Ik kom net terug uit Egypte en heb in een prachtig 5* Resort gezeten. Ik had het afgelopen jaar heel veel meegemaakt en ben helemaal tot rust gekomen tijdens deze vakantie en bij andere reisburos had ik een heel stuk duurder uitgekomen.
Je zegt dat er onverwachte kosten bijkomen, dit is niet waar, ik heb hier totaal geen last van gehad. Je kunt kiezen voor eventuele extra opties zoals transfers, maar dit is niet verplicht. Alles wordt heel netjes en vooral ook duidelijk op de website aangegeven.

En dan geef je aan in jouw reactie, betaal je niet dan krijg je annuleringskosten, dat is toch logisch!! iedereen moet z'n rekeningen op tijd betalen. Als ik mijn rekeningen niet op tijd betaal dan worden deze ook naar een incassobureau doorgestuurd.
Echt een hele domme opmerking en vooral belachelijk om een bedrijf de schuld te geven als je zelf niet op tijd betaald.

Anna 9 dec 2023
N

Een beetje vreemd om het op te nemen voor een malafide organisatie, die werkelijk waar al jaren op deze manier opereren. Een vage website, met een zeer agressieve incassobureau. Wij hebben dit ook meegemaakt, en het was heel irritant. Ze hebben dan ook niets voor niets een eigen pagina op de website van het ECC. Al die klachten komen niet uit de lucht vallen Anna. Ze opereren op het randje (en vaak er overheen), en dat weten ze zelf ook al te goed.

N. 4 jan 2024
N

Stedentrip Valencia

Leuke stedentrip gehad naar Valencia.
Het hotel was uitstekend en lag zeer centraal, binnen 15 minuten zaten wij in het centrum. Wij hebben fietsen gehuurd, zodat we de stad op de fiets konden bezichtigen. Erg prettig en goede fietspaden. Valencia zelf is ook een erg leuke stad waar veel te bezichtigen is. We hadden goede vluchttijden.

Nadine Reni 19 nov 2023
Reageer
E

goede klantenservice

de klantenservice van reizendeals is erg fijn. je kunt voor al je vragen bij de klantenservice terecht. telefonisch maar ook per mail reageren ze super snel. wij hebben zeer goede ervaringen met reizendeals. zijn naar barcelona, griekenland en pisa geweest. we hebben nu een lastminute reis naar marrakesh geboekt. niet twijfelen maar gewoon doen.

Eva 17 nov 2023
V

Ze all heel slecht.Ze stelen geld van mensen.Echt een slecht bedrijf.Ze verdienen geld van naive mensen.van mijn eigen ervaring

Vaiva 24 nov 2023
H

Albufeira Portugal

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad naar Portugal. Wij zaten in de plaats Albufeira in de Algarve. Hele leuke en gezellige plaats met prachtige stranden. Veel barretjes en restaurantjes.
Temperatuur was heerlijk en het hotel was gewoon super. Prachtige kamer en mooi zwembad. Vriendelijk personeel. Echt niks op aan te merken en super voordelig.

Henk Pater 17 nov 2023
Reageer
E

Oplichter

Boek hier niet mensen!!! Dit bedrijfje heeft niets met een normaal reisbureau te maken, maar is er puur op gericht om makkelijk en snel geld te verdienen over de rug van goedwillende reizigers (vaak met een kleine portemonnee). Klik niet hun advertenties of op hun Facebook of Instagram profiel, want voor je het weet hebben ze je en zit je vast aan een bak ellende. Boek je hier wel bewust goedkoop een reis, dan komen er vaak nog gigantische extra kosten bij. Je leest de meest bizarre reviews hierover. Gelukkig zijn ze al bekend bij diverse instanties en mocht u ook problemen met ze hebben, met ze dan vooral aan bij het ECC en ACM. Het ECC heeft zelfs een hele pagina aan ze besteed (ik mag hier geen link plaatsen, maar google gerust ECC reizendeals). Hoe meer mensen zich melden, hoe beter. Het lijkt me niet meer dan logisch dat dit soort bedrijfjes hard worden aangepakt. Als je hun gegevens opvraagt bij de KVK, blijken ze een piepklein bedrijfje te zijn. Een piepklein bedrijf, dat zoveel ellende veroorzaakt. Bizar!

Ebby 27 sep 2023
Reageer
M

Heerlijke stedentrip!

We zijn net terug van Venetië, we hebben 4 nachtjes in een heerlijk hotel geslapen voor niet te veel geld. Het ontbijt was heerlijk, fijne ruime kamer met een lekker groot bed. Het was prachtig weer, Venetië is echt supermooi, heerlijk gegeten en een hoop gezien. Reizendeals bedankt voor alle goeie service weer en tot de volgende vakantie!

Marcella 27 sep 2023
N

Typisch dat Reizendeals heel veel verschrikkelijke recensies krijgt, en dat er dan ineens reviews verschijnen die bijna op reclame lijken. Ik heb ze nu ook een tijdje via Trustpilot gevolgd, en ik kwam tot de conclusie dat alle slechte reviews steeds worden aangegeven en verwijdert ipv dat Reizendeals deze graag oplost.

Wellicht wil Reizendeals eens zelf hier haar verhaal komen doen?

N. 29 sep 2023
M

Nou wij hebben wel een heerlijke vakantie naar Venetië gehad dus snap niet helemaal waarom je zo'n bericht onder mijn review plaatst. Als je boos bent, prima. Maar ik mag mijn eigen mening hebben.

Marcella 29 sep 2023
B

Wij hebben ook zo'n fantastische stedentrip gedaan naar Venetië! Was helemaal perfect. Snap de slechte recensies niet.... wij kregen een gratis upgrade van hotel. De trips zijn goedkoop, de opties zijn duurder. Maar je kunt zelf bepalen of je dat wilt toevoegen. Dat is bij elk reisbureau zo.
Wij zijn naar Venetië geweest en naar Griekenland. Als ik weg wil kijk ik eerst op de website van reizendeals.

Bianca 15 feb 2024
T

Misleid

Wij dachten ah leuke reis tegemoet te komen alles zou geregeld worden en we zouden van Amsterdam vertrekken werd ons verteld aan de telefoon. Nu hadden we alle betalingen gedaan zonder te weten waar we naartoe zouden gaan en met het idee dat we vanaf Amsterdam zouden vertrekken. Kregen we vandaag een mail dat het vanuit Brussel zouden vertrekken dit is voor ons meer dan 6 uur reistijd wij wonen in Nederland.. ik had ze gemaild en konden ons niet helpen en willen niet even het anders boeken. Zwaar rot je kan ook je geld niet terugkrijgen dit is 600+ euro

Tim 11 jul 2023
E

Dit is geen misleiding maar een kwestie van niet goed lezen van u. In de teksten staat vanaf welke luchthaven je kan vertrekken, dit kunnen meerdere luchthavens zijn. Zeker bij een verrassingsreis. Tegen een meerprijs kan je ook luchthavens uitsluiten. Dat heeft u niet gedaan of niet willen betalen, maar dan wel achteraf klagen. Lezen is voor veel mensen toch erg moeilijk blijkbaar.

Esther 27 nov 2023
L

Bod gedaan

Via deze review wil ik het volgen de onder de aandacht brengen.
Mijn vrouw wilde mij verrassen voor mijn 60st verjaardag met een klein reisje voor samen.
Nu naar wat googelen was ze al gauw terecht gekomen bij Reizendeals.nl achteraf gezien een foute beslissing.
Nu na het een en ander bekeken te hebben was de bestemming al gevonden.
Alleen nog de deal maken zou je denken, en na wat vragen en enige gegevens te hebben ingevuld is de deal rond.
Nu blijk na de deal te hebben gemaakt dat er allerlei bijkomende kosten om de hoek komen kijken en is de deal is al lang niet meer zo voordelig!
Mijn vrouw kreeg toen te horen een ander vliegveld of een ander reistijdstip vallen onder extra kosten / opties.
Aansluitend heeft mijn vrouw besloten om meteen af te zien van deze deal.
Echter dit blijkt niet meer mogelijk te zijn, zo wordt gezegd.
Ik zou zeggen dit is puur misleiding, en door 1 druk op een knop had ze onbewust een koopovereenkomst verbonden terwijl dit gezien de oplopende kosten helemaal niet de bedoeling was.
Op de website is de prijsindicatie heel vaag aangegeven, waardoor iemand geen indicatie van de totale boekingsprijs.
De eerste factuur is middels de deal dan ook een feit.
Een verdere tweede factuur volgt dan binnen 5 dagen (de zogenoemde extra opties die niet meteen zichtbaar zijn.)
Verder wordt aangegeven dat een eventueel annuleren niet zo maar mogelijk blijkt te zijn, tenzij je de reis voor 100% betaalt en je moet dan maar kijken of je dit eventueel kunt verhalen bij de annulerings- verzekeraar.
Normaal gesproken heeft elke reisorganisatie die aangesloten is bij een reisbranche organisatie ANVR of SRG een annulering mogelijkheid.

Artikel 14 herroepingsrecht.
Verder zie u eigen site onder de voorwaarden;
7. Betaling van extra opties met een vertrekdatum binnen 10 weken na het plaatsen van het hoogste bod:
1. Ná het betalen van de factuur van het geboden bedrag voor één reiziger ontvang je van ons formulier om jouw reis te personaliseren. Ligt de door jou gekozen vertrekdatum binnen 10 weken dan dien je dit personalisatieformulier binnen 24 uur na het plaatsen van het hoogste bod in te vullen. Je bent verplicht om dit formulier binnen 24 uur ná het plaatsen van het hoogste bod in te vullen om jouw reis te personaliseren.
2. Indien je hier extra reizigers of extra opties bijboekt dan ontvang je van Reizendeals binnen 5 dagen een bevestiging en nog een tweede factuur. Indien je alleen reist ontvang je van Reizendeals een tweede factuur voor de éénpersoonstoeslag Indien jouw reis binnen 10 weken plaatsvindt dien je deze factuur binnen 24 uur te voldoen en ons een print screen van de betaling toe te sturen naar info@reizendeals.nl. Indien de betaling binnen 24 uur uitblijft, is de reiziger in verzuim en wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Reizendeals heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten zoals omschreven in artikel 14 in rekening te brengen. De reiziger die niet tijdig aan een geldelijke verplichting jegens Reizendeals heeft voldaan, is over het nog verschuldigde bedrag wettelijke rente verschuldigd. Voorts is hij gehouden tot vergoeding van het in redelijkheid door Reizendeals gemaakte buitenrechtelijke kosten. In dat geval draagt Reizendeals de vordering over naar een incassobureau. Je bent dan extra kosten verschuldigd, waaronder administratie- en invorderingskosten. Voor Nederlandse klanten zijn deze administratie- en invorderingskosten tenminste 15% met een minimum van €40,-. Voor Belgische klanten zijn deze administratie- en invorderingskosten tenminste 15% met een minimum van €70,- en 12% intresten.

Dus in ons geval hebben wij tot nu toe geen tweede factuur betaald om de eenvoudige reden dat er geen aannemelijk bedrag buiten de genoemde totale reissom, van 100%
Deze 100% lijkt ons inziens onmogelijk.
Eventuele annuleringskosten zouden voor ons 15% van het totaal verschuldigde bedrag zijn.
Dus graag spoedigst u tegenbericht ander geven wij deze klacht uit handen.

Met vriendelijke groet,
Familie Meijers Buschgens.

Lydia Buschgens 29 jun 2023
Reageer
S

Oplichters

Had via een vriendin hier over gehoord en het kwam toevallig voorbij op fb
Dus ik dacht ik ga even kijken. Wilde een bot doen maar kreeg de melding eerst account aanmaken. Dat heb ik gedaan en me telefoon weg gelegt. Niet goed afgesloten gehad met het vervolg dat me kleine meid op die site heeft gezeten en bij thuiskomt zie ik ineens 2 vakantie die ik gewonnen heb. Dacht huh hoe dan ik heb geen eens iets gedaan en ik had me account ook geen eens bevestigd via de bevestigingslink. Maar heb nu wel 2 weekendjes weg die ik moet gaan betalen. Nou zover ik weet als je de bevestiginglink nooit hebt aangeklikt want die komt dus in je spambox aan kwam ik achter is je account nog geen eens actief. Want je bent verplicht eerst daar op te klikken voordat die actief word. Dus aub mensen pas pp met deze vreselijke oplichters

Sandra 25 mei 2023
H

Komt je allemaal wel goed uit of niet dat je nog niet op de bevestigingsmail hebt geklikt? Je hebt wel degelijk een account aangemaakt, enkel de mail was nog niet bevestigd, dit kan ook in een later stadium. Dat daarna jullie 'dochter?' allerlei dingen uitvoert op dit account kan Reizendeals natuurlijk niets aan doen. Dit is 100% jullie eigen verantwoording. Vind de review dan ook heel erg gek om te lezen. Even in de spiegel kijken zal je niet misstaan. Om daarom een bedrijf oplichters te noemen, zucht. Zo, dit moest er even uit. Fijne vakantie! :-)

Harmen 25 mei 2023
S

Nou harm ik heb zwart op wit van hun zelf dat ze zeggen zonder dat je die link niet hebt aangeklikt je account niet actief is. Pas wanneer je die link aanklikt en je dus je email verifieert dat dan pas je account actief is en dan pas een bod kan doen. Dus je kan wel zo stoer lopen praten maar het zijn hun eigen woorden. Maar goed het is te zien in hun systeem volgens mijn advocaat of de link gebruikt is geweest en dat is dus niet het geval

Sandra 25 mei 2023
H

Heeft weinig met 'stoer praten' te maken hoor. Ik vind gewoon dat als je zelf een account aanmaakt (geverifieerd of niet), en je eigen kind gaat dingen doen op dit account, dat je hier zelf voor aansprakelijk bent. Het klopt inderdaad wel dat als je inderdaad niet op de link in de mail hebt geklikt, dat Reizendeals dat kan zien. Als ik jou was had ik Reizendeals gemaild in plaats van commotie maken op zulke forums.

Harmen 25 mei 2023
S

Sorry wat denk je dat ik de hele dag heb gedaan? Ik ben niks anders aan het doen dan hun mailen en bellen en dingen uitzoeken. En tuurlijk geef je helemaal gelijk dat het mijn verantwoording is als me dochter op me telefoon zit. En ik ben daarom echt niet beroert om de annuleringskosten te betalen maar dan moeten ze het wel annuleren en niet die kosten met zo duur maken als de 2 reizen zelf. Kan ik net zo goed op vakantie gaan toch als ik hetzelfde bedrag moet betalen. Ik vind gewoon niet als je je account nog niet bevestigd hebt dat je dan al een bod kan doen o0 hun site. En hun zeggen zelf ook als je die link niet hebt aangeklikt kan je ook geen bod doe volgens hun. Nou dus wel en ik zit met 2 reizen die ik moet betalen waar ik niet naartoe kan. Verdiep je maar eens in deze reizendeal.nl je zult schrikken hoeveel mensen problemen hebben met deze site

Sandra 25 mei 2023
N

Ik denk dat Harmen niet helemaal begrijpt waar het omgaat. U kunt hier meer informatie vinden over Reizendeals en wetende dat de consumenetensites van hun bestaan afweten : https://www.eccbelgie.be/nieuws/2023/reizendeals (heel nuttig!)
Ik heb inmiddels ook een klacht ingediend bij het ACM en advies gevraagd bij het Juridisch Loket

N. 1 jun 2023
S

Zeer fijne vakantie Kreta

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en deze werd geboekt naar Kreta. Het is mu de 2e keer dat wij hier hebben geboekt.

De enige slechte reviews die ik lees gaan over mensen die niet op tijd betalen en gaan klagen dat de reis niet door kan gaan. Je kunt bij reizen natuurlijk ook niet achteraf betalen. Reizendeals moet de reizen ook vooraf inkopen.

Wij hebben 2 keer een ontzettend fijne vakantie gehad met hele mooie hotels en voor een zeer vriendelijke prijs.

Betaal gewoon je rekening op tijd en je krijgt voor een prikkie een prachtige reis er voor terug.

Sonja 24 mei 2023
N

Betaal je gewoon je rekeningen op tijd? Veel mensen wensen helemaal geen rekening te krijgen van dit bedrijf. Dat is nou het hele probleem Sonja.

N. 1 jun 2023
L

Het gaat niet om te laat betalen. Het zijn gewoon oplichters!!
Als je kind per ongeluk het knopje indrukt en je belt meteen en je moet ineens 160 euro betalen wat je niet kunt annuleren is belachelijk!

Linda 22 aug 2023
L

Oplichters!!!

Mijn zoontje heeft per ongeluk mijn telefoon uit mn hand getrokken en toen was er ineens een reis gekocht.
Ik wilde meteen annuleren, maar dat ging niet.
Ik heb 130 euro betaald en gezegd geen gebruik van de reis te willen maken. Nu krijk een brief van een incassobureau dat ik nog even 300 euro moet betalen! Belachelijk, dit kan toch niet waar zijn dat zulke oplichterspraktijken grwoon door mogen gaan!

Linda 4 apr 2023
F

Zelfs als je keurig betaald.. doen ze er alles aan zodat de betaling niet doorgaat.. en ze je teis kunnen annuleren!! Weten zelfs dat je er niks kan tegen doen! De Nederlandse overheid moet hier dringend komaf mee maken! Nooit ga ik nog reizen boeken bij zulke sites.. zijn gewiekst om je geld af te nemen.. en je kan er niks tegen beginnen.. binnenkort doe ik aangifte bij politie! Voor mij kan dat niet!!

Feryn L 5 apr 2023
S

Ik zit nu hetzelfde. Maar dan met 2 vakanties in me maag. En het mooie is ik heb me account nog nooit bevestigd via de bevestiging mail want die kwam ik net tegen in me spambox. Dus officeel zou ik geen eend een vakantie kunnen boeken daar. Maar dochterlief heeft het toch voor elkaar gekregen

Sandra 25 mei 2023
H

Het is vreselijk hoe hun te werk gaan. Ik heb n account gemaakt om te onderzoeken en te kijken hoe e.e.a. werkt en dan voor eventueel oktober. Want ik heb nu geen tijd en geen geld.
Ik heb per ongeluk op dat bod knopje gedrukt en toen stond er n bod. Ik heb gelijk gebeld met hun met het verzoek dat bod in te trekken.. Dat kon niet/deden ze niet en ik moest maar wachten op een overbod. Na 5 minuten was ik dus de pineut want er kwam geen overbod. Nu zit ik volgens hen vast aan een reis die ( zie ik nu ) 10 juli zou zijn. Het wordt steeds erger.. Ik heb alle info opgevraagd nu want er klopt e.e.a niet en ik stap naar mijn advocaat. Wat een praktijken... :-(

Hetteke 2 jul 2023
S

Ook ik heb volgens het incassobureau een reis geboekt, ik weet niet voor wanneer, voor welk bedrag, waar naar toe en voor hoeveel personen.

Het enige wat het incassobureau mij doorgaf, is dat de reis op 10 mei is geboekt. Ik mag een bedrag van ca 300 eur betalen.
Als ik meer informatie vraag krijg ik dat maar niet. Alhoewel ik niet weet waar oor ik moet betalen geen gezeur wil, mag ik de openstaande vordering in drie termijnen voldoen. Aan het incassobureau heb ik reeds een termijn betaald, maar het is van het zotte dat je een reis boekt waarvan je geen weet hebt. Daarbij boek ik nooit reizen via dit soort systemen, zelfs niet bij veiling.nl.

Sherry 21 aug 2023
R

Fijne vakantie gehad met Reizendeals

Wij zijn heel goed geholpen door het team van Reizendeals. Als je een vraag hebt krijg je heel snel antwoord, ook tijdens de vakantie trouwens. Ook werden we snel teruggebeld als ze even niet konden opnemen. Het was voor de rest super geregeld, inclusief vervoer van het hotel in Albufeira naar het vliegveld. Ook een heerlijk ontbijt met mooi hotel dus we konden ons geen betere vakantie wensen. Bedankt team van Reizendeals

Ronald 30 mrt 2023
E

Ja ja zeker 100 mensen klachten over deze boeven en bij jouw is alles oke geloof zelf
Zij zijn een oplichter andere woorden of betere ken ik niet in nederland 🇳🇱

Ebti 27 sep 2023
R

Looking for a shitty website?

Ik las alle reviews met mijn mond open!!! Hoe kan het dat een website van dit genre nog steeds legitiem kan zijn op het web??? Het is pure oplichterij. Er is geen enkele positieve review op deze pagina te vinden. Waar zijn de gerelateerde instellingen? Waarom laten jullie deze rommel nog steeds gebeuren???

Dus ik ben een beetje slim met dit soort websites, dus ik ben niet in de val gelopen, maar heb ze in plaats daarvan in hun eigen val laten lopen. Hoe dan? Laat me het uitleggen.

Dus toen ik deze "te mooi om waar te zijn" website tegenkwam, was ik wantrouwig en gebruikte ik volledig valse gegevens voor mijn profiel, gebruikersnaam, telefoonnummer, adres, enzovoort... Ik was gewoon nieuwsgierig wat er zou gebeuren als ik op de "bieden" knop klikte. Dat deed ik en na 5 minuten ontving ik een e-mail dat ik had gewonnen en dat ik binnen enkele dagen moest betalen, enzovoort... bla bla bla :)

Ik heb daarna nooit meer gekeken wat er is gebeurd :) Ik ben zelfs de e-mail die ik heb verzonnen vergeten :).

Dus mensen die al zijn opgelicht, ga je gang en neem je wraak :).

PS: Dit gebeurde 9 maanden geleden :).

Rocco Siffredi 15 mrt 2023
F

Hoe kunnen we wraak nemen! Makkelijk gezegd! Is netjes alles betaald en toch hebben ze mijn reus geannuleerd! En alles zetten ze naar hun hand!

Feryn Lieve 19 mrt 2023
S

Eerste klas oplichters Reizendeals

Op Facebook reizen aan het zien en ineens had ik een reis gekocht ? Dan sturen ze mij een factuur waarop ik reageerde dat ik het al geannuleerd had via mail. Antwoorden ze dat het volledige bedrag binnen de 24u dien te betalen zoniet komen de extra kosten erbij. Op het factuur staat geen rekeningnummer enkel een link dat niet werkt. Dan terug gemaild om een rekeningnummer te sturen en 2d later sturen ze mij hun rekeningnummer. Ik heb het gewoon betaald omdat ik geen deurwaarder aan mijn deur wil en de nodige stress erbij. Dus 210€ kwijt. Ik hoop dat ze opgepakt worden met hun wanpraktijken! Eersteklas oplichters!!!

Saida Nassri 19 feb 2023
F

Ik ben helaas ook 1 van de vele slachtoffers geworden! Zijn gewoon niet in staat om alles deftig te onderzoeken! Hebben geen goede boekhouding anders hadden ze gezien dat ik wel degelijk gestort had! Ook ik had keurig betaald! Blijkt dat de tweede betaling teruggestort werd door mollie! Reizendeals meent dat ik betaling geannuleerd heb! Wat niet waar was want geld was van rekening gegaan! Ook zeggen ze dat ze voor de annulatie nog mail gestuurd hebben! Die ik ook niet gekregen heb.. ik ben 600 euro opgelicht! En geen kans om te bemiddelen!En heb alles netjes betaald! Maar als mollie mijn geld terug stort na paar dagen kan ik daar niks aan doen, ze moesten mij verwittigd hebben! Was bij bank die ik niet veel gebruik! Nu ga ik kijken om het in de media te brengen!Het doet pijn om zo je geld te verliezen! Ik ben dus zwaar opgelicht! Denk niet dat ze nog veel reizen zullen verkopen in België! Doe er alles aan om dit aan te kaarten bij verschillende instanties! Ben er gewoon ziek van !

Feryn Lieve 13 mrt 2023
R

"Ik las alle reviews met mijn mond open!!! Hoe kan het dat een website van dit genre nog steeds legitiem kan zijn op het web??? Het is pure oplichterij. Er is geen enkele positieve review op deze pagina te vinden. Waar zijn de gerelateerde instellingen? Waarom laten jullie deze rommel nog steeds gebeuren???

Dus ik ben een beetje slim met dit soort websites, dus ik ben niet in de val gelopen, maar heb ze in plaats daarvan in hun eigen val laten lopen. Hoe dan? Laat me het uitleggen.

Dus toen ik deze "te mooi om waar te zijn" website tegenkwam, was ik wantrouwig en gebruikte ik volledig valse gegevens voor mijn profiel, gebruikersnaam, telefoonnummer, adres, enzovoort... Ik was gewoon nieuwsgierig wat er zou gebeuren als ik op de "bieden" knop klikte. Dat deed ik en na 5 minuten ontving ik een e-mail dat ik had gewonnen en dat ik binnen enkele dagen moest betalen, enzovoort... bla bla bla :)

Ik heb daarna nooit meer gekeken wat er is gebeurd :) Ik ben zelfs de e-mail die ik heb verzonnen vergeten :).

Dus mensen die al zijn opgelicht, ga je gang en neem je wraak :)."

Rocco Siffredi 15 mrt 2023
F

Ook ik had problemen met hun betalingssysteem! Ook verkeerde regerenties grkregen waardoor mijn betaling terug werd gestort. Gevolg ik niet gezien.. zij te laat laten weten zodanig dat ze de reis konden annuleren.
Nu aan het zoeken om dat aan te klagen. Maar zr zijn heel gewiekst en zetten alles naar hun hand. Zou moeten opgedoekt worden door de overheid.. meestal geen kapitaalkrachtige mensen die dat boeken. Spijtig.. na 2 mails te sturen antwoorden ze gewoon nooit meer!

Feryn Lieve 22 mrt 2023
L

Ik precies hetzelfde! En heb ik een incassobureau aan mn broek hangen.
Oplichterij is deze website!!
Ik heb 130 euro annuleringskosten betaald en nu sturen ze een rekening van bijna 300 euro!!

Linda 4 apr 2023
H

Top vakantie

Heerlijke vakantie gehad in de Algarve. Alles goed geregeld! We hadden ook prachtig weer. Accommodatie lag zeer centraal. Lekker eten en vriendelijk personeel. Ook de medewerkers bij Reizendeal zelf zijn heel vriendelijk. Zou hier zo weer boeken, gewoon alles goed geregeld. En dat voor maar €149. Thuis blijven is duurder.

Hendrik 19 feb 2023
N

Goh. Wie zou er nu zo een review schrijven over Reizendeals. Reizendeals zelf? Ik geloof weinig van deze review, na wat voor ellende je allemaal over ze vind.

N. 15 mei 2023
I

Dat is toch raar dat jij geen bijkomende kosten hebt betaald? Dit is een review door de oplichters zelf geschreven

Isabelle 20 jan 2024
N

Bedrieger Reizendeals.nl

Beste
Ik kreeg een bevestiging e-mail met een factuur voor de reis die ik niet geboekt heb. Eerst dacht ik dat mijn minderjarig kind op de knop ‘bied nu’ gedrukt heeft, het blijkt niet waar te zijn…
Ik stuurde e-mail naar reizendeals om deze boeking te annuleren maar ze willen het niet doen. Ik schreef dat we voor de reis die we niet geboekt hebben geen cent willen betalen, maar dan begonnen ze met de bedreigende e-mails.
Het is precies pushen wat ze doen!
Ik ben meest waarschijnlijk gehecht, want ik kan zelfs niet in de account inloggen.
Ze komen af met de ‘verrassing’ reis en met een factuur die binnen 5 dagen moet betaald worden.
Zo werkt toch niet!
Mvg

Natalia 27 jan 2023
S

Mag ik vragen hoe dit is afgelopen. Want ik heb dankzij dochter lief ook 2 reizen aan me broek hangen terwijl ik me account nog nooit bevestigd heb want die stond blijkbaar in me spambox. Dus ik neem aan als je je account nog niet bevestigd hebt dat je dan ook geen reis kan boeken toch

Sandra 25 mei 2023
L

Beste,
Ik heb ook the same shit probleem met dit bedrijf,Mag ik vragen hoe gaat het met jou situatie? Moet u toch betalen?

Mvg.

Lola 9 feb 2024
S

Nooit en nooit meer

Koop nooit een reis hier!! Na alle recensies gelezen te hebben (te laat) ben ik ook de mist in gegaan met deze organisatie.
Het begon zoals velen al melden met een paar klikken heb je wat gekocht. Daarna begon het, je hebt een reis voor 2 personen gekocht die €400-, kost, ik wilde graag mn 2 kleine kinderen meenemen en upgrade krijgen naar een 4 ster hotel, wat denk je uiteindelijk €1300-, afgetikt voor een 4 daagse reis naar Barcelona waarbij je niet weet met welke maatschappij, welk hotel je zit dus alles is een verrassing. Als je niet optijd betaald krijg je nog een deurwaarder op de stoep want daarmee kunnen ze heel goed dreigen. Prima betaald en vandaag 16-12-2022 zou ik gaan vliegen maar dat ging helaas niet door omdat bijna alle vluchten vanaf Brussel zijn geannuleerd. En dit 1 dag van tevoren bekend was. In Belgie gingen ze vandaag staken, ok heb er alle begrip voor dat dit onmacht is. Nu komt het mooie ik moet zelf met ze contact opnemen (10u sochtends) om dit probleem voor te leggen en ik krijg te horen ow ja ja dat hebben wij ook begrepen wat vervelend zeg. Nou prima je krijgt het advies stuur een mail en dan gaan we aan de slag. Alles gemaild en om 12u nog geen reactie uberhaupt dat je van iets op de hoogte wordt gehouden. 12u maar bellen wat denk je zijn ze dicht tot 13u, prima na 13u weer gebeld, ja hoor we zijn ermee bezig. Met wat ze bezig zijn geen flauw idee, je krijgt als response we nemen contact met u op. 15.30u nog steeds geen bericht dus maar weer bellen en wat denk je ze zijn nog steeds bezig en vinden het ook zo vervelend. Prima om 16u is de klantenservice dicht dus dan maar de noodnummer bellen en nemen ze op en geven ze aan u krijgt zo snel mogelijk een mail. Wat denk je krijg ik een mail met de mededeling dat er een staking plaats gaat vinden en dat je maar je reis-, annuleringsverzekering moet raadplegen en als dat niet lukt dan moet je bij Ryanair wezen. Punt klaar dat was hetgeen wat ze te melden hadden en ja toen barstte de bom. Dat zij in zo een situatie geen enkele oplossing kunnen bieden of dat ze überhaupt ernaar willen kijken en je niet kunnen vertellen waar ze godganse dag mee bezig zijn geweest. Nou mijn annuleringsverzekering dekt geen staking dus daar kon ik niet terecht, dus maar bij Ryan air aankloppen en die gaven de optie om een nieuwe datum te kiezen of het betaalde bedrag voor de tickets als tegoed te krijgen. Nou nu maar de optie gekozen om de boeking naar volgende week te plaatsen. Ondertussen had ik ook al een hele tijd geleden een auto gereserveerd en een tour in het Nou camp stadion. Nou €400-, zo naar de klote want die kon ik niet annuleren of verschuiven. Ik heb zelf contact moeten opnemen met het hotel maar die konden niks voor mij verschuiven omdat de Reizendeals dit moet doen. Gisteren meerdere malen hierover gemaild en geen reactie, pas vanochtend een reactie met de tekst wat vervelend voor u en we snappen het maar we kunnen niks doen, wat verwacht je nu van ons. Btw Emilie zegt dan we kunnen wel een ander hotel boeken maar dan moet u voor 17.00u nog eens extra €80 pp betalen zodat zij een ander hotel kunnen boeken. Denken ze dat ik een boom heb ofzo. En ik maar steeds bellen en waarschijnlijk hebben ze nummerweergave dus nemen ze maar niet op dus maar op het noodnummer bellen en je raad het al ze nemen op, nou flink wat woorden gehad met Emilie en die geeft dan aan Ryan air moet jullie geld terug geven en ik geef aan ik heb ze zelf gebeld en de enige 2 opties die zij aanboden was tickets omzetten of geld in de vorm van een tegoed krijgen. Het mooie komt doordat wij de tickets hebben laten omzetten is het ons fout dat bedrijf van Reizendeals niks voor mij kan doen tenzij zoals Jolanda aangeeft ik de €80-, pp betaal maar dan nu wel even voor 16.00u betaal en dan mag god weten waar je dan een hotel krijgt!!! Ik krijg nu de schuld dat ik deze keuze heb gemaakt, maar goed weet ik beter ik zit niet in de reisbranche. Maar nee zij zullen je niet helpen, zullen geen contact opnemen met de vliegmaatschappij etc.
Ik heb nu zelf een ander hotel geboekt, nieuwe auto gereserveerd en nieuwe kaartjes voor Nou Camp aangeschaft en ben nu nog meer geld kwijt in totaal €2500-, ben ik nu ruim €1500-, de boot in gegaan voor een 4daagse trip naar Barcelona.
Ik hoop dat ze gelukkig worden van mijn zuurverdiende centen en dat ze zoiets ook zullen meemaken voor hunzelf en hun gezin!
Mensen wees voorzichtig met deze oplichters want je weet alleen wanneer je je reis gaat doen en welke stad maar voor de rest is het grote rookgordijn waar de nodige verrassingen zitten. Zij zullen je niet helpen als je in de problemen komt, je bent dan op jezelf aangewezen en zij compenseren niks maar willen alleen maar meer geld.
Mensen neem het aan van mij en van de andere klanten aan want je komt er echt bedrogen uit!!!!

Steef 16 dec 2022
Reageer
B

Pas op voor Reizendeals

Afgelopen zomer was ik opzoek naar een vakantie voor mij en mijn dochter op Reizendeals.nl. Een van hun vakanties zag er leuk uit. Voor meer informatie over de vakantie moest ik me registreren met naam, adres, email en telefoonnummer (geen betaalgegevens). Ik heb toen nog even doorgeklikt maar ben uiteindelijk geslaagd bij een andere aanbieder. Tot mijn verbazing kreeg ik een paar weken later een aanmaning van Reizendeals en niet lang daarna zat ik in een incassoprocedure van Straetus. Blijkbaar had ik onwetend een reis gekocht. Bij nader onderzoek vond ik wel een factuur van Reizendeals in mijn spambox. Het vreemde is dat de factuur geen datum van vertrek, vertreklocatie, vluchtnummers, details over het hotel, enz. bevatte. Dus ik belde Reizendeals om te vragen wat ik dan gekocht had. Reizendeals antwoordde dat ik een “deal” gekocht had, deze binnen 14 dagen na aankoop had moeten betalen en het boekingsproces op hun website had moeten voltooien. Eerlijk gezegd begreep ik er weinig van maar na uitgebreid onderzoek kwam ik tot de conclusie dat Reizendeals mij op de een of andere ondoorzichtige manier een waardebon had verkocht. Dat moet gebeurd zijn terwijl ik naar informatie over een vakantie opzoek was. In de achtergrond kwam er een factuur in mijn spambox met inderdaad de advertentie van de reis die ik interessant vond. In dit stadium was er nog niet gesproken over vertrekdatum, vliegroute, retourdatum enz. Dus wat mij betreft koop ik dan nog geen reis. Er had immers ook nog geen boeking plaatsgevonden. De factuur die ik ontving was voor een waardebon waarmee ik de reis alsnog op reizendeals.nl moest boeken. Oftewel ik moest hun eerst betalen voor de waardebon waarna ik met het waardebonnummer binnen 14 dagen een reis moest inplannen op het boekingssysteem van Reizendeals. De aankoop opzeggen was niet mogelijk. Reizendeals en Straetus zijn een roversbende die, als ik de vele klachten op het internet lees, al ontelbare slachtoffers hebben gemaakt onder nietsvermoedende consumenten. Bijzonder triest dat dit bestaat. Van mij krijgen ze geen cent.

B. Bensch 1 dec 2022
A

Heb je moeten betalen?

Het is eigenlijk een geval dat ik heb dat, aangezien ik de pagina die ik aan het controleren was niet kon vertalen voor welke dept-locatie enz. Voor vluchtinformatie, ik op het bod klikte en even later ontving ik een e-mail. Ik heb onmiddellijk een annulering aangevraagd, maar nu heb ik een e-mail ontvangen waarin staat dat het niet mogelijk is om te annuleren of dat er ook annuleringskosten nodig zijn.

Ash 4 jun 2023
L

Hallo
Moet u toch betalen!?Ik heb dezelfde probleem,Ik keek naar hun website dan clicked op bod gedaan maar ik heb geen idee dat ik heb hun deal gekocht! Ik krijg nu een factuur dat ik moet 155 euro betalen anders krijg ik meer duurbaardere.Ik ben so shock want tis onverwacht voor mij .
Mvg

Lola 9 feb 2024
K

Be careful

Ik was net de aanbiedingen aan het checken en realiseerde me niet dat ik het had gekocht. Facturen zijn in de map Spam terechtgekomen. Na twee maanden moest ik betalen voor de twee deals die ik niet wilde kopen en 142 euro extra kosten voor Straetus. Er is geen mogelijkheid om het terug te sturen. Ik belde en deed mijn best om mijn situatie uit te leggen, maar het personeel was zo onbeleefd. Ik hield niet van dit bedrijf en ik raad al mijn vrienden aan om voorzichtig te zijn met deze website, aangezien er enkele autoriteiten nodig zijn om deze te controleren

K.A Mirza 23 nov 2022
O

Reizendeals hanteert twee verkoopstrategieën. 1) Bieden op reizen. Het hoogste bod ‘wint’ de reis. 2) Kopen van een waardebon voor een specifieke reis. Met de waardebon moet je binnen twee weken het boekingsproces voltooien. Beide verkoopstrategieën hebben een en hetzelfde doel voor ogen: De consument financieel vastleggen voordat belangrijke informatie als de vertreklocatie, vliegmaatschappij, vliegroute (tussenstops), vliegtijden, details over de reisbestemming en het hotel enz. vaststaan. Kortom, eerst betalen en daarna mag je op reizendeals.nl uitzoeken hoe je een en ander gaat omzetten naar een daadwerkelijke pakketreis. Pas dan kom je er achter dat het vliegtuig een bijzonder ongunstige vertrektijd en lange vliegroute volgt of dat je vanaf vliegveld Brussel-Charleroi vertrekt. Indien je dit geweten had op het moment van aankoop, dan had je waarschijnlijk niet de reis geboekt.
De talloze klachten over Reizendeals komen veelal op hetzelfde neer: terwijl mensen nog naar informatie zoeken, kopen ze onbewust al een reis. Deze komt dan in de spam terecht en een paar weken later ontvangt men een aanmaning van incassobureau Straetus.
Welnu, Reizendeals heeft goed nagedacht over de manier van verkoop. Door hun aanbod te verpakken als waardebon of een veiling omzeilt men de Wet Pakketreizen en Gekoppelde Reisarrangementen. Deze wet bepaalt dat consumenten bij aankoop van een pakketreis VOORAF geïnformeerd moeten worden over zaken als de vertreklocatie, vliegmaatschappij, vliegroute (tussenstops), vliegtijden, hotel, enz. Een overeenkomst sluiten zonder een klant vooraf volledig te informeren over deze voorwaarden geldt als een oneerlijke handelspraktijk en dat is verboden. Door eerst indirect een waardebon te verkopen of een veiling te organiseren, verkoopt Reizendeals in eerste instantie dus geen pakketreis. De pakketreis komt pas tot stand tijdens het boekingsproces dat plaatsvindt nadat je financieel al gebonden bent. Reizendeals maakt echter de fout dat het voor de consument helemaal niet meer duidelijk is wat men nu eigenlijk koopt. Zowel de waardebon als de veiling wordt aangeprezen als pakketreis. Als consument denk je dus een pakketreis te kopen en zoals gezegd ben je dan beschermd door de Wet Pakketreizen en Gekoppelde Reisarrangementen. In werkelijkheid leg je jezelf financieel vast zonder dat de details over de pakketreis duidelijk met je gecommuniceerd zijn. Dit is een bijzonder geraffineerde manier van verkoop die tot doel heeft om consumenten in de val te lokken. Dit is iets voor de ACM.

Odet Boersen 24 nov 2022
O

Met de juiste argumenten, die ik hierboven uiteengezet heb, maakt Reizendeals bij de rechter geen enkele kans. Ik zou daarom de incasso van Straetus (waarschijnlijk ondertekend door Roy Bakker) NIET betalen. Het duo Reizendeals en Straetus heeft inmiddels ontelbare slachtoffers gemaakt. De meeste websites waar men klachten wereldkundig kan maken, waaronder ook deze, verwijderd oude klachten maar ze zijn middels Wayback Machine en archive.org nog steeds te vinden. Een bedrijf die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan zou zijn website al lang hebben aangepast. Reizendeals daarentegen stuurt Straetus af op mensen die nietsvermoedend in de val zijn gelokt. Uitermate triest en iets dat gestopt dient te worden. Zoals in mijn vorige post gezegd is de verkoop van pakketreizen onderhevig aan de Wet Pakketreizen en Gekoppelde Reisarrangementen en daar zouden de geniepige trucjes van Reizendeals geen verschil aan mogen maken. Leg je klacht neer bij de ACM.

Odet Boersen 25 nov 2022
w

Dag K.A Mirza,

Ik zit namelijk in dezelfde situatie. En wordt telkens door de Streatus gebeld en gemaild om afspraak over te maken vooor betaling. Mag ik weten wat is de stappen die je hebt genomen verder ?

Gr

Will

will 29 nov 2022
O

Hallo K.A. Mirza,

De vervolgstappen hangen af van hoe jij de aankoop gedaan hebt. Heb jij geboden op een veiling middels de knop “bied nu” en toen een brief en factuur van Reizendeals ontvangen dat je de deal gewonnen hebt, of heb jij een deal gekocht en op de knop “koop nu” gedrukt en een factuur van Reizendeals ontvangen voor een pakketreis? Laat het me weten welk van bovenstaande twee opties en ik leg je heel graag het vervolg uit.

Odet Boersen 30 nov 2022
P

Wat als je op de knop bied nu alleen hebt gedrukt? Welke stappen moet je dan ondernemen. Ik heb vliegangst, nooit van mijn leven dat ik er aan denk om een vliegvakantie te boeken

P.v 22 apr 2023
U

Ik heb het ACM benaderd en zijn adviseren om het juridisch loket te raadplegen.
Ik ben er ook ingetrapt,heb nog niets betaald maar wil ook annuleren wat niet lukt.
Weet 1 van jullie inmiddels iets meer?

U h 13 sep 2023
D

Iemand al bij de rechter gestaan in een zaak met deze firma? Zo ja wat was de uitspraak? Bedankt voor de reactie

David 24 okt 2023
U

Ik heb met juridisch loket gebeld en wanneer de algemene voorwaarden zijn aangevinkt(die je nodig hebt om te kunnen bieden)kun je niets meer herroepen en staan ze in hun recht.
Het is een slimme manier van reclame maken en verkopen.
Je hebt geen herroepingsrecht en juridisch geen poot om op te staan.
Dus wanneer je goedkoop wilt boeken maar ook binnen 14 dagen de gelegenheid wilt hebben om te annuleren kun je beter via een ander reisbureau boeken.
Ik heb de reis door moeten laten gaan en ben wel goed geholpen door Reizendeals maar de manier van verkoop is natuurlijk ecbt niet oké.

U h 24 okt 2023
M

Heerlijke vakantie gehad op Malta

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Malta. Prachtig groot resort met heerlijke eten. Alles super geregeld. Zeer vriendelijke mensen in het hotel, maar ook bij Reizendeals. Hele fijne klantenservice waar je elke vraag snel en vriendelijk beantwoordt krijgt. De volgende reis boeken we zeker weer hier, want alles was super goed geregeld.

Mieke V 3 nov 2022
B

Ik geloof helemaal niets van deze recensie. Reizendeals is verrot tot op het bot. Op 27 Juni 2022 is Reizendeals nog op MAX Vakantieman van Omroep Max geweest als een zeer onbetrouwbaar reisbureau. De aflevering heet "Bij wie verhaal je je schade bij een geannuleerde vlucht?" Kijk vanaf minuut 27:50. Dhr, Edwin van Houten van de ACM heeft Reizendeals aangesproken en ze moesten de algemene voorwaarden aanpassen. Het is nu december 2022 en Reizendeals heeft hun algemene voorwaarden opnieuw aangepast en gaat gewoon door met hun oplichtingspraktijken. Samen met incassobureau Straetus (Roy Bakker) richten ze een waar spoor van vernieling aan onder nietsvermoedende consumenten.

B. Bensch 19 dec 2022
O

Reizendeals zijn geraffineerde oplichters

Pas op voor Reizendeals want voordat je het weet ontvang je een factuur voor iets dat je helemaal niet wilde kopen. De problemen ontstaan als je jezelf registreert op hun website. Wij deden dat omdat we dachten meer informatie over de aangeboden reizen te kunnen lezen maar dat is niet zo. Terwijl je doorklikt op de website van Reizendeals sluit je ongemerkt al bindende overeenkomsten waarvan de facturen in je inbox of spam terechtkomen. Doe je daar vervolgens 14 dagen niets mee dan is Reizendeals meedogenloos en sturen ze Straetus, hun incassobureau, op je af. Hun verkooptactiek is bijzonder geraffineerd, bladerend door de website opzoek naar een leuke vakantie en bijbehorende vertrekdata en vluchtroute moet je vooral niet op het knopje 'koop nu' klikken. Eenmaal hierop geklikt en je hebt de reis al gekocht zonder dat je vertelt is wanneer je vertrekt, van waar je vertrekt, wanneer je retour vliegt en andere belangrijke details waar je in die eerste plaats naar op zoek was. U BENT GEWAARSCHUWT!! De werkwijze van dit bedrijf moet echt door de autoriteiten onderzocht worden.

Odet Boersen 29 okt 2022
M

Ik heb precies heel recent dezelfde ervaring.
Ik was overweldigend door de snelheid dat alles ging.
Ik wil iets mee doen,in mijn ogen is dit erg geraffineerde oplichterij.

Maria 8 nov 2022
K

Ik heb voor niks 1100 euro moeten betalen. Ik was net aan het controleren en realiseerde me niet dat ik het had gekocht, facturen gingen naar de spammap. Na twee maanden kreeg ik een telefoontje van hen dat ik 2 ritten moest betalen en ook kosten voor straetus. Uiteindelijk heb ik voor niks 1100 euro moeten betalen. Ik ben niet geïnteresseerd in hun reizen en er is geen optie om het terug te sturen. Kunnen we iets doen zodat we een klacht over deze website kunnen registreren? Vakanties mogen pas geboekt worden als wij betaald hebben!

K.A Mirza 23 nov 2022
a

maar hoe en waar kan je dan terecht?
Hier hetzelfde. Je boekt een reis voor 399 pp. dan betaal je je personalieseert en dan 240 euro aan Luchthavenkosten

an 10 mrt 2023
L

Dag lezers,

Ook ik wil van mijn deal af. Van het factuurbedrag van 314€ moet ik nu 149€ + 35€ Administratiekosten betalen binnen 48 uur. Op mijn vraag of ik kan omvormen komt een waslijst met voorwaarden die alleen maar meer kosten gaan opleveren. Dus ik wil niet betalen. Heb mijn verhaal bij de ACM neergelegd. Hebben zij jou geholpen?

Lenus 11 mei 2023
d

Voor degenen die zijn opgelicht

Voor degenen die zijn opgelicht door deze website.
Ik deel nu mijn ervaring die hopelijk nuttig voor je zal zijn. Ik moest een reis betalen door op de knop "koop nu" te klikken. Zoals ik denk dat velen hebben ervaren, kreeg ik later dreigbrieven van Straetus en uiteindelijk stuurden ze de zaak naar een gerechtsdeurwaarderskantoor dat me ook bedreigde met een rechtszaak "ze zouden winnen". Ik zocht overal hulp en vond uiteindelijk het European Consumer Centre dat me hielp en het is gratis. Ik heb ze alles uitgelegd en blijkbaar vertoont de betalingsprocedure van het bedrijf enkele gebreken. Het ECC was zeer behulpzaam en leidde me door de juiste stappen zodat de zaak zou worden geseponeerd. Een belangrijk detail: ze vertelden me dat ik het bedrijf niet betaal, als ik zou betalen, zouden ze me niet meer kunnen helpen. Wees sterk, hoop op het beste.

dong 24 okt 2022
B

Beste ,
Kan ik u contacteren want ik zit nu in de zelfde situatie ik was gewoon aan het scrolleen en ik heb op de knop koop nu gedrukt ,nu moet ik 700 euro betalen voor niks kunt u me wat informatie geven naar wie moet ik bellen om die oplichters te kunnen stoppen als het mogelijk is
Mvg

Benharri 25 okt 2022
O

Ook ons is iets naars overkomen op www.reizendeals.nl. We zijn aan het bladeren op de website en hebben ons geregistreerd met de gedachte dat we dan meer informatie te zien krijgen. Dat blijkt een fout. Terwijl je doorklikt op een pakketreis blijk je hem tijdens het doorklikken al gekocht te hebben. In ons geval kochten we zelfs twee keer dezelfde reis zonder dat we het door hadden. De facturen kwamen in de spambox terecht en wij wisten van niets. Twee weken later ontvingen we aanmaningen. Dit keer wel in de inbox. Inmiddels zit incassobureau Straetus achter ons aan. Reizendeals vindt dat we beter hadden moeten opletten en zet de incassoprocedure voort. We voelen ons opgelicht.

Odet Boersen 29 okt 2022
w

Dag Dong,

Zou je mij de stappen kunnen helpen ?
Ik zit namelijk in dezelfde situatie waar de incasso blijft mij te benaderen en met aanmaning kosten te verhogen.

Graag jou tips zou heel hulpzaam zijn.

Groeten,

Will

will 22 nov 2022
I

Hallo
Net zoals zovelen heb ik hetzelfde meegemaakt (per ongeluk een zogenaamde reis geboden en 'gewonnen'.) Mails naar Reizendeals om dit ongedaan te maken werden genegeerd.k heb na maanden radiostilte vanwege reizendeals, nu het incassobureau Straetus aan mijn been. Die dreigen met een dagvaarding en rechtzaak. Ik ben intussen ook goed geholpen door het ECC. Ik legde ook klacht neer bij meldpunt.be tegen de overtredingen van Straetus tegen de incasso wetgeving (verbod 9). Toch ben ik er nog steeds niet gerust in. Komt er effectief een rechtzaak? Wanneer stopt Straetus met stalken? Hoe is het uiteindelijk bij u afgelopen?? ps: ik heb niks betaald, noch aan Reizendeals, noch aan Straetus

Inge Yse 29 jul 2023
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van april 2024.

Over Reizendeals

Reizendeals is dé website voor de beste reisaanbiedingen en biedt een breed scala aan reizen, van zonvakanties tot stedentrips en van verrassingsreizen tot vaste bestemmingen. De website past dagelijks het aanbod aan, zodat je altijd een ruime keuze hebt uit verschillende deals. Als je een avontuurlijke reiziger bent of moeite hebt met het kiezen van je vakantiebestemming, kun je een van de verrassingsdeals boeken en vol spanning afwachten waar je naartoe gaat. Succes gegarandeerd! Om op de hoogte te blijven van de beste deals, kun je een account aanmaken bij Reizendeals en je abonneren op de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een geweldige aanbieding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://reizendeals.nl
  • info@reizendeals.nl